• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günlerdir girmiyorum. Canım hiçbir şey istemiyo. Moralim çok bozuk. Sizden fikir alayım ..
Benim oğlum 3 sınıfta. Bu yıl yeni bir okulda. Çok anlatan bir çocuk değil. Okula köpek eğitmeni gelmişti. Sokak hayvanları için ufak mamalar hediye etmiş. Bende sen getirmemiştin ama dedim. Bana biz yeniyiz ya eskilere verdi öğretmenimiz dedi. Ben şok
Biraz deştim parmağını kaldırsada öğretmenin görmediğini söyledi. Birde öğretmeni haklı gösteren cümlelerle..
Bikaç gündür kafam takılıydı zaten. Bugün ağlamaklı bir şekilde kış tatilinde yeni arkadaşlar gelecekmi diye sordu. Sebebini sorduğumda ben o zaman eski olurum benimlede oynarlar dedi
Ben ne yapayım kızlar. Öğretmeniyle mi konuşayım. Rehberliklemi
Öğretmenle yüz göz olmak istemiyorum. Öğretmen öğretmenliğini bilmeli bana göre veli veliliğini. Ama yanlış giden bişey var.
Benmi duygusal davranıyorum kızlar bir akıl verin bana
Canım rehber öğretmenle konuşsan o gidip öğretmene bişi diyemez sonuçta hesap sorma gibi olmuş olur
Sen öğretmenle konuş yumuşak bir dille
Rehber öğretmen çocuğunla görüşür cesaretlendirmek için ama öğretmen sınıfta tavır değiştirmedikçe işe yaramaz bu durum

bu gun alisveris yaptik kizlar 52 liractuttu deterjan ve yunusatici aldim vatan marka aldim burafan biri onermisti guzelde kkokuyor
Ben önermistim begenmene sevindim cnm

Canım,bende yıllardır sirke kullanırım. Parlatıcı kimyasal sonuçta direk tabak çanak üstünde kalıyo,durlanmıyo
Servise sormuştum ben hiçbir mahsuru yok ama çamaşır suyu asla koymayın demişti. Fazla köpürüyomuş buda makineye zarar veriyomuş
Bu arada çocuğun boyu ile ilgili sormuşsun. Benimki 8 ine girecek şubatta. Yaşıtlarına göre boyu uzun. Çok fazla elma yer. Ben ondan biliyorum. Ben ve eşim öyle boylu poslu değiliz.
Meyve cok seviyo
Ceviz,badem,findik falanda cok yer
Süt,ayran cok icer
Yemede sıkıntı yok gayet guzel besleniyo
Genetikse bilemem bizde cok uzun degiliz
Ben 1.65_ esim 1.75
Günlerdir girmiyorum. Canım hiçbir şey istemiyo. Moralim çok bozuk. Sizden fikir alayım ..
Benim oğlum 3 sınıfta. Bu yıl yeni bir okulda. Çok anlatan bir çocuk değil. Okula köpek eğitmeni gelmişti. Sokak hayvanları için ufak mamalar hediye etmiş. Bende sen getirmemiştin ama dedim. Bana biz yeniyiz ya eskilere verdi öğretmenimiz dedi. Ben şok
Biraz deştim parmağını kaldırsada öğretmenin görmediğini söyledi. Birde öğretmeni haklı gösteren cümlelerle..
Bikaç gündür kafam takılıydı zaten. Bugün ağlamaklı bir şekilde kış tatilinde yeni arkadaşlar gelecekmi diye sordu. Sebebini sorduğumda ben o zaman eski olurum benimlede oynarlar dedi
Ben ne yapayım kızlar. Öğretmeniyle mi konuşayım. Rehberliklemi
Öğretmenle yüz göz olmak istemiyorum. Öğretmen öğretmenliğini bilmeli bana göre veli veliliğini. Ama yanlış giden bişey var.
Benmi duygusal davranıyorum kızlar bir akıl verin bana
Ögretmenle konus tabiki.
Cekiniyo,adepte sorunu yasiyo siz kaynastirin diyin.

Canım rehber öğretmenle konuşsan o gidip öğretmene bişi diyemez sonuçta hesap sorma gibi olmuş olur
Sen öğretmenle konuş yumuşak bir dille
Rehber öğretmen çocuğunla görüşür cesaretlendirmek için ama öğretmen sınıfta tavır değiştirmedikçe işe yaramaz bu durum
Katılıyorum sevgili hocam

Ama ben bu 1000tl ile benzin evin giderleri ( gıda temizlik ) günlük harçlık ( öğle yemeği çay kahve parası ve maalesef sigara ) artı ekstra çıkan hiç hesapta olmayanlarla birlikte nasıl gecinecem eksiye girmeden bilmiyorum esimde diğer kira fatura... Vb gibi odemeleri yapıyor.gectim birikim yapmayı eksiye gitmeyin derdindeyim

Sarisinsan daha iyi tuyleeinde sarid egilse tani:KK66:
Acik ten koyu rennk kili lazer daha iyi goruyor.benm.koltuknalti 4 seans bitti mesela.
Ben yaptirali cok oldu ama gecen katologubinceledim seans basi 40 tl yaziyordu bir dolu bir bos ortalama 2 ayda bir gidersin.oye cok pahali degil sonra omur boyu killara veda:)
Bivara cesaret edip bikini bolgesinide yaptiracagim valla yazin ozellikle buyuk rahatlik
Bacaklarım daha açık renk de koltuk altı ve bikini bildiğin siyah.. ben koltuk altı ile başlayayım olmazsa ya.. peki nerde yaptırıyorsun kuaför mü hastane mi

Ben bikini bölgeme ağda yaptıramıyordum. Kendim de yapamıyordum. Çok utanıyordum başkasına ağda yaptırmaya . Sonra Bi cesaret ağdaya gittim. Bir kaç kereden sonra da lazere başladım. Büyük rahatlık. Yıllardır hiç kıl tüy derdim yok.
Zamanla tekrar çıkıyor diyorlar ne kadar doğru?
Hastane kuaför nerede yaptırıyorsunuz ?

Back
X