• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

iui aksamlar kizlar bu gun cok yoruldum is guc bitmez

istanbula geleli 5 sene okdu hic hazir yigurt yemedim uzun omurlu olsun diyede suzdurugorum hicmi hic eksimiyor suyunuda alip hamur yoguruyirum poaca gozleme falan yapiyorum 5 lt sute bir yemek kasigi suzulmus yogurdu sulandirip oyle mayaliyorum

Yemekler yendi bizde de
Bi ablam var o ugradi onada yemek koydum.
Yarim saat kadar oturdu gitti.
Simdi cekirdek citliyo benim erbaşlar
Meyve vericem.
Ödev kontrol ediyoruz bi tarafdan.
Banyo fasli olur
Formasi ütülencek kuzunun daha.
Sonra kapanıs artık.
Eror!

Oğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.

Oğlum yine hasta yada antibiyotigi keseli 4 gün oldu yine boğaz enfeksiyonu ateşi 39 altına düşmüyor çok üzülüyorm hastalaninca ve çok sık hastalaniyor.yarın gidip izin alacam .arkadaşlar size bişey danismak istiyorum benim oğlum iki buçuk yaşında doğduğundan beri çok çok iştahsiz günlerce hiçbirşey yemez söyleyince abartıyorsun birkaç gün ac bırak kendi yer diyor herkes ama öyle degil o yuzden bünye çok zayıf bu konuda ne yapabilirim.
Gecmis olsun öncelikle
Benim oglumunda bu tarz problemi vardi(suan kilosu baya baya iyi) esimin ecz. Arkadasi minadex surup tavsiye etti
Dr. Sormustuk o da kullanabilirsiniz demisti.
Belli araliklarla zaman zaman(istahsiz kaldikca kullandik)
İstahi epey acilmisti
Bi arastirin dilerseniz.

Evde daha çok yoruluyor insan . Çocuk yok ama çalışan kadın bi hafta sonusu var. Temizlik yemek bulaşık derken iş bitmedi bütün gün
Bi de hep ayni seyler
Yap-boz
Bazen cok sıkılıyorum hergun ayni seyleri yap yap.
Süpür,sil,toz al,yika,ütüle,pisir,topla
Yap yap bitmiyo

Geçmiş olsun..Benim oğlumda çok hasta olurdu..Nasıl zor büyüdü valla. .Bizde immuzinc diye bağışıklığı güçlendiren bir ilaç kullanmıştık kışları. .O iyi gelmişti. .Tabi bakımda önemli. .Az az sık sık sevdiği şeyleri yapardık. .Mesela Şehriye çorbasıni çok sever.tavuk sulu kemik sulu yapardım. .iştahsız çocuk zor.valla. .

Bi de hep ayni seyler
Yap-boz
Bazen cok sıkılıyorum hergun ayni seyleri yap yap.
Süpür,sil,toz al,yika,ütüle,pisir,topla
Yap yap bitmiyo
Bazen bana da işe gitmek zor geliyor..işimi seviyorum ama yoruluyorum artık galiba..Evin düzeni gidiyor..Ama evdede boş oturulmuyor gözün herseyi görüyor. .

Eve geldik. Annemden getirdiğim malzemeleri yerleştirdik.
Turşu kurdum domatesten.
Daha namaz kılacağım, oğlan banyo yapacak, çanta hazırlanacak. Yarın için nohut ıslatacağım. Akşam arkadaşın doğum günü var ama öğlen oğluş yer.

şu süper dadı var ya tv ye çıkan onun oyun yöntemi filan var hani her yemek yediğinde ödüllendiriyo öyle birşey deneseniz işe yarar mı acaba ?

Back
X