• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

sabah namazından sonra kahvaltımızı ettik ve yollara düştük. dağ muhteşemdi! hafif sis de vardı. giderken yanımızda ev yapımı limonata, az yağda kavrulmuş patlıcan ve biber, biraz da tavuklu arpa şehriye salatası götürdük. herkes bir şeyler getirmiş, yorulup acıkınca afiyetle yedik. öğlenden sonra yola çıktık, yeni girdik eve. doğayla baş başa olmak gerçekten insanda stres, düşünce bir şey bırakmıyor. çok mutlu olduk. haftaya da hava güzel olursa yine çıkarız inşallah. biz bu sefer grupla ilk çıkan arkadaşlar için kestane topladık, biraz da kamp alanında ateş yakıp, kebap yaptık yedik. ama epey azalmış kestane.

arkadaşlar ben artık burada olmayacam. herşey herkesin gönlünce olsun.

hepinıze merhaba canlar
ıkı gundur yoktum
eşimin memleketıne gıttık
hem dugun vardı hemde nar ekşisi yaptık
cuma gecesı cıktık cumartesı sabah vardık
uyumadan hemen koye gıttık
akşama kadar nar topla, çırp,ez, kaynat
vallahı cok yoruldum nasıl zor bısey ama cok eglendık
kalabalık olunca keyfi cıkıyor
bır kac torba nevale ve nar ekşisi kaptım koyden ;) ama eşim getırecek
bırde akşam arkadasımızın düğünü vardı oraya gıttık oynadık o yorgunlukla
bıraz mıdem agrıdı o kadar
sonra ben döndüm görevım vardı bu gun ıcın
yıne yolculuk yaptım yolda ne kadar uyunursa işte bende oyle uyudum
göreve gıttım saat 5te evdeydım :KK34:

Kızlar
Bu ay gün bende 800tl gelecek tl mi kalsa altın mı alsam
Sizce napıım

Benim kumbaradan bu ay çok az para çıkacak. Nedense pek atamadım.
latiyya latiyya ne oldu kuzum ya

Oğlum hiç ders çalışmak istemiyor. Bu dert beni öldürecek bir gün. O kadar çok üzülüyorum ki.

Beth18 Beth18 canım maşallah neler sığdırmışsınız 2 güne :) bizim de dün maaşlar yattı ama biz hala hiçbir ödemeyi yapamadık..yapınca elimizde birşey kalmayacak zaten.senin yerinde olsam kk yı kapatırdım çünkü ödemezsen kredi notun düşüyor.
eyyay eyyay uzun süre dokunmayacağın bir paraysa altın almanı tavsiye ederim..
ipeqbojuqu ipeqbojuqu nerelerdeydin sen?

Back
X