Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz meyraa ile burada tanıştık. Ortak yönlerimiz var ve kafa dengiyiz. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Çok seviyorum onu. Arkadaştan oteyiz.
Abovvvvv ben spor yapıp debelenirkenbir yudum mutluluk beni yazmayı unutmuş. Amma olsun ben biliyorum beni çok sever o
sempatik_kiz ne Mutlu bana. Çok teşekkür ederim Can'ım
@meyraa evet hatırlıyorum. Rabbim istediğimi vermedi. Bilirim ki hayırlısı buymuş ama bana Çelik gibi dayanma gücü verdi. Allah razı olsun canım
Sanırım aranızda en büyük benim. 38 yaşındayım.
Var mı artıran. 16 yıllık evliyim.
İyi akşamlar kızlar. Epey konuşulmuş yine sayfaları okuyana kadar gözlerim yoruldu resmen :)
Bugün benim için pek güzel geçmedi. İşteyken rahatsızlandım biraz acile gittim oradan eve geçtim. Taksi parası toplam 30 tl ilaç aldım 20 tl yemek yemiştim gündüz 15 tl de o. Toplam 65 tl. Olsun bir yerden gitmesi gerekiyormuş demek ki. Sağlığım yerinde olsun da.
Ödemelerin arasına virgül koyabilir misin okurken karışıyor. Ay ben de dilbilgisi öğretmenine döndüm.İyi akşamlar kızlar. Epey konuşulmuş yine sayfaları okuyana kadar gözlerim yoruldu resmen :)
Bugün benim için pek güzel geçmedi. İşteyken rahatsızlandım biraz acile gittim oradan eve geçtim. Taksi parası toplam 30 tl ilaç aldım 20 tl yemek yemiştim gündüz 15 tl de o. Toplam 65 tl. Olsun bir yerden gitmesi gerekiyormuş demek ki. Sağlığım yerinde olsun da.
23 yasindayim bende 5 yillik evliyim![]()
Bende sizi çok seviyorum her konuda örnek alıyorm o samimiyetinizi içten hissediyorum inanın,bu topikte herkes çok samimi ve tatlı topik sahibinden kaynaklanıyor olabilir mi :))) nerde iyi tatlı dürüst biri varsa toplamış sanki aile olduk ınş böyle uzun yıllar devam ederiz.Allahım hepinizin gönlüne göre versin ins .Ayy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz![]()
Seni okurken 33-34 diye düşünüyordum. Maşaallah kuzu çok hamarat ve akıllısın23 yasindayim bende 5 yillik evliyim![]()
evt oyle oldu biraz ama pisman deilum ama uni okunadigim icin cokk pismanimÇok erkenciymişsin Can'ım maşallah... :)
Abovvvvv ben spor yapıp debelenirkenbir yudum mutluluk beni yazmayı unutmuş. Amma olsun ben biliyorum beni çok sever o
sempatik_kiz ne Mutlu bana. Çok teşekkür ederim Can'ım
@meyraa evet hatırlıyorum. Rabbim istediğimi vermedi. Bilirim ki hayırlısı buymuş ama bana Çelik gibi dayanma gücü verdi. Allah razı olsun canım
Sanırım aranızda en büyük benim. 38 yaşındayım.
Var mı artıran. 16 yıllık evliyim.
tsk ederim biraz yetisme tarzi galiba birazda erken evliligin verdigi birsey mecburiyet yani baska sansim yok oyle olnaliyimSeni okurken 33-34 diye düşünüyordum. Maşaallah kuzu çok hamarat ve akıllısın
Kalpler kalbe karsiBende sizi çok seviyorum her konuda örnek alıyorm o samimiyetinizi içten hissediyorum inanın,bu topikte herkes çok samimi ve tatlı topik sahibinden kaynaklanıyor olabilir mi :))) nerde iyi tatlı dürüst biri varsa toplamış sanki aile olduk ınş böyle uzun yıllar devam ederiz.Allahım hepinizin gönlüne göre versin ins .