• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Orda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emi :duduk:
Ben bugün eşime mükellef bi kahvaltı hazırladım birazdan çıkıp kovalar var ya teneke soğan patates koymalık onlardan aldırcam :süslü:
Geçen sorduk tanesi 15 tlydi 2 tane alcaz 30 tl ona veririz bugün çok lazım değil ama hoşuma gidiyor :KK23:
1 tanecik tatlı yerim belki :KK48:
pazar günleri eşinle yaptığın huzur dolu uzun uzun yaptığın kahvaltıdan daha keyiflisi olamaz:) eline sağlık :)
hoşuna gittiyse al tabi nolcak. ben de hasır sepetler var yine pattis soğan için. onlar çok hoşuma gidiyor.

Bilmem ki bayılırım. :kk77: fırında közlenileni sevmiyorum ben. İlla ki ateşge olucak o yüzden fırsat bulamadım zaten yapmaya

Alanya cnm. Hal ve market fiyatları aynı. Hatta marketlerde daha ucuz oluyor.
Yaaa
Turistik yer olduğu için genel her şey pahalı galiba orada dimi

42 kilo mu :KK57:
Yüzünüzde küçülme oldu mu
Yani şöyle her yer ama her yer küçülüyor ayak da dahil buna.
Ama öyle yüzüm çökmedi kötü olmadım asıl hatlarım meydana çıktı:KK45:
Eski yüzüm ikbal gürpınar gibiydi herkes ona benzetirdi şimdi ebru akel e çok benzetiyorlar
Farka bak:KK48:

Selamun aleykum kızlar
Musmutlu bir pazar olsun hepimize
Geç kalktım bugün baya ve lafta akşamdan planlamıştım peynir yumurta cevizden oluşan sade bir kahvaltı yapcam diye amaaaa ben kalkmadan kahvaltı hazırdı poğaçalar kızartmaar havada uçuştu
Durun kendimi kandırayım hemen:halay:
Ama ekmek hiç yemedim ve kızartma da az yağlıydı:KK48::KK48:
Bugün hep evdeyim dolayısıyla harcamam yok.
Birazdan namazımı kılıp pilatesimi yapıp hooppp duşa gircem:KK49:

Çürümezler canm çok birşey almamışsın biz nar çürütmüşüz geçen gün onu çabuk tüketmek lazım yenmiyorsa bile suyu sıkılabilir..
Ben az 2 haftadır filan pazar alışverişi yapmıyorum bakliyat ve et ürünleri tükettik bu arada sadece salata ve meyve vardı o da 2 haftadır çürümemişler dolapta :)

Dün aldıklarım evet az ama perş çok almıştım , 2 gün önce de almıştım.
Kasıma kadar dayansalar da almasam ne güzel olur
Tabi bir de kendimi tutmam gerek

sabah 2 yumurta bol yeşillik ve 5 6 tane zeytin yemiştim. güne güzel başladım ama ilerleyen saatlerde batırdım. 5 tane börek yedim bide üstüne tatlı.
pişmanım :KK42:
son pişmanlııık neye yaraar, herşeyin kalorisi vaaar olmadı yaar :KK61:

1 tanecik tatlı yerim belki :KK48:
pazar günleri eşinle yaptığın huzur dolu uzun uzun yaptığın kahvaltıdan daha keyiflisi olamaz:) eline sağlık :)
hoşuna gittiyse al tabi nolcak. ben de hasır sepetler var yine pattis soğan için. onlar çok hoşuma gidiyor.
Benim eşimin pazar günü yok normalde de bugün gece çalışıyor o yüzden evdeydi :/ bu arada ben de gittim hasır sepetlerden aldım iyi mi :KK49:
Hadi bi yerine birşey olmasın ye 1 tanecik tatlı :kk77::dondurma:

Selam kızlar
Sınav görevinden sonra gelip yattım
Sonra kahvaltı temizlik ütü vs yoruldum
Az dinleneyim de yemek yapmak lzm
Pizza yapasım var bugun
Cnm tatlı da istıyo
Ama herkes diyette burda ya bugun yesem yarın ptsi yemesem olur mu:KK49:
hayır yeme sakın sakııın

Selam kızlar
Sınav görevinden sonra gelip yattım
Sonra kahvaltı temizlik ütü vs yoruldum
Az dinleneyim de yemek yapmak lzm
Pizza yapasım var bugun
Cnm tatlı da istıyo
Ama herkes diyette burda ya bugun yesem yarın ptsi yemesem olur mu:KK49:
Tabi yarın başla bence de pazar pazar diyet de neymiş :halay: ayrıca ben diyette değilim 2 gündür yarım tepsi keki kendi başıma yedim üstelik her gün 80 gr çikolatalardan da yiyorum :KK50:

Benim eşimin pazar günü yok normalde de bugün gece çalışıyor o yüzden evdeydi :/ bu arada ben de gittim hasır sepetlerden aldım iyi mi :KK49:
Hadi bi yerine birşey olmasın ye 1 tanecik tatlı :kk77::dondurma:
çok iyi hem de hayırlı olsun :KK15:
yok ben o tatlı hakkını kaybettim. bugün tek lokma yememem lazım artık. kuzucuğun nasıl napıyo yaramaz:)

Pazara gittim geldim

35tl harcadim

Patlican kilosu 1tl idi 5kilo aldim közluyorum bile buzluga aticam.
Ayva
Mandalina
Maydanoz
Kivircik
Yesilsogan
2bag kara lahana
Elma
Ispanak
Muz
Limon aldim
1palamut aldim

(İyiki bise lazim degilmis:)

Epey gider bana bunlar
Daha oglanin banyosu, ütüm var.
Halamda bende birlikde yemek yicez.

Ispanak yemegi yaptim
Köz patlican salatasi yapicam
Balikda var
Salata yaparim.

Orda şimdi pasta börek tatlı çok olur kendine hakim ol emi :duduk:
Ben bugün eşime mükellef bi kahvaltı hazırladım birazdan çıkıp kovalar var ya teneke soğan patates koymalık onlardan aldırcam :süslü:
Geçen sorduk tanesi 15 tlydi 2 tane alcaz 30 tl ona veririz bugün çok lazım değil ama hoşuma gidiyor :KK23:

Aldıysanız foto atar mısınız
Benim de almam gerek
Hep erteliyorum

Back
X