• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba,
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Özel sektörde orta düzey yöneticiyim. İyi para kazanıyorum ancak iyi para da harcıyorum maalesef... Ev ve araba kredisi ödüyoruz. Aynı zamanda aldığımız eve geçmek üzere olduğumuz için tapu masrafı, taşınma, değişecek eşyalar vs. için de bu ay ihtiyaç kredisi çektim. Kızım özel kreşe başladı ancak karşılayacak kimse olmadığı için bakıcı devam ediyor. Biz de masraf çok...umarım buradan öğrendiklerimle kenara 3-5 bir şey koymayı başarabilirim.
Hosgeldin.
Siz zaten ev araba alarak birikime baslamissiniz;)
Bunun yaninda birde acilmayan kumbara edinin kucuk buyuk demeden icine atip unutun o parayi;) kumbara dolunca hicte azimsanmayacak para cikiyor

Bugün nasıl geçti anlamadım hiç..hafta sonu,hastalık,alışveriş derken evi ihmal etmiştim..acısı çıktı bugün:temizlik:

yarın rahat ederim inşallah..
okul açıldı benimde dizi sezonum başlar artık..:cry:
akşam tv izlemiyorum ben ama gündüz sıkıntıdan eski dizilere sarmıştım geçen yıl..
başlayım en iyisi yine..:KK14:
varmı önerebileceğiniz güzel bir dizi..
eski olsun ama..
ben öyle sıkılıyorum bir hafta nolcak diye beklemeye..:işsiz:

Hosgeldin.
Siz zaten ev araba alarak birikime baslamissiniz:KK66:
Bunun yaninda birde acilmayan kumbara edinin kucuk buyuk demeden icine atip unutun o parayi:KK66: kumbara dolunca hicte azimsanmayacak para cikiyor
Hoşbulduk ipeqbojucu,
Ev ve araba kredisi aynı anda bizi epey zorladı. Bir de özelde çalıştığım için işsiz kalır da kredileri ödeyemezsem diye korkuyorum. 3-4 aylık kredi tutarını kenarda biriktirmeyi başarabilirsem, acil durum parası gibi, süper olacak benim için.

Bugün nasıl geçti anlamadım hiç..hafta sonu,hastalık,alışveriş derken evi ihmal etmiştim..acısı çıktı bugün:temizlik:

akşam tv izlemiyorum ben ama gündüz sıkıntıdan eski dizilere sarmıştım geçen yıl..
eski olsun ama..
Yabancı dizi izlerseniz önerebilirim.
Türk dizisi olarak 7 numarayı çok severdim. Hayata dair güzel mesajların verildiği bir diziydi ama herkese hitap etmeyebilir. Leyla ile Mecnun da absürd komedi de benim vazgeçilmezlerimdendir hala.

Ben de işten ayrılacağım için, bir diziye başlayacağım. Vikingler olabilir.

Hoşbulduk ipeqbojucu,
Ev ve araba kredisi aynı anda bizi epey zorladı. Bir de özelde çalıştığım için işsiz kalır da kredileri ödeyemezsem diye korkuyorum. 3-4 aylık kredi tutarını kenarda biriktirmeyi başarabilirsem, acil durum parası gibi, süper olacak benim için.
Mutlaka acilmayan kumbara al istesenizde acamiyorsunuz.1 tl 10 tl farketmez gunluk icine az cok biseyler atin kumbara dolunca kirarak aciliyor ve o muhtesem an:sampiyon: hicte azimsanmayacak mikratara ulasiyorsunuz.
Dipnot: kumabarayi tek acmayin mutlaka buraya foto atin hep birlikte kutlayalim zaferinizi:KK19:

Serin memleketmi ariyorsunuz gelin gelin adana ya cok serindir:KK53:
Ayiptir soylemesi buz gibi agustosta yun yorganla donuyoruz:KK48:
Saka bir yana tum dogu ve guneydoguyu gezdim insanlari cok sicak kanli karasal ilklimden dolayi gunasi sicak olsada nem olmadigi icin golgesi serin.tabi karadeniz bir baska ins. Bi gun bende o taraflara yerlesirim simdilik hayal tabi:KK19:
Bu arada su ana kadar hic para harcamdim sifir harcamayla kaparim ins:dua:
Bizimi trollüyon sen bakimm
Bizi yakacan oralarda dime :D

tr_lelli tr_lelli nanenin biri bitti. kaldı bir demet nane :)
Hadi darısı kalan demetin başına.
Merhaba,
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Özel sektörde orta düzey yöneticiyim. İyi para kazanıyorum ancak iyi para da harcıyorum maalesef... Ev ve araba kredisi ödüyoruz. Aynı zamanda aldığımız eve geçmek üzere olduğumuz için tapu masrafı, taşınma, değişecek eşyalar vs. için de bu ay ihtiyaç kredisi çektim. Kızım özel kreşe başladı ancak karşılayacak kimse olmadığı için bakıcı devam ediyor. Biz de masraf çok...umarım buradan öğrendiklerimle kenara 3-5 bir şey koymayı başarabilirim.
Hoşgeldiniz.
Ben hep şöyle diyorum gelt nekadar çok ise gider öyle oluyo malesef.

Birikince sayfalar okumasi daha keyifli oluyomuş :KK66:

Evett pazara gittim geldim.
Malesef tam olarak kışlıklar gelmemisti.
Tam ortada kalmıslar
İnce pijama tarzi seyler ve elbiseler birbirine karısmıs durumda.
Soket coraplar ve keza kalın coraplarda öyle.

Tutkunun 3atletini aldım 7.5tl(tanesi 2.5tl)
5çorap aldım 5tl
Oğluma şemsiye aldım 25tl
Oğluma 2esofman alt aldim 10tl(tanesi 5tl baya kalın)
Yine oğluma 2tane üst esofman kalın kapşonlu 40tl(tanesi 20tl)
Oğluşa 2tanede swet aldim 10tl(tane 5tl)
Cok kalın degil ama hırkanin altina giyilir.
10tl annemle gözleme yedik.

Oğlum temalı bir alışveriş oldu zaten oğlum icin gittim.

Boxer bulamadim oglum icin ufak yoktu.
Kazak eksigimiz kaldı.
Bot eksigimiz var.
Mont alınacak.

Aldiklarim evde giyilmelik zaten
Kursda giymesi icinde alışveriş yapıcam.

Kredikartinda 65tl puan brikmisti onlarida harcayarak bisiler alırım ogluma yine.

Ekimde de onları halledim ciksin aradan.

Bende de böyle bisi var
Bunlar alincaksa eger o ara halletmem lazim ciksin aradan.
Sonra sonra diyip erteledikce sıkıyo beni.

Bana sıra nezaman gelir acaba :KK51:

Bende eskiyen rengi aolan kiyafetlerimi toz bezi yaptim.alisveris yapmam lazim ama yazlik kalmamistir sanirim gecen baktim yoktu.artik onumuzdekibyaza halederim onu.kislik icinde erken ki zaten adanaya kis gelmesine daha 2 ay var.hala tsortle dolasiyoruz.

Bende eskiyen rengi aolan kiyafetlerimi toz bezi yaptim.alisveris yapmam lazim ama yazlik kalmamistir sanirim gecen baktim yoktu.artik onumuzdekibyaza halederim onu.kislik icinde erken ki zaten adanaya kis gelmesine daha 2 ay var.hala tsortle dolasiyoruz.
Bugun yagmurlu burasi ceket falan giydik.
Aksam serin oluyo
Size ben kışın gelim klimayla kışı cıkarırım dogalgaz parasi ödemem mis. :)

Bugun yagmurlu burasi ceket falan giydik.
Aksam serin oluyo
Size ben kışın gelim klimayla kışı cıkarırım dogalgaz parasi ödemem mis. :)
Yagmurmu keske burayada yagsa:(
Kisin hic bir isinma olmadanda cikarilir burada.
Hava 34 derece boyle memleketmi olur arkadas:/ omrumde ilk kar i unv. Gittigimde gordum yagmur gibi ses cikar saniyordum niye gok gurlemiyor hic sessizce yagiyor demistimde bana ark.lar gulmuslerdi:dondurma:

eski olsun ama..
tv 2 de aski memnu basliyor ogleden sonralari kavak yelleri basliyor aksam 6 da bide starda gunluk dizi varbeni affet bende kanal yedi izliyorum hint dizileri tabi firsat bulursam
Birikince sayfalar okumasi daha keyifli oluyomuş :KK66:

Evett pazara gittim geldim.
Malesef tam olarak kışlıklar gelmemisti.
Tam ortada kalmıslar
İnce pijama tarzi seyler ve elbiseler birbirine karısmıs durumda.
Soket coraplar ve keza kalın coraplarda öyle.

Tutkunun 3atletini aldım 7.5tl(tanesi 2.5tl)
5çorap aldım 5tl
Oğluma şemsiye aldım 25tl
Oğluma 2esofman alt aldim 10tl(tanesi 5tl baya kalın)
Yine oğluma 2tane üst esofman kalın kapşonlu 40tl(tanesi 20tl)
Oğluşa 2tanede swet aldim 10tl(tane 5tl)
Cok kalın degil ama hırkanin altina giyilir.
10tl annemle gözleme yedik.

Oğlum temalı bir alışveriş oldu zaten oğlum icin gittim.

Boxer bulamadim oglum icin ufak yoktu.
Kazak eksigimiz kaldı.
Bot eksigimiz var.
Mont alınacak.

Aldiklarim evde giyilmelik zaten
Kursda giymesi icinde alışveriş yapıcam.

Kredikartinda 65tl puan brikmisti onlarida harcayarak bisiler alırım ogluma yine.

Ekimde de onları halledim ciksin aradan.

Bende de böyle bisi var
Bunlar alincaksa eger o ara halletmem lazim ciksin aradan.
Sonra sonra diyip erteledikce sıkıyo beni.

Bana sıra nezaman gelir acaba :KK51:
hayirli olsun oglusun gule gule giyinsin insallaj aslinda eylul yaz ayi hala ama birden sogudu havalar kisliklar icin erken benimde var alacaklarim bakalim ne am alicam

valla buraya takıldıgımdan berı pire gıbı çalışıyorum :D
sabah bı işim vardı erken bıtınce eve geldım hemen hamur mayaladım. hamuruda evde kalan peynırlerle iç yapıp fırına attım.sonra 4 tane bıber vardı içi de hazırdı onları doldurup pişirdim. hemde 1,5 saat içinde yaptım sonra tekrar işe gıttım
aferin yüss puan bana :KK53:

sempatik_kiz sempatik_kiz bit pazarında kargo kime ait oluyor canım
başta konuşulmamışsa alıcıya ait olur canım
Yabancı dizi izlerseniz önerebilirim.
Türk dizisi olarak 7 numarayı çok severdim. Hayata dair güzel mesajların verildiği bir diziydi ama herkese hitap etmeyebilir. Leyla ile Mecnun da absürd komedi de benim vazgeçilmezlerimdendir hala.

Ben de işten ayrılacağım için, bir diziye başlayacağım. Vikingler olabilir.
En sevdiğim diziydi ya özellikle o zeliha yengenin kafasında kurduğu kötü olaylar dizisini hala hatırlar gülerim :KK48:

bugun bende pazara gıttım ama ben sebze meyve için tr_lelli tr_lelli
cok sevıyorum ya pazarı
toplam 25tl harcadım
bırde bekledıgım bı para vardı 1000 tl o yatmış rahatladım valla
eşiminde maaşı yatsa da borclarımızı kapatsak züper olacak :kahve:
gozun aydin kurtulursunuz ins benfe seviyorum pazsri altarnatif cok begendigini alabiliyorsun pazarlarin tek eksigi giyecekler icin kabin yok

Back
X