http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir_GelecekHafta.aspx?SolBannerID=875
tost ve hamburger ekmeklerinde indirim varmış. iş yerine tost götürenlere duyurulur.
bugun kart kesim günü, yarın eve yüklü alış veriş yapmak istiyorum yani taşıyabileceğim kadar.
hem aşure gününe denk gelmiş olur.
aşure sevmeyen bir ben varım sanırım.
bana saçma bir tatlı geliyor, tatlının içinde nohut, buğday kel alaka gibi, zaten ayva, incir, elma gibi şeylerin tatlısını da sevmem. tabi aşure aynın anlamı ayrı, benim sevmemem önemli değil.
ben mis gibi kalorisi yüksek !! fıstıklı sarma, bol cevizli antep baklavası, tulumba, yaş pasta, tiramisu gibi içinde un olan tatlıları daha çok seviyorum. sütlülerden ise kazandibi, profiterol... olsa da yesem
lazer yaptırmayı düşünen genç arkadaşlar. ben bu işi geleceğe yatırım olarak görüyorum. ne kadar erken yaptırmaya başlarsanız o kadar uzun süre kullanırsınız. ben 40 yaklaştım tüy kıl azaldı. keşke benim zamanımda olsaydı 20 li yaşlarda yaptırsaydım da imdi 15 yıldır kullanıyor olurdum. ne kadar erken yaptırırsanız ağdacıya gidiyorsanız daha az paranız gider. ayrıca bu kışı bununla değerlendirin. yaza azalmış olur. ben kardeşimi zorla gönderdim koltuk altı bitti, başka bölgeleri yaptıracak sırayla, memnun kaldı demek ki, gençken yaptır rahat et dedim.