• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınnnn çayıda ben koyim bari :)
Gözumu acar acmaz ıhlamura ve mandalinaya yapıstım.
Esime kahvalti hazirladim gidecek birazdan.
Ayin 10u esimin dogum gunu
20side benim dogum günüm.
Esime bisey bakmam lazım hep giysi aliyorum baska bisi bakmam lazim.
İsim yazili kalem dusundum ama nerede vardir ki bilemedim.
Vaktimde kalmadi hastayim diye ilgilenemedim.
Ne alcam ben ya.
Almasak iyi aslinda ama esim hic es gecmez ufakda olsa bisi almam lazim.
Halimde yok gezecek.

Günaydın herkese
Dün sigara 9 , aksam market 3,90 12,90 tl ile bitti gün. Ben kumbara edınmedım henuz yenı acmıstım, su sısesıne ıse korkuyorum cunku bazen 2-3 tl olmuyor bozuk esım gıdıp 20 tl bozdurmaz oradan alır dıye dusunuyorum :D Ama hedefım
şu pazar gunu 50 tl ıle kumbaraya baslamak, zaten bu ay dırek 600 lıra koymustum umarım daha fazlasınıda koyabılırım

Ne alcam ben ya.
Halimde yok gezecek.
İnternette yapılıyor diye biliyorum ama dışarıda hıc gormedım o tarz bı urun acıkcası.

buarada ev hanımlarına ozenıyoruz valla mesaım baslayalı yarım saat oldu tam tamına :)

royem royem Merhaba canım. ıstanbuldayız bız hıc burada 2. el kıyafetlere denk gelmedım acıkcası o yuzden hıc almıyorum , bıze oyle pek verende olmuyor bırde erkek cocuklarının kıyafetlerı cok yıpranıyor toptur camurdur cok yıpranıyor kızların daha temız kalıyor dıye dusunuyorum.

Cumartesı gunu doktora gıdıcem sabah dıs ıcın, sonrada sınemaya gıtmeyı planlıyorum oglumla ılk seansı yakalayabılırsek eger ılk seans 7.5 tl fılan ama sanmıyorum yetısecegımızı

Çok teşekkür ederim. Bu sene hedefim her anlamda hafiflemek. Az ve öz eşyalı bir evde yaşamak, daha az şeye (kıyafet, kozmetik vs) ihtiyaç duymak, daha az parayla yaşamak, doğru besinlerle beslenip istediğim kiloya inmek gibi. Umarım başarabilirim.
Ablacım sen daha iyi bilirsin ama ihmal etmesen mi? Belki daha iyi olur parmağın. İnşallah en kısa zamanda eski haline döner
Beyza'ya çok imrendiğimi söylemiş miydim? Çok şanslı.. Emin'im elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendiriyordur. Umarım onun için herşey çok güzel olur. Rabbim hayatı boyunca iyilerle karşılaştırsın. Küçüğe de bol bol zihin açıklığı versin inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım..Ne güzel dileklerde bulunmuşsun öyle:))
sorma Beyza ya imrenmeyen yok..:)en başta babasıyla ben:))
Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu..Hoş olsa da ailemizin imkanları elvermezdi sanırım..Ne yapalım ..Şuan çok mutlu sevdi orayıda.. Gezecek görecek.. Çevresindeki ülkeleri de gezmeyi düşünüyor..Valla imkanlarımız elverdiği sürece çocuklarımızın geleceği için her daim arkalarında olacağız inş..
Bizim de en büyük yatırımımız çocuklarımız..
Hayırlısı ile okusunlar hayatlarını kurtarsınlar inşş..
Parmağıma gelince canım dr bir zararı yok demişti zaten ilk giitiğimde..Zaten ağrım sızım da yok..çok az eğrilik kaldı..
Beni rahatsız da etmiyor..buna şükür..Ama aklımda bir ara gideceğim dr a da..

Ne alcam ben ya.
Halimde yok gezecek.
çeyrek altın al canım takarsın gömleğine..hepimize de örnek olursun :)) ben eşime geçen gün dedim bundan sonra özel günlerin hepsinde bana çeyrek altın alacaksın.Allahım nasıl bir biriktirme hırsı olduysa bende :))

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM parmapına ne oldu canım. Ben kaçırmışım sanırım.
Kızın için ne büyük fırsat. Sizin için de büyük gurur
Çok teşekkürler canım..Canım çok önemli bişey değil..Evde iş yaparken yüzük parmağımın ucu çıtladı ve uc kısmı düştü:(oradaki tendonlar kopmuş:(3,5 ay atelle kaldım..Ama tam eskisi gibi düz değil şimdi..Ama dr da dedi bir zararı olmaz..Fiziken görüntü dışında dedi..Şuan bana bir sıkıntısı yok..En kötü ufal bir opere ile eski haline dönüyor..ama düşünmüyorum..Dediğim gibi bir sıkıntım yok..
Evet kızım da ilerisi için daha iyi olacağını söylüyor..Erasmus için..Okuldan hocalarıda çok önerdi..Sınavlarına girdi kazandı..Maşh diyorum bende her işini kendisi halletti..Biz hiç karışmadık..Şu anda da çok mutlu orada..İnş da mutlu olarak döner oradan:)

Çok teşekkürler canım..Canım çok önemli bişey değil..Evde iş yaparken yüzük parmağımın ucu çıtladı ve uc kısmı düştü:KK43:oradaki tendonlar kopmuş:KK43:3,5 ay atelle kaldım..Ama tam eskisi gibi düz değil şimdi..Ama dr da dedi bir zararı olmaz..Fiziken görüntü dışında dedi..Şuan bana bir sıkıntısı yok..En kötü ufal bir opere ile eski haline dönüyor..ama düşünmüyorum..Dediğim gibi bir sıkıntım yok..
Evet kızım da ilerisi için daha iyi olacağını söylüyor..Erasmus için..Okuldan hocalarıda çok önerdi..Sınavlarına girdi kazandı..Maşh diyorum bende her işini kendisi halletti..Biz hiç karışmadık..Şu anda da çok mutlu orada..İnş da mutlu olarak döner oradan:)
çok geçmiş olsun inşallah.
kızın da eminim çok mutlu olacaktır. ne güzel sorumluluğunu alabilmesi maşallah.

günaydın herkese
oğlum nezle olmuş bütün gece ne kendi uyudu ne de bizi uyuttu..:hasta:
uykusuz işe geldim çay oldu mu tr_lelli tr_lelli
Gecmis olsun ıhlamur verim.
çeyrek altın al canım takarsın gömleğine..hepimize de örnek olursun :)) ben eşime geçen gün dedim bundan sonra özel günlerin hepsinde bana çeyrek altın alacaksın.Allahım nasıl bir biriktirme hırsı olduysa bende :))
Esim bi dogum gunumde bilezik almisti.
Bu dogum gunumde de ya altin alsa yada para verse fena olmaz :)
Ben ufak bisi alicam param yokki ya karttan cekitircem ya zulamla alicam.

Ben ilk defa gidiyors
royem royem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem
royem royem tam benim kafa. Gerçi ben az kıyafet kısmını 1 yıldır falan yapabiliyorum. Gezmek gerçekten başka hiç birşeye benzemiyor.
Az kıyafet dediysem de artık az alıyorum. Ancak almasam da beni uzun zaman idare edecek kadar kıyafetim çantam çizmem vs var zaten.
Kartımız bu gece kesiliyor. Eşimle konuştuk. Artık şehir dışına çıkmayacağımız için ikimiz de arabalarımızın mazotunu doldurmayacapız. Önce 100 er liralık alıp sonra duruma göre azar azar ilave edeceğiz. Zaten benimkinde yarım depo var. Beni en az 15-20 gün idare eder. Bu ay yüklü alışveriş yapıp taksit yaptırmayacağız. Zaten 1750 taksit var. Öbür ay 1000 liraya iniyor.
Gelecek hafta öğle yemeği menüsü cuma hayiç güzel. Her gün yemekhanede yiyeceğim.
Yarın aylık kitap ve kozmetik alışverişimi yapayım netten. Cuma da markete gideriz. Listem hazır.
Listeni paylaşır misin papatya

Back
X