Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sözde para harcamıcaktim
Bu koku hastaligimi biraz yendim ama hala hepsi benim olsun istiyorum
Sonra kendi kendime yani ic sesime diyorum ki(bas baya muhabbet ediyoruz yani) bu ay bunu al bir dahaki ay onu alirsin tamam mi? Diyorum.

Tek-daş mı neydi yeni bir market acilmis bi bakim dedim
Ajax fabuloso yüzey temizleyici kirmizisindan aldim(yillardir kullandigim kokuydu bayadir almamistim)
Hemen gelince silme suyuma koydum bile miss gibi kokuyo heryer.

Bingo beyaz mutlu yuvam saf ve temiz bunu merak ediyodum kokusunu bi de ondan aldim
Cif aldim
Bulasik deterjani ve kuru incir aldım

16.75 tl tuttu
Kartla aldim

Aksam esime verim bari karti bende durdukca bisiler goruyorum.

tr_lelli tr_lelli çok seviyorum öyle miss gibi kokan evleri ama ben kullanamıyorum
eşiminde benimde koku alerjimiz var hemen hapşırıyoruz
o yüzden hafif olan kokuları tercih ediyorum çoğu zamanda sadece çamaşır sulu sirkeli suyla siliyorum evi

iyisimi ver kartı sen :)

tr_lelli tr_lelli çok seviyorum öyle miss gibi kokan evleri ama ben kullanamıyorum
eşiminde benimde koku alerjimiz var hemen hapşırıyoruz
o yüzden hafif olan kokuları tercih ediyorum çoğu zamanda sadece çamaşır sulu sirkeli suyla siliyorum evi

iyisimi ver kartı sen :)
Benim esimde alisti
Bazen bu kokudan alma
Bu kokuyu degistir
Wow bu guzelmis falan oluyo
Eve girince o koku bana geliyo onla kafayi buluyorum ben :)
Nasil mutlu ediyo beni

Vercem ya aksam aslinda sabah rafa koymustum görmemis esim görse alirdi

Bende Türkiyede aliyorum kokulari. Özellikle kokulu deterjanni. Araba ile izine geldigimizden getirme sansim oluyor. Mor Fabuloso, Pril deterjan 5lt, Cif camasir sulu ve Yumos oda kokusu. Bunlari Türkiyede kalirken kullaniyordum, beni o günlere götürüyor. Türkiyeyi cok özlüyorum yaaa. :cry:

An itibariyle kumbaramıza 100tl daha attık.
Oglum kilo aldi boyuda uzuyo giysileri kollardan kisa geliyo boyu falan iyi idare etti ama yinede
Yazlik alirim artik kısı cıkardık.

Bende Türkiyede aliyorum kokulari. Özellikle kokulu deterjanni. Araba ile izine geldigimizden getirme sansim oluyor. Mor Fabuloso, Pril deterjan 5lt, Cif camasir sulu ve Yumos oda kokusu. Bunlari Türkiyede kalirken kullaniyordum, beni o günlere götürüyor. Türkiyeyi cok özlüyorum yaaa. :cry:
Gurbetlik zor dimi :(
Ne desem bilemedim umarım sevdiklerinize kavusursunuz

Ben burda dogdum ve burda büyüdüm ama herzaman Türkiyeyi vatanim olarak gördüm. Ailemde burda.
Ozaman sanslısın en azindan ailen yaninda
Bir baskadir benim memleketim sarkisini nezaman dinlesem icim cızlar benim
Turkiyenin bir cok ilini gezdim ayri ayri guzel hepsi

Ozaman sanslısın en azindan ailen yaninda
Bir baskadir benim memleketim sarkisini nezaman dinlesem icim cızlar benim
Turkiyenin bir cok ilini gezdim ayri ayri guzel hepsi
Heryeri bir baska güzel memleketimin. Ben bes yil kaldim Türkiyede. Evlenince oraya yerlestim. Ama ozamanda burda arkadaslarimi ve ailemi özledim. Ya biz ne oraliyiz ne burali.

Bugün altin almaya gidemedim. Altin biraz düstü. Yarin gitmeye calisacagim. Evden cikmadigim icin para harcamadim. Yarin calisacagim ama cüzdanimdaki parayi evde birakacagim. Haftada iki gün markette kasiyer olarak calisiyorum. Yani para tuzagi, gördügümü alasim geliyor.

Dün annemin doğum günüydü ama tatilde olduğum için hediye almamıştım ne alsam diye çok düşünüp bugün kuyumcuya girdim. 700 TL nakitim bi tanede çeyrek altinim vardı, bide geçen sene aldigim 6 gr böyle taşlı tuşlu künye gibi bi bilezik varmış (aldığım ilk ve son altındı) tabi ben onu unutmuşum bile :KK48: hatta görür görmez tr_lelli tr_lelli senin söylediğin aklima geldi bunlar kesinlikle işçilik olan bilezikler ve o zaman kesin kazıklandım :KK43: neyse konuya döneyim hepsini bozup 22 ayar bi bilezik alayım dedim ama yine param yetmedi :KK70::KK70: bende kuyruğumu kistirip çıktım kuyumcudan ama iyide oldu zaten bu fiyata altin almak akil işi değildi, annem hep ileride bende kendime bi bilgisayar alicam hemde beyaz olucak falan derdi, sonuç olarak bende anneme 2. El bir beyaz toshiba Laptop aldım erkek arkadaşım bilgisayarcı olduğu icin 700 TLYE almış birinden bende ondan aynı fiyata aldım, ama çok temiz henüz 1 haftalık, 4de bir fiyatına aldım neredeyse :KK9: ayy cok uzun yazdim ama o kadar mutluyum ki kızlar burada da paylaşmak istedim, çünkü ben ilk defa anneme böyle büyük bir hediye aldım :oops:

Dün annemin doğum günüydü ama tatilde olduğum için hediye almamıştım ne alsam diye çok düşünüp bugün kuyumcuya girdim. 700 TL nakitim bi tanede çeyrek altinim vardı, bide geçen sene aldigim 6 gr böyle taşlı tuşlu künye gibi bi bilezik varmış (aldığım ilk ve son altındı) tabi ben onu unutmuşum bile :KK48: hatta görür görmez tr_lelli tr_lelli senin söylediğin aklima geldi bunlar kesinlikle işçilik olan bilezikler ve o zaman kesin kazıklandım :KK43: neyse konuya döneyim hepsini bozup 22 ayar bi bilezik alayım dedim ama yine param yetmedi :KK70::KK70: bende kuyruğumu kistirip çıktım kuyumcudan ama iyide oldu zaten bu fiyata altin almak akil işi değildi, annem hep ileride bende kendime bi bilgisayar alicam hemde beyaz olucak falan derdi, sonuç olarak bende anneme 2. El bir beyaz toshiba Laptop aldım erkek arkadaşım bilgisayarcı olduğu icin 700 TLYE almış birinden bende ondan aynı fiyata aldım, ama çok temiz henüz 1 haftalık, 4de bir fiyatına aldım neredeyse :KK9: ayy cok uzun yazdim ama o kadar mutluyum ki kızlar burada da paylaşmak istedim, çünkü ben ilk defa anneme böyle büyük bir hediye aldım :oops:
Annecin iyiki dogmuş güle güle kullansın canım :KK39:

günaydın kızlarrrr
bu ara tutumluluktan baya uzağım
tek yapabildiğim artık yoğurt almıyoruz kendimiz mayalıyoruz..
aslında bu benim için ekstra masraf oldu çünkü yoğurdu ben almıyordum :D
ev ekonomisine yararı oluyo diyelim

cebimdeki 10 tl hala duruyo :D

bakalım ne zamana kadar duracak altında bu ara düşüyor gibi
avans alıp alsammı acaba ne zaman maaş alsam altın artıyo çünkü

maaşta almayı planladığım altın parasını avans çekiyimmi ne dersiniz ?
asıl maaş günüm 7 nisan bekliymmi yoksa

cebimdeki 10 tl hala duruyo :KK70:

bakalım ne zamana kadar duracak altında bu ara düşüyor gibi
avans alıp alsammı acaba ne zaman maaş alsam altın artıyo çünkü

maaşta almayı planladığım altın parasını avans çekiyimmi ne dersiniz ?
asıl maaş günüm 7 nisan bekliymmi yoksa
biran önce maaşını al artık.. yeminle altın düştükçe benim de tansiyonum düşüyo :D biraz altın aldım direk düştü şerefsiz

Back
X