- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnŞu dükkanı ben bir açayım...
Günaydın kızlar![]()
İnternette yapılıyor diye biliyorum ama dışarıda hıc gormedım o tarz bı urun acıkcası.Günaydınnnn çayıda ben koyim bari :)
Gözumu acar acmaz ıhlamura ve mandalinaya yapıstım.
Esime kahvalti hazirladim gidecek birazdan.
Ayin 10u esimin dogum gunu
20side benim dogum günüm.
Esime bisey bakmam lazım hep giysi aliyorum baska bisi bakmam lazim.
İsim yazili kalem dusundum ama nerede vardir ki bilemedim.
Vaktimde kalmadi hastayim diye ilgilenemedim.
Ne alcam ben ya.
Almasak iyi aslinda ama esim hic es gecmez ufakda olsa bisi almam lazim.
Halimde yok gezecek.
Çok teşekkür ederim. Bu sene hedefim her anlamda hafiflemek. Az ve öz eşyalı bir evde yaşamak, daha az şeye (kıyafet, kozmetik vs) ihtiyaç duymak, daha az parayla yaşamak, doğru besinlerle beslenip istediğim kiloya inmek gibi. Umarım başarabilirim.
Çok teşekkür ederim canım..Ne güzel dileklerde bulunmuşsun öyle:))Ablacım sen daha iyi bilirsin ama ihmal etmesen mi? Belki daha iyi olur parmağın. İnşallah en kısa zamanda eski haline döner
Beyza'ya çok imrendiğimi söylemiş miydim? Çok şanslı.. Emin'im elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendiriyordur. Umarım onun için herşey çok güzel olur. Rabbim hayatı boyunca iyilerle karşılaştırsın. Küçüğe de bol bol zihin açıklığı versin inşallah :)
çeyrek altın al canım takarsın gömleğine..hepimize de örnek olursun :)) ben eşime geçen gün dedim bundan sonra özel günlerin hepsinde bana çeyrek altın alacaksın.Allahım nasıl bir biriktirme hırsı olduysa bende :))Günaydınnnn çayıda ben koyim bari :)
Gözumu acar acmaz ıhlamura ve mandalinaya yapıstım.
Esime kahvalti hazirladim gidecek birazdan.
Ayin 10u esimin dogum gunu
20side benim dogum günüm.
Esime bisey bakmam lazım hep giysi aliyorum baska bisi bakmam lazim.
İsim yazili kalem dusundum ama nerede vardir ki bilemedim.
Vaktimde kalmadi hastayim diye ilgilenemedim.
Ne alcam ben ya.
Almasak iyi aslinda ama esim hic es gecmez ufakda olsa bisi almam lazim.
Halimde yok gezecek.
Çok teşekkürler canım..Canım çok önemli bişey değil..Evde iş yaparken yüzük parmağımın ucu çıtladı ve uc kısmı düştüKIZLARIMCANLARIM parmapına ne oldu canım. Ben kaçırmışım sanırım.
Kızın için ne büyük fırsat. Sizin için de büyük gurur
Çok geçmiş olsun..Benimde ufaklık aynen nezle ve öksürükgünaydın herkese
oğlum nezle olmuş bütün gece ne kendi uyudu ne de bizi uyuttu..
uykusuz işe geldim çay oldu mutr_lelli
çok geçmiş olsun inşallah.Çok teşekkürler canım..Canım çok önemli bişey değil..Evde iş yaparken yüzük parmağımın ucu çıtladı ve uc kısmı düştüoradaki tendonlar kopmuş
3,5 ay atelle kaldım..Ama tam eskisi gibi düz değil şimdi..Ama dr da dedi bir zararı olmaz..Fiziken görüntü dışında dedi..Şuan bana bir sıkıntısı yok..En kötü ufal bir opere ile eski haline dönüyor..ama düşünmüyorum..Dediğim gibi bir sıkıntım yok..
Evet kızım da ilerisi için daha iyi olacağını söylüyor..Erasmus için..Okuldan hocalarıda çok önerdi..Sınavlarına girdi kazandı..Maşh diyorum bende her işini kendisi halletti..Biz hiç karışmadık..Şu anda da çok mutlu orada..İnş da mutlu olarak döner oradan:)
Sağol canım..Teşekkürler..Evet ya bende çok mutlu oluyorum o böyle kendini idare edebildikçe:)İlerisi içinde kendisine faydası olacaktır bu tecrübelerinin inş:)çok geçmiş olsun inşallah.
kızın da eminim çok mutlu olacaktır. ne güzel sorumluluğunu alabilmesi maşallah.
Gecmis olsun ıhlamur verim.günaydın herkese
oğlum nezle olmuş bütün gece ne kendi uyudu ne de bizi uyuttu..
uykusuz işe geldim çay oldu mutr_lelli
Esim bi dogum gunumde bilezik almisti.çeyrek altın al canım takarsın gömleğine..hepimize de örnek olursun :)) ben eşime geçen gün dedim bundan sonra özel günlerin hepsinde bana çeyrek altın alacaksın.Allahım nasıl bir biriktirme hırsı olduysa bende :))
royem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem
Listeni paylaşır misin papatyaroyem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem hazır.