• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

mornergis mornergis 32 yaşındayım 4 denemede olmadı. 1 seneye kadar olmaması normal biliyorum ama yine de kontrole gidecem. hormon kan değeri falan ne durumda diye. sen kaç yaşında kaçıncı ayında hamile kaldın?

Canım bende ocakta 32 olucam
evliliğimin 2.yılında düşük yaşadım 6 ay sonrada hamile kaldım,
tabi düşünmeye başladıktan sonra rutin kan hormon testleri falan yaptırdım kontrol amaçlı

bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk rabbim cennette kavuştırsun inşallah.
Sana ve çocuklarına sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah

Maaşa 2 gün kala masraf arttı. Oğlana birşeyler alınacakmış okul için. Eşimle gittiler.
Kıyafetleri de küçülmüş. Ev de giydikleri. Hafta sonu alırım büyük ihtimal.

Aman para varsada harcamada olacak tabiki.bazen ipin ucu kaciyor napalim bazende oyle olsun.
Ya bizm topicteki ya herkes cok uyumlu yada baska yerlerdekilerde sikinti var.bdvde sevdigim biri var kiz derdini anlatmis millet ego tatmini yapiyor.sonra ipeqbojuqu neden banlandi:işsiz:

Aman para varsada harcamada olacak tabiki.bazen ipin ucu kaciyor napalim bazende oyle olsun.
Ya bizm topicteki ya herkes cok uyumlu yada baska yerlerdekilerde sikinti var.bdvde sevdigim biri var kiz derdini anlatmis millet ego tatmini yapiyor.sonra ipeqbojuqu neden banlandi:işsiz:
he arada olsun napak:)
gerçekten mi:/ derdini anlatan birine de öyle davranılmaz ki.

Dediğin gibi bdv resmen klavye delikanlıları ile dolu :KK14: bide konu sahibine yardımcı olmak için yorum yapıyorsun ordan muhalefet bir klavye delikanlısı sen banlanıncaya kadar laf ediyor :duduk:

Merhabalar.

Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!

Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?

Birikim için neler yapmalıyız?

En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.

O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.

Kücük damlalar büyük okyanus olsun.

Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır :KK66:

geldim canım topiğine

Suan kendimi yarismada gibi hissettim.
Resmen zamanla yarisiyorum son 15dk(oglumu almaya gidicem) pilavin cekmesini bekliyorum.
4tepsi mama pisirdim.
Oglumu eve getirip yemegini verip babaya birakip giyincem cikicam

Bugun 15tl harcadim
Ogluma taprak test ve su matarasi aldim.

Terledim yaw.

Selam kızlar. .pazara gitmedim bugün meyveyi marketten aldım. .burda pazarda seçtirmiyorlar aldigim şeylerin yarısı çürük çıkıyor. Bende kızdım marketten aldım. .Onun dışında birsey almadım. .maaşa az kaldı.

Suan kendimi yarismada gibi hissettim.
Resmen zamanla yarisiyorum son 15dk(oglumu almaya gidicem) pilavin cekmesini bekliyorum.
4tepsi mama pisirdim.
Oglumu eve getirip yemegini verip babaya birakip giyincem cikicam

Bugun 15tl harcadim
Ogluma taprak test ve su matarasi aldim.

Terledim yaw.

4 tepsi mama ne yaptınki

Kızlar kara lahana turşusu Nasıl yapılır. Hani şu lokantalarda veriyorlar ya ondan.
Bileniniz var mı

Back
X