• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aman tanrim bana biseyler oluyorrrr:KK47:
Ben daha ayicigin kuyrugundayim millet catir catir kumbara patlatiyorrr:KK34:
Gece gece gidip eksi hesaptan para cektirecek bu goruntuler bana hepsini kumbise atip acasim var:confused:
Bol berektli olsun canim ins bende acip foto atabilirim bir gun:KK42:
Atarsın cnm ben senden umutluyum seninki daha çok olacak bence

Wuhuuu paraciklarr paraciklar katlansin hep paraciklar diye bir reklam slogani vardi o geldi aklima;)
Bereketi bol olsun masallah.
İnsAllah bizde yeniden baslicaz devasa kumbaraya kısın evdeyiz nasilsa.
Yazin evde birakmaya korkuyoduk.

Herkes coook ve hayirli birikimler yaparak diledigi /istedigi seye kavuşsun umarım.
aminnnnn

Aman tanrim bana biseyler oluyorrrr:KK47:
Ben daha ayicigin kuyrugundayim millet catir catir kumbara patlatiyorrr:KK34:
Gece gece gidip eksi hesaptan para cektirecek bu goruntuler bana hepsini kumbise atip acasim var:confused:
Bol berektli olsun canim ins bende acip foto atabilirim bir gun:KK42:
Senin ayıcıgı naapsak.
Burnuna kupe takip sokakda oynatsakmi
İcine parada atarlar.
Bak bi dusun derim:D

Uyudum uyandim kemiklerim bile ağrıyo.
Bende ben niye grip olmadim ki Allah Allah bu iste bir terslik var diyodum.

(Kural bu tüm kış ayinin yarisi ben gripliyimdir).

Kendimi karantinaya aldim.
İlac,ıhlamur.
Uyku.

Koku duyumu suanlik kaybettim hükümsüzdür. :)

İlacla önünü kesip yarina daha iyi olmak ümidiyle artık.

Erbaslar elime bakiyo resmen ben yataga dusersem aç kalir bunlar.
Meyve,cerez veremedim uyudum hiiic almamislar bile hazirlicam soycam dogrıcam vercem önlerine.
geçmiş oldun bu arada. bol bol C vitamini almaya çalış ilaçtan daha etkili

en azından çabalaman takdire şayan:) yaşın kaç? pazara gitmeyi ben de çok severim eğlenceli geliyor bana:)
Bak yas olmadi simdi laf aramizda 28:sus:
Ben hep savurgandim genel tuketici ama burayi fark ettim bir gun millet baktin heaaba alamdigimiz bozuk paralardan servet yalma yolunda hemen bi kosu kumbara kaptim:KK58:
Ama deneyimsizlik en buyuk kumbarayi almissim dolmuyor bir turlu bide ben hep kagit para attigimdan yer kaplamiyor sanirim dolunca foto aticam buraya:super:

Ben hep savurgandim genel tuketici ama burayi fark ettim bir gun millet baktin heaaba alamdigimiz bozuk paralardan servet yalma yolunda hemen bi kosu kumbara kaptim:KK58:
Ama deneyimsizlik en buyuk kumbarayi almissim dolmuyor bir turlu bide ben hep kagit para attigimdan yer kaplamiyor sanirim dolunca foto aticam buraya:super:

Senin bozuk paralar nerde birikiyor bacım sorması ayıp,
onları harcıyom deme seni çiğ çiğ yerim :kk77:
Bak ben cidden servet yaptım bozuklardan:KK53:

ne 28 yaşında mısın? demek 28 yaşındasın.. merak etme 28 yaşında olduğunu kimseye söylemem:))) şaka bi yana ben de 32 yaşındayım ve bekarken hiç para biriktiremedim ama tabi maddi durumdan dolayı, aileme destek olmaktan. sen sen ol bekarken kenara atmaya çalış yada en azından kendine yatırım yap. mesela bu epilasyon olabilir, dişini yaptırabilirsin vs. gibi

gecmıs olsun tr_lelli tr_lelli
oo Allah arttırsın sempatik_kiz sempatik_kiz
masallah coşmuş buralar
bende yarınkı mısafıre hazırlık yaptım uykum geldı ve yoruldum ama burda muhabbet gırla gıdınce benım uyuyasım gelmıyo
Amin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdim :63:
sonunda bende dahil oldum, mutluyum:confused:

Senin bozuk paralar nerde birikiyor bacım sorması ayıp,
onları harcıyom deme seni çiğ çiğ yerim :kk77:
Bak ben cidden servet yaptım bozuklardan:KK53:
Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor;)
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr:KK34:
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi

Amin cnm sağol. Allah afiyetle yedirsin sanada hazırladıklarını bende hep sabah görürdüm bensiz ne konuşmuşlar ya der içerlerdim :63:
sonunda bende dahil oldum, mutluyum:confused:
uff evet bı bakıyorum 30978458734985 sayfa yazılmıs oku oku yetişemıyorum tabı bu arada okumazsam da merak edıyorum :KK48:

Bozuklar canimcim sigara ve dolmusa gidiyor:KK66:
Kagitlar kumbise ama kumbiste bayagi para var 800 civari sanirim ama dolmuyorrr:KK34:
Ne yapmayi dusunuyorsun birikimle bir planin varmi
ay ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.

ne 28 yaşında mısın? demek 28 yaşındasın.. merak etme 28 yaşında olduğunu kimseye söylemem:))) şaka bi yana ben de 32 yaşındayım ve bekarken hiç para biriktiremedim ama tabi maddi durumdan dolayı, aileme destek olmaktan. sen sen ol bekarken kenara atmaya çalış yada en azından kendine yatırım yap. mesela bu epilasyon olabilir, dişini yaptırabilirsin vs. gibi
Sssss yerin kulagi var 28 aramizda kalsin ok:sus: evde kalma yolunda emin adimlarla ilerledigimi caktirma:super:
Bende birikim yapip ailem dahil kimseye soylememeyi dusunuyorum buda aramizda kalsin:sus: yalniz ne cok sir paylastim seninle:KK48:
Annem ve babam gelirleri fena degil asiri savurganlar baskarina bisey gelse kenarda biseyleri yok babam alisveris delisi dizginleyemiyoruz adami sanatci gibi kiyafet aliyor ben genc kizim onun kadar kiyafetim yok:kızgın:
Annemde ona yakin.
Bende oyleydim burada akkilandim.anneme kizyorum arada kk dan ogrenip beni terbiye ediyorsun diyor:olamaz:

ay ben de biriktirdiğim 200 lirayı bişey sanıyodum senin 800 tl olmuş bile:) bırak dolmasın kumbaran nolcak ki ne güzel birikiyor işte hem ellemezsin de böylece. benim hepiciği bozuk paraydı.
Ya bozuklari buyunletmeye utaniyorum o yuzden onlari harciyorum hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi geliyor:KK53:

Back
X