• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

yemek yaptım ocakta pişiyo. pazara gidesim yok ya gitmeyebilirim. eşim nerdeyse 2 aydır yok ya, yaşama sevincimi yitirdim
Kız benimki 10 sene olacak yok. Bir gitti gelmiyor. Ben nedeyim? Bak seninki Allah kaza bela vermesin gelecek. Dua et ve bekle. Beklemek de güzeldir...

booool harcamalı bir günün ardında merhaba... :) dün eve gıda alış verişi,çocuklara oyuncak,kıyafet,bot,kendime bir şeyler,ofis elemanlarıma, evdeki yardımcıma küçük hediyeler vs.derken ipin ucu kaçtı hepten... :) aşure de koca bir tencere pişirildi,yendi,dağıtıldı....
ufak tefek günlük ihtiyaçlar dışında, evdeki malzemeler baya bi gider... gıda çok bir şey tutmuyor da, oyuncaklar çok pahalı...biraz da, beeeelki daha az zararlı madde kullanılmıştır diye marka alırsan, bir senelik mutfak masrafını öder gelirsin... çocuklar 3 tane olunca.... :confused:
Meyraa güle güle kullanın canım. Çocuklar nasıl mutlu olmuştur kimbilir :) gözümün önünde canlandırabiliyorum :) Benimkiler büyüdüler de kurtuldum oyuncak masrafından. Bir yaş aralı iki oğlan olunca ne alırsak iki tane alıyorduk. O spidermanlara, batmanlara az para yatırmadım :) Olsun var da aldık ve alıyoruz çok şükür...Canları sağolsun...

Kız benimki 10 sene olacak yok. Bir gitti gelmiyor. Ben nedeyim? Bak seninki Allah kaza bela vermesin gelecek. Dua et ve bekle. Beklemek de güzeldir...
kıyamam sana canım benim.. allah sana sabır versin huzur versin.. İnşallah canım amin sağ salim dönsün de artık öyle dua ediyorum.

bostanlı pazarı ilk sırada. çarşambaları oluyor sanırım.
hatay pazarı perşembeleriydi. bostanlıya göre daha zayıf

bayraklı taraflarındaysan özkanlar pazarı bunlara göre çok zayıf ama birşey bulanlar oluyor.
kesinlikle bostanlı pazarı

Teşekkür ederim ancak gittim ben daha önce Bostanlı'ya da Hatay'a da.
Maalesef ikisinde de pek bir şey bulamadım.
Belki yeniden Bostanlıya şans vermeliyim.

Meyraa güle güle kullanın canım. Çocuklar nasıl mutlu olmuştur kimbilir :) gözümün önünde canlandırabiliyorum :) Benimkiler büyüdüler de kurtuldum oyuncak masrafından. Bir yaş aralı iki oğlan olunca ne alırsak iki tane alıyorduk. O spidermanlara, batmanlara az para yatırmadım :) Olsun var da aldık ve alıyoruz çok şükür...Canları sağolsun...

aynen canım.... şikayetçi değilim zaten.... de herkesin alabileceği, makul fiyatlarda bir şey kalmadı...bizler çalışıyor,kazanıyor,harcıyoruz.... ama hayat herkese aynı şartları sunmuyor ya da herkes imkanları kullanamıyor... ama onların da çocukları çocuk! bir bizimkilere alırken, bir de onlara alırsak az da olsa adalet,denge sağlanabilir belki... ne diyeyim....

ya uzun süredir okul, sınav stresi çekmedim ya... aklımda deli sorular.... :) ikinci bir üniversite mi okusam, yoksa yıllar önce dondurmak zorunda bırakıldığım doktorama mı devam etsem vs. vs..... :))

çok vaktim var ya... sorumluluğu tamamen bana ait bir ofisim, üç çocuğum, ( biri bebek sayılır, ana kuzusu :) ) kendime bir saat bile özel zaman ayırabilecek bir sosyal hayatım da yok ya... :) biri bana dur desin.... :KK55:

kızlar bende haftasonu yazlık kışlık ayırımında tişört pijama eskiyen vs elden evden çıkarttım
ayakkabılarda da 1 yazlık ayakkabım artık iyice eskimişti attım
4 çift ayakkabıyı da giymiyorum diye verdim,
hele 1 tanesini internetten almıştım ayağıma sokmadım
yani paralar nasıl harcanmış belli
bu kış botum var almayı düşünmüyorum olanları giyip eskitip ya sezon sonunda ya da seneye alırım
sanki 10 çift bile olsa en rahat ettiğim ayakkabıdan başka birini giymiyorum dolapta bekletip paramı atmayacağım sokağa artık Nokta

aynen canım.... şikayetçi değilim zaten.... de herkesin alabileceği, makul fiyatlarda bir şey kalmadı...bizler çalışıyor,kazanıyor,harcıyoruz.... ama hayat herkese aynı şartları sunmuyor ya da herkes imkanları kullanamıyor... ama onların da çocukları çocuk! bir bizimkilere alırken, bir de onlara alırsak az da olsa adalet,denge sağlanabilir belki... ne diyeyim....

ya uzun süredir okul, sınav stresi çekmedim ya... aklımda deli sorular.... :) ikinci bir üniversite mi okusam, yoksa yıllar önce dondurmak zorunda bırakıldığım doktorama mı devam etsem vs. vs..... :))

çok vaktim var ya... sorumluluğu tamamen bana ait bir ofisim, üç çocuğum, ( biri bebek sayılır, ana kuzusu :) ) kendime bir saat bile özel zaman ayırabilecek bir sosyal hayatım da yok ya... :) biri bana dur desin.... :KK55:
Seni ne mutlu edecekse onu yap canım...Kesin ve net...
İçinde uhde kalmasın hiçbir şey...ama zaten yoğunsun...çocuklar ilgi ve takip istiyor ve bir daha bu yaşlarda olmayacaklar...vaktin varsa onlara daha çok zaman ayır...insan küçüklüklerini özlüyor sonra ve bir daha bu yaşlarda olmayacaklar...

Ben 2 bot aldim 130 tl ye
1 kazak
1 Gomlek
2 Buluz aldim bunlarda toplamda 107 tl
1 kot aldim 50 tl
Yemek yedim 20 tl

Ama begendigim cok sey oldu
Parlak bluzlar cok hosuma gitti
Birde kamuflaj yelek begendim 90 tl di
Taki almayada param yetmedi:KK43:

Bu yil bunlar yeter bana
Kuzu botları nerden aldın
Güle güle kullan

yemek yaptım ocakta pişiyo. pazara gidesim yok ya gitmeyebilirim. eşim nerdeyse 2 aydır yok ya, yaşama sevincimi yitirdim
canım yaa seninde işin çok zor.
eşten ayrı geçiyor günler
iki ay bayagı bi uzun süre ne iş yapıyor ki

Seni ne mutlu edecekse onu yap canım...Kesin ve net...
İçinde uhde kalmasın hiçbir şey...ama zaten yoğunsun...çocuklar ilgi ve takip istiyor ve bir daha bu yaşlarda olmayacaklar...vaktin varsa onlara daha çok zaman ayır...insan küçüklüklerini özlüyor sonra ve bir daha bu yaşlarda olmayacaklar...

rahat battı bana...dertsiz başıma dert arıyorum... arada bir esiyo işte... :))
çocuklar konusunda çok haklısın canım... büyük oğlum neredeyse boyuma yetişti (biraz hormonlu da, boy ve kilo konusunda :) ) daha dün bebekti, ne ara büyüdü hiç anlamadım....

hep çalıştım ama, ne çocuklarımı benden, ne de beni onlardan mahrum etmeme hususuna çok dikkat ettim... ofisim hep evime yakın oldu,doğumdan sonra toparlanana kadar bırakmadım, geç gittim,erken çıktım,hiç gitmedim işe... hasta oldular oturup kendim baktım...mesai saatleri dışında onlarsız program yapmadım, çok zorda kalmadıkça vs. iş, kariyer,kısaca onlar dışında her şey, her zaman ikinci plandaydı... Rabbime şükürler olsun ki kendi şartlarımı kendim oluşturabilecek bir hayat sundu bana... şimdilerde hayalim, bana, benim çocuklarıma, bizim çocuklarımıza sunulan güzelliklerden mahrum kalan çocuklar için bir şeyler yapabilmek... aklımda da var bir şeyler, dur bakalım... :)

anlaşıldı, bugün işi gücü bıraktım, hayallere daldım ben yine... :)

canım yaa seninde işin çok zor.
eşten ayrı geçiyor günler
iki ay bayagı bi uzun süre ne iş yapıyor ki
fabrikada çalışıyor canım yurtdışından iş alıyorlar teslim edip geliyorlar. buna da şükür diyorum artık napalım allah sağlık versin de.

fabrikada çalışıyor canım yurtdışından iş alıyorlar teslim edip geliyorlar. buna da şükür diyorum artık napalım allah sağlık versin de.
doğru sölüyorsun canım
keşke daha düzenli şartlarda çalışabileceği bi işi olsaydı eşlerimizin .
benimkide senin ki kadar olmasada çok düzensiz. düşünüyorum ilerde çocu olsa nasıl olacak. haftasonlarımız hep heba olacak .eşim çünkü haftasonları bayramlardada çalışıyor

yaa kızlar bişey söylemek istiyorum .lütfen sizlerde yanlış anlamayın.
çevremdeki herkes işyerimdekiler ailelerimiz dahil sürekli cimrisiniz paranızı harcamayı bilmiyorsunuz ,dünyaya bidahamı gelceksiniz,yiyende ölmüş yemiyende gibi cümlelerle aşağılarcasına konuşuyorlar.
herkes eşin sukadar alıyor sen şukadar alıyorsun aylık geliriniz bilmem ne deyip duruyor.
bizden yüksek geliri olan kişiler bile aynı.
nasıl bi izlenim yaratmış olabilirim ki sizce.
neden böyle yaklaşıyorlar anlamıyorum

doğru sölüyorsun canım
keşke daha düzenli şartlarda çalışabileceği bi işi olsaydı eşlerimizin .
benimkide senin ki kadar olmasada çok düzensiz. düşünüyorum ilerde çocu olsa nasıl olacak. haftasonlarımız hep heba olacak .eşim çünkü haftasonları bayramlardada çalışıyor
değil mi insan düşünüyor ona ihtiyacım olduğunda nolacak diye. ben iş bakıyorum olursa daha rahat edecez inşallah.

çevremdeki herkes işyerimdekiler ailelerimiz dahil sürekli cimrisiniz paranızı harcamayı bilmiyorsunuz ,dünyaya bidahamı gelceksiniz,yiyende ölmüş yemiyende gibi cümlelerle aşağılarcasına konuşuyorlar.
herkes eşin sukadar alıyor sen şukadar alıyorsun aylık geliriniz bilmem ne deyip duruyor.
onlara neymiş?? allah korusun yarın bigün bişey olduğunda onlar mı verecekmiş ekmeğinizi?? hepsini kibarca sustur. kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. para benim keyif benim sanane de. ay çok sinirlendim:)) ama nasıl böyle konuşmaya cesaret edebiliyorlar anlamıyorum ya

herkesin evi ayrı kesesi ayrı
siz cimrilik yaptığınızı düşünmüyorsanız onlara ne?
fazla fazla alıp çöpe atınca ya da israf edince mi cimri olunmuyor?
ben insanlara takılmamayı öğrendim çok şükür
kimseyi memnun edemezsin bişey yapsan başkasını sorar
Örnek vereyim hemen herkes yaşamıştır yaşıyordur
aaa evlenmiyor musun derler evlenirsin çocuk sorarlar yaparsın 2. sorarlar bitmez

Back
X