- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Kolay gelsin canm inşallah afiyetle yemek de nasip olur eşinle..napıyosunuz bağyanlar? ben fasulye temizliyorum
Ben kızımı uyutmaya çalışıyorum da bu gidişle o beni uyutur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canm inşallah afiyetle yemek de nasip olur eşinle..napıyosunuz bağyanlar? ben fasulye temizliyorum

saol canım amin:) kolay gelsin sana da yaramazla:)Kolay gelsin canm inşallah afiyetle yemek de nasip olur eşinle..
Ben kızımı uyutmaya çalışıyorum da bu gidişle o beni uyutur![]()
20 tl harcadim kuzenlerle balik yedik disarida:)ipeqbojuqu ne kadar harcadın bakayım bugün :)
Ama yatırımın babası da sende832 tl den yeni tam altın ziynet aldım bir de zincir almak istiyorum takacam
20 çiçekçide, 15 markette harcadım
Bugün harcama rekoru bende 867 tl
Hamsi 20 lira mıı nere orası öyle çok çok pahalıymış yaUsta tadilatı bitirdi. Bankadan 600 TL para çekip geldim. Hemen ödemesini yaptım. İşçinin teri kurumadan emeğinin karşılığını vermek lazımmış. Birikimden çektim ama olsun. Zaten birikimin amacıda zora düştüğünde harcamak değil mi?
Dönüşte yol üstünde Şok vardı oraya uğradım. Sonra kendi kendime zaten ihtiyacın olan bir şey yoktu niye girdin sen buraya, boşuna para harcama dedim ve gezinmeden geri çıktım.
latiyya Bende henüz patlıcan atamadım buzluğa ilk fırsatta közleyip atmam lazım. Muhtemelen haftaya kalacak benim patlıcanlar.
Birde balık alıp atmak istiyorum. Ama annem izin vermiyor. Çünkü burda balığın fiyatı her daim aynı. Hiç ucuza balık aldığımızı bilmem.
TV ye çıkıyor hamsi 5 lira diye, hale bi gidiyorum bizde 20 lira![]()
Oooo boyun uzunmuş aynı boy sayılırız.Merhaba Hanımlar,
Dün bir komşumun bebeğini görmeye gittim. 120TL'ye gram altın almıştım. Ben gitmeden önce başka bir komşum grama ortak olmak istedi. 60 TL verdi. Ben de direk kumbaraya attım.
Ben de 33 yaşındayım. Boy 1.74 Kilo 67.
Kilo hedefi 58. Haftaiçi spor ve yeme içme konusunda gayet istikrarlı olmakla birlikte haftasonu fena salıyorum![]()
sempatik_kiz patlıcan enfes oluyor közde. babagganüç bilir misiniz? közlenmiş domates, biber patlıcanı tokmakla döversin. bol limon, yağ ve sarımsakla terbiyesini yaparsın. allahım o kadar lezzetli bişey olamaz
Alanya cnm. Hal ve market fiyatları aynı. Hatta marketlerde daha ucuz oluyor.Hamsi 20 lira mıı nere orası öyle çok çok pahalıymış ya![]()
oo kuzu bu sıra ıyı alışveriş yapıyorsun
gözümden kaçmadı![]()
Allahim yerim onu ben kucuk hanim buyumuste kucukleri ayriliyo
Zaman ne cabuk geciyo dimi