- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
akrep.Kovayim ben canisi seninki ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akrep.Kovayim ben canisi seninki ne
Benimde yukselenim akrep:)akrep.
canım netten altın olayını anlatur mısın? yani ordan altın alınca reel altın olmuyo galiba aldığın altının değeri kadar hesaba mı yatıyor para? noliyy yani tam olarak.ipeqbojuqu canım arkadaşının adını soyadını yaz Meb yaz görev yaptığı okulun sitesinden bakarsın görevde mi diye.. ayrıca altın konusunda da bankadan Alman daha güvenli oluyo.. çalınma riski Yok. İnt bankacılığından tık tık alıyorsun.. hatta bazı bankalar ne kadar paran varsa o kadarlık altın veriyi.. 1.2 gramlık altın alabiliyorsun mesela :) tavsiye ederim
hele ondan çekti:)) ay hem hemşo hem burçtaş çıktık:)) yoksa biz.. seninle...:))Benimde yukselenim akrep:)
hele ondan çekti:)) ay hem hemşo hem burçtaş çıktık:)) yoksa biz.. seninle...:))

saol canım sorduğun için:) bugün annemle teyzeme oturmaya gittik. yeni eve döndük sayılır. evet annemlerle kalıyorum eşim gittiğinde. şanslıyım gerçekten ailem burda olduğu için. 5 ay önce antalyadan buraya taşındılar. yoksa antalyaya yine giderdim yanlarına sanırım çünkü eşim hayatta tek başıma evde izin vermez.latiyya canım senın gunun nasıl gectı sen hep evdesın dı mı annenın evınde?
ohh valla ne buyuk rahatlık eşimden haber alamadım demiştın aldın mı?
benımde eşim cok sık seyehate gıdıyor ama benım annem uzakta oldugu ıcın gıdemıyorum
gördüm gördüm.hemso bunlar bizi disliyor kozmik oda kirmuslar toplantilaeini orada yapiyorlar bizi dislamislar
Ona gore bizbize yetmeliyiz![]()
Hem de nasıl tutumluaa bende oglagım oglaklar cok tutumludur
kızlar vallahı yarama tuz bastınız bızzat bırebır calışstıgım bırı var oyle kem gozlu bırı kı
gecen sene ev almısştık bu kadın kredıyı nasıl odeyecegımızı sordu bende eşimin maaşı oraya gıdecek dedım başta evın tadılatını yaptırmayacagız sandık sonra oyle oldu bıseyler denk geldı elden borc aldık yaptırdık kadın herhalde yememış ıçmemış sız bunları nasıl oduyosunuz hanı eşinin maaşı kredıye gıdıyodu dedıkadın düşünmüş o kadar kafa yormuş yanı ben bıle unuttum ona eşimin maaşını soyledıgımı o unutmamış bende elden borc aldık dedım
halbukı bılmıyo eşimin maaşı kredıden fazla
ayy yazık soylemıım bu ayrıntıyı yuregıne falan ıner![]()
nayynnYa kizlar sifir harcama dedim ama.sikiliyorum markete gidip ivir zivir alasim var
evde yok mu atıştıracak bişeyler? hiç olmadı meyve ye265 ti sanırım küpe. Bebişlere kumbara yapacağım inşallah hayırlıyla :))Kupeyi kaca aldin.
Ben gecen yil yegenime 285 e almistim yanilmiyorsam.
Sen bebeklere altinmi takaxaksin iki altini ne icin aldin![]()
Cok hec 15 tl harcadim geldim cips cola cikolata aldim:)nayynnevde yok mu atıştıracak bişeyler? hiç olmadı meyve ye
Ben arada bakiyorun denk gelirsem ama karakterleri lek bilmiyorum.hayat şarkısı'nı izleyen var mı? çok tatlı mahir ile Hülya ya :)
ben sana alma deyom sen gidip aleyon hıııh ye de kilo al inşallah.Cok hec 15 tl harcadim geldim cips cola cikolata aldim:)
Kiz eniste ne is yapiyor uluslararasi.
Sende git gezersin cikolata ve parfum iste gelirken getirsin:)
ne biçim dizi:/ :))Ben arada bakiyorun denk gelirsem ama karakterleri lek bilmiyorum.
Pazar aksamalri arkadaskar iyidir i izliyorum bir tek