Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu sınav için çok zor diyenler olmuştu inşallah emeğinin karşıligini alırsın canımmali müşavirlik yeterlilik sınavıydı canım :)
Ayy bu sınav için çok zor diyenler olmuştu inşallah emeğinin karşıligini alırsın canım
Benim esimde alistitr_lelli çok seviyorum öyle miss gibi kokan evleri ama ben kullanamıyorum
eşiminde benimde koku alerjimiz var hemen hapşırıyoruz
o yüzden hafif olan kokuları tercih ediyorum çoğu zamanda sadece çamaşır sulu sirkeli suyla siliyorum evi
iyisimi ver kartı sen :)
Gurbetlik zor dimiBende Türkiyede aliyorum kokulari. Özellikle kokulu deterjanni. Araba ile izine geldigimizden getirme sansim oluyor. Mor Fabuloso, Pril deterjan 5lt, Cif camasir sulu ve Yumos oda kokusu. Bunlari Türkiyede kalirken kullaniyordum, beni o günlere götürüyor. Türkiyeyi cok özlüyorum yaaa.![]()
Ben burda dogdum ve burda büyüdüm ama herzaman Türkiyeyi vatanim olarak gördüm. Ailemde burda.Gurbetlik zor dimi
Ne desem bilemedim umarım sevdiklerinize kavusursunuz
Ozaman sanslısın en azindan ailen yanindaBen burda dogdum ve burda büyüdüm ama herzaman Türkiyeyi vatanim olarak gördüm. Ailemde burda.
Heryeri bir baska güzel memleketimin. Ben bes yil kaldim Türkiyede. Evlenince oraya yerlestim. Ama ozamanda burda arkadaslarimi ve ailemi özledim. Ya biz ne oraliyiz ne burali.Ozaman sanslısın en azindan ailen yaninda
Bir baskadir benim memleketim sarkisini nezaman dinlesem icim cızlar benim
Turkiyenin bir cok ilini gezdim ayri ayri guzel hepsi
Annecin iyiki dogmuş güle güle kullansın canımDün annemin doğum günüydü ama tatilde olduğum için hediye almamıştım ne alsam diye çok düşünüp bugün kuyumcuya girdim. 700 TL nakitim bi tanede çeyrek altinim vardı, bide geçen sene aldigim 6 gr böyle taşlı tuşlu künye gibi bi bilezik varmış (aldığım ilk ve son altındı) tabi ben onu unutmuşum bilehatta görür görmez
tr_lelli senin söylediğin aklima geldi bunlar kesinlikle işçilik olan bilezikler ve o zaman kesin kazıklandım
neyse konuya döneyim hepsini bozup 22 ayar bi bilezik alayım dedim ama yine param yetmedi
bende kuyruğumu kistirip çıktım kuyumcudan ama iyide oldu zaten bu fiyata altin almak akil işi değildi, annem hep ileride bende kendime bi bilgisayar alicam hemde beyaz olucak falan derdi, sonuç olarak bende anneme 2. El bir beyaz toshiba Laptop aldım erkek arkadaşım bilgisayarcı olduğu icin 700 TLYE almış birinden bende ondan aynı fiyata aldım, ama çok temiz henüz 1 haftalık, 4de bir fiyatına aldım neredeyse
ayy cok uzun yazdim ama o kadar mutluyum ki kızlar burada da paylaşmak istedim, çünkü ben ilk defa anneme böyle büyük bir hediye aldım
![]()
Saol cnmAnnecin iyiki dogmuş güle güle kullansın canım![]()
biran önce maaşını al artık.. yeminle altın düştükçe benim de tansiyonum düşüyocebimdeki 10 tl hala duruyo
bakalım ne zamana kadar duracak altında bu ara düşüyor gibi
avans alıp alsammı acaba ne zaman maaş alsam altın artıyo çünkü
maaşta almayı planladığım altın parasını avans çekiyimmi ne dersiniz ?
asıl maaş günüm 7 nisan bekliymmi yoksa