Takilanada yazikgüya elaleme gösteri yapıyorlar halbuki taktıkları kişinin gözlerinden düşüyorlar onlarda kızıp herkese anlatıyor hatta içerledikleri için daha fazla ekleyip anlatıyolar bu sefer yapan kişi iyice rezil oluyorlar bu arada resim gelmemiş canım
Bir diyet topigim vardi yalan oldusen karatay yapmıyor muydun öyle kalmışsın aklımda :) ben 3 ayda 9,7 kg verdim başla bence... boğazı tutunca gidiyor aslında birde her akşam spor yapmaya çalışıyorum leslie.... mekik bacak hareketleri vs....
Sagolasınhayırlı olsun topiğin :) takipteyim :)
Aminn beraber olsunTr lelli ve tüm kızlar, kazançlarınız bereketli olsun, boool birikimler nasip etsin Rabbim hepinize.
Çoook tesekkür ederim.tr_lelli topik açman çok güzel olmuş...hayırlı olsun...takipteyim :)
Topigin hayırlı olsun...
Takipteyim
Bir baslasan, birazcık birikse bak nasıl heveslenip 3kurusun hesabini yaparsın bizim gibiAy kızlaar bende istiyorm yaa ama ne ben ne de herif elimiz durmuo alıyorz sıkısınca
Daha önceki devasa kumbaramızdan cıkan mebla.
Motive amaçlı şurda dursun
(Az az ne olur ki! Denmemesi için..)
Oluyo.
Eki Görüntüle 1786275
Nasıl tıkmıssak artık bidona :)banka soymuş gibi :)))
bende biriktirmek degil ama en azından tasarruf istiyorum eşimin maaşı belli giderlerimiz belli neyi nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum ?Nasıl tıkmıssak artık bidona :)
Sayması cok zevkliydi ama
bende biriktirmek degil ama en azından tasarruf istiyorum eşimin maaşı belli giderlerimiz belli neyi nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum ?
Ben mutfakdan ve giysiden kısarak basladım.bende biriktirmek degil ama en azından tasarruf istiyorum eşimin maaşı belli giderlerimiz belli neyi nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?