Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle ihtiyac belirleyin giden gitti artikmerhaba arkadaşlar ... bana yardım edin ne olur çok harcıyorumm hemdeçok . borçlardan dolayı evimizi kaybettik 10 yıldır hercamalarımı gözden geçirdimde eğer okadar misrif olmasaydım kenardaen az 100000 nim olurdu evimi kurtarirdim. 7 aydır nefsimle savaşiyorum ama hep o galip geliyo . aylık enaz bin tl kenara koyabilirim ama olmuyo buğün son diyorum en fazla 2 gün sonra yine harcıyorum . vijdan azabından çok rahatsızımm ama alişkanlık olmuş heralde bağimli gibi harcamassam rahat olamıyorum ama o lüksüm yok artık evimi arabamı kaybettim eşimin işleri ters gitti eger ben birikim yapmiş olsaydım kurtarabilirdim. en son dün yeminler ettim kendi kendime sırf oğlum bir kere dedi diye çıktık 70lr. harcadim nemi aldık koca bi hiç yedik içtik. günlük mutlaka etten püften şeylere 50lr. gidiyo. denedim evde biriktiremiyorum faizsiz bi bankada hesap açmak istiyorum ama kesinti falan olurmu bilmiyorum bankalARLA İLGİLİ HİÇ BİLGİM YOK . HAFTALIK EVE NELER ALSAM YETERLİ ACABABİLEMİYORUM. ELİME GELENİ ALIYORUM . 30 YAŞINDAYIM AMA GALUBA BEN HALA EV HANIMI OLAMADIM . PARAYI HARCAMAMAM İÇİN NE ÖNERİRSİNİZ . YARDİM EDİN
Bencede gelir coksa 5000 ödenebilirkızlar aylık 5 bın kredı odeek cok mu sızce?
Şu kumbarayı gördükçe beni nasıl heyecan basıyor anlatamam o dolunca senin halini düşünemiyorum bile
Dolmıcak gibi geliyo hep.Şu kumbarayı gördükçe beni nasıl heyecan basıyor anlatamam o dolunca senin halini düşünemiyorum bile![]()
Benim esimde hep gelirken aliyo kendi yiyo :)Ne guzel günü 0 harcamayla kapadım diye yaziyordumki küçük Kuzenlerim geldi film Gecesi yapmak istemiş canavarlar marketten cips aldım 10.5 TL tuttu ve yine birikime para atamadım![]()
Ayy çok güldümBenim esimde hep gelirken aliyo kendi yiyo :)
Bizim evin cocugu o
günaydın cinimmmmmmGünaydın.
Para kazanırken değil de, harcarken tasarruf edilirmiş, çok haklısın cnm yazıklarında. Mümkün mertebe bende uygulama çalışıyorum, elektrikte, su da. Maaşımı çekip elime almıyorum ben. Sanırım o yüzden harcamamın hesabını bilemiyorum.Slm canım.. ben çalışıyorum.. maaşımı alınca 3/2sini mümkünse aldığım gibi kenara koyuyorum ve unutuyorum.
Faturalarım da tasarruf ediyorum.. Doğalgazı iyi havalarda hiç yakmıyorum..Su vanamı kıstım.. musluğu açınca öyle şaar diye akmıyor..buda saati etkiliyor..elektrkde de mümkün olduğunca bulaşık makinemi açmıyorum.. ütülerimi biriktirip yapıyo.. prizde fiş bırakmıyorum.. fırını çok kullanmıyorum.. çamaşırımıda biriktirip açıyorum.. vs..