- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amasra da yakın düşünebilirsinizhanımlar biz ankarada yaşıyoruz bu hafta 2 gün yakın bi yere kaçıp uygun bi tatil yapmak istiyoruz malum eylül ayı dert ayı oldu hepimize :/
daha önce boluya gitmiştik güzeldi de kafa dinleyip gölleri gezip dönmüştük..var mıdır bildiğiniz güzel biyer?
Afiyet olsun canım ağız tadıyla yeyın bende az cok kafamda oluşturdum listeyeHaftalık yemek listemi az önce tamamladım. Hemen paylaşayım:
Pzt: Tarhana Çorbası- Barbunya Yemeği
Salı: Tarhana Çorbası-Etli Mantar Sote
Çrş: Mercimek Çorbası- Karnıbahar
Prş: Mercimek Çorbası-Kırmızı biber dolma
Cuma: İzmir Köfte- Bulgur Pilavı
Çorbalar 2 gün gidiyo biz de. Makarna, pirinç pilavı yemiyoruz. Tüm yemeklerin yanında salata ve yoğurt.
Cumartesi kalanları yiyoruz. Pazar günü genelde dışarda yeniyor.
Boluyu bende cok sevdim heryerini gezdim abant gölü ve golcük gölüne ayrica bayildim.hanımlar biz ankarada yaşıyoruz bu hafta 2 gün yakın bi yere kaçıp uygun bi tatil yapmak istiyoruz malum eylül ayı dert ayı oldu hepimize :/
daha önce boluya gitmiştik güzeldi de kafa dinleyip gölleri gezip dönmüştük..var mıdır bildiğiniz güzel biyer?
Cnm bursaya hic gitmedim bende cok merak ediyorum
Teşekkür ederim canım. Baklagil- Et- Sebze- Dolma- Köfte şeklinde planlıyorum genelde. Dolmalar kırmızı biber-yeşil biber- pazı sarması- lahana sarması gibi gidiyor.
aynen ben de şimdi çikolata yiyodum onu düşündüm sıfır harcama desem de şu yediğim çikolata bile 2,5 tl diyodum ki sabahtan beri yediğimin içtiğimin hesabı yokBugun evdeyim "sıfır" harcama.
Fakat ben evde olunca cok atistirmaya basladim ya.
Kraker,meyve,bisküvi hep ivir zivir böyle giderse kilo vermek yalan olcak daha da alıcam.
Yemegi firina verdim pisiyo(patatesli tavuk)
Pilavda biraz demlensin kıstım.
Salatada yaparım.
Şu kurufasulyeyi bi ıslatamadım gitti hep unutuyorum aksam ıslatmayı.
Hazir kemikli etimde varken mis gibi bi kusufasülye nefis olur yaninda tursuyla.
Esimden su ve ekmek isticem ama az var evde.
Meyvede istim o da bana iteliyo
Sen halledersin diyo
Cok üsengecc cook.
Altinda araba onu secmeye falan useniyo
Sen alirsin dedi.
Evde herseyi halleden taraf olmak cok kotu
Hep sen halledersin oluyo.
Evet güzel yemekler..Zaten karar verince daha rahat oluyor. .bende kek yaptım. .İçine fındık ceviz koydum..Çocuklar istiyor..Hemde beslenmelerine koyuyorum. .2 gün idare ediyor..Teşekkür ederim canım. Baklagil- Et- Sebze- Dolma- Köfte şeklinde planlıyorum genelde. Dolmalar kırmızı biber-yeşil biber- pazı sarması- lahana sarması gibi gidiyor.
Demek bu modellerin hepsi ayniaynen ben de şimdi çikolata yiyodum onu düşündüm sıfır harcama desem de şu yediğim çikolata bile 2,5 tl diyodum ki sabahtan beri yediğimin içtiğimin hesabı yok
geçen gün kabak yemeği pişirip atmıştım buzluğa onu çıkardım birazdan pilav yaparım yanına.akşama bunlar var.
benm eşim de aynı ekmeği görevliye aldırmayı unutup ondan istersem kızıyo :) arabayla seri bi şekilde eve gelmek istiyo yolda in bin asla hoşuna gitmiyo benim de gitmez açıkçası ondan görevlinin saatlerini kaçırmamaya özen gösteriyorum :)
bu arada eşim tüm bozuklarını vestiyere bırakır ekmeği, suyu filan da ordan aldırırm ben..
bursa ya ben gitmiştim de çok hatrlamıyorum açıkçası şimdi bebeğim var 4 aylık onla pek gezemeyiz dinlenme üzerine bi kaçamak olur bizimkisi ancak :)
Kek bende yapsam fena olmaz aslında pesinden de bi kurabiye yaparim yer benim erbaşlar çayla.Evet güzel yemekler..Zaten karar verince daha rahat oluyor. .bende kek yaptım. .İçine fındık ceviz koydum..Çocuklar istiyor..Hemde beslenmelerine koyuyorum. .2 gün idare ediyor..
Ben hic denemedim.Bursa'ya biz gitmiştik. Gezilecek çok yeri var. Oylat şelalesi, mağarası, İznik gölü, cımalıkızık, Bursa'nın içindeki yerler. Hepsi çok güzeldi.
@tr_lelli kuru fasülyeyi ben ıslatmadan yapıyorum. Kısık Ateş'te yavaş yavaş pişiriyorum.
benimki alıp geliyo evde söyleniyo :)) allah yanımızdan eksik etmesin eşlerimizi :)Demek bu modellerin hepsi ayni
Benimkide öyle diyo
Yok orayi gectim
Yok alt yoldan geliyorum.
Benim sigaram var bakkala ugramicam diyo (kendine musluman)
Ama her aksam ne lazim diye soruyo !
Önce söylenir ama alır :)
Umarım kafaniza göre bir yer bulursunuz.
Gönül nereleri istiyo ama ha diyince gidilmiyo