• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saol cnm bende bakinmam lazim
Koska organik var aklimda suan.
Ama üzüm pekmezi daha faydaliymis bilgin var.mi?
Gözumden kacan bir cok detayda olmustur.
Misal vitamin surubu kullandim ben ara ara pahali bisiydi.

Tüm kontrollerimi ve dogumumu özel br hastanede yaptim/yaptirdim.

Ama hic hazir mama kullanmadim mesela.

Cokda cahildim ozaman 20yasinda anne oldum.
Ama arastirdim.
Kavanozda bisiler alip veriyolar mesela bebelere o ne ya
Ben kendim yapiyodum hepsini
Elma rendeliyodum
Havuc rendeliyodum
Bebe bisk. Muz süt
Bebe bisk. Meyve süt karistirip veriyodum.
Aksamlari muhallebi yapiyodum tok tutsun diye(tabiki 6aydan sonra hepsi asamali)
Hic hazir yemedi.

Kemik iligi siparis verirdim kasaba bedava ayirirdi.
Onu kaynatirdim kış ayiydi balkona kara atar dondurur uzerindeki yagini alip atar suyuna ve iligine corba yapardim.
Doktor bile ne yediriyosun yariyo cocuga derdi.
Brokoli,bruksel lahanasi,pirasa,ispanak hepsini karistirip corba yapiyodum.

Yok milupa yok bisiler hic vermedim.
Molfix kullanmistim hep bez.

En guzeli evde gozunun gordugu saglikli olan.

Simdi okuldan mikrop kapiyo falan ama kucukken masAllah hic oyle aman aman hastalanan bir cocuk degildi.
Hic acillere gitmedik.

Beslenme inan cok önemli

Günaydın kızlar
tr_lelli tr_lelli çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir
Saol cnm
Cok uzuldum dun matematikden yeni konuya gecmisler
Obeb,okek hic de sevmem o konuyu.
Ödevlerini ve yazdiklarini aldim arkadastan video acipda izlettim anlatan ögretmenlerden.
Hasta gidemezdi ama yeni konuya gecmeleri kotu oldu.
Birde benim pek anlamadigim ders olunca
Lellim kuzun nasıl oldu?
Canim gece uyumadi bende uyumadim.
Suan uyuyo
Alsin uykusunuda uyaninca ilac vericem.
Okula gitmesi gerek.

Saol cnm
Cok uzuldum dun matematikden yeni konuya gecmisler
Obeb,okek hic de sevmem o konuyu.
Ödevlerini ve yazdiklarini aldim arkadastan video acipda izlettim anlatan ögretmenlerden.
Hasta gidemezdi ama yeni konuya gecmeleri kotu oldu.
Birde benim pek anlamadigim ders olunca

Canim gece uyumadi bende uyumadim.
Suan uyuyo
Alsin uykusunuda uyaninca ilac vericem.
Okula gitmesi gerek.
Ouyy canım kıyamam ya..Çok geçmiş olsun.. Acil şifalar..
Kış geldi artık:/:hastalıklarda başladı:(benimde eşimle betüş hasta:(ayakta atlatmaya çalışıyorlar..

gunaydin hanimlar

tr_lelli tr_lelli cokk gecmis olsun ins en kisa zamanda iyilesir kuzucugun

vallahi ben kiyafet olarak hastane cikisindan baska bisi alnadim teyzemun 4 yasinda oglu var teyzem dedi cok giydirmedim ya bir kere ya iki kere dedi sonra hurca yikayip utuleyip koymus bende baktim hosumada gitti coraplari zibinlari bornoz takimi onlukleri bir hurc dolusuydu el deil teyzem sonucta esimin gonlu olmadi ilk basta sonra cocuk dogunca bakti saat basi kiyafet deisiyi sonra bisi diyemedi

ben kuvetini kovasini masrapasini falan a101 den aldim memnunum simdiye kadar teyzemin verdiklerini giydirdim kucuk geliyorlar artik kutbanda annemlere gitmistim oradada koca hurc dolusu yeni kiyafet almislar yorgan yastik falan bi iki yasina kadarda onlari giydiririm cunku cokk cabuuk buyuyorla bakim urunlerini bende dalin kullaniyorum arabayida civilden aldim. 400 liraya yani illede en pahalisi olcak diye bisi yok.

Cnm bizimkiler üzüm ve dut pekmezi yaparlar
ikisi de faydalıdır diye düşünüyorum
tüm hasta bebelere çocuklara acil şifalar dilerim

merhaba arkadaşlar....
krediden borçtan vs konuşulmuş.... ben de aynı durumda olsam, önce kredi kartlarını temizler, faizden borçtan kurtulur, sonra birikime başlardım.... borcum varken huzursuz olurum ben... :)
Aynen benim kk vardi kirdim attim
5-6ay sonrada taksitleri bitti kurtuldum
Kredilerim var ama hep araba icin cekildi
Maasimdan kalanlada altin vs yapiyorum ki harcamiyim
Sadece ev ihtiyaclarinin bir kismi bende
Elektirik ve market
Tabi bu aralar alisveris yapasim geliyoda frenlicem kendimi

Merhaba arkadaşlar bir kacgundur giremedim yazılanları okuma fırsatım olmadi ins herkes iyidir.cumartesi günü arkadaşa oturmaya gittim 35 tl pasta,30 tl market,pazar 25 tl market,dün akşam dışarda yemek yedik 40 tl,45 tl de market .sürekli markete gidiyorum ama dolap bos anlamıyorum valla herşey gerçekten çok pahalı bende bide yatılı misafirin yaninda öğle yemeğine hergün ablamda geliyor onun içinde ayrı yemek yapıyorm.ondan olmasa evde olani yerimde o olunca olmuyor iste.birkaç gündur sancim var benden bu kadar herpinize bol birikimli ve bereketli bir gün diliyorum.

tr_lelli tr_lelli canm bize annem Ardıç pekmezi içirirdi o da çok etkiliydi bir de boynuz pekmezi çok faydalı öksürüğe benim kp sürekli hasta olur öksürür ona bize geldiğinde her sabah yarım fincan boynuz pekmezi içiririm baya düzelir..
Canım bazilari acimsi oluyo yani buruyo tadı yakiyo
Onu sevmiyo
O hangisiydi onuda bilmiyorum.

merhaba canlar,
sabah gorevım vardı gıttım geldım cok şukur

bu gorevle ilgılı bır seyler yazmak ıstıyorum size ıcımı dokmek ıstıyorum
iş yerınde bize bı kaç yere bakmamızla ılgılı gorevler verılıyor kimisı bıraz yakın kımısı bıraz daha uzak ama her yer ıcın aynı ücretı alıyoruz. ve tabı bazı uyanık elemanlar da var bu elemanlar kendılerıne yakın yerlerı secıp aynı ucretı alma peşindeler Allah ıslah etsın onlar yanı amir kendılerıne uzagı verıyor ancak bunalr allem edıp kallem edıp yakın yerı almayı becerıyor ben ve bır kac kişi de hiççç oralı olmuyor ne hallerı varsa gorsun dıyerek.

sonra Allah o kadar buyuk ki sözde bana uzak olan yer bana ozel arac gonderıyor benı aldırıyor hatta gerı bırakıyor sagolsun
ama onlar kendı araclarıyla gıdıp gelıyorlar yanı hem emek hemde para harcamış oluyorlar...

yaaa işte boyle her seyın kurnazlıgını düşünürsen tepetaklak oluverırsın demek gelıyor ıcımden Allah gercekten cok buyuk kendı pisliklerınde bogulsunlar dıyorum balkada bısey demıyorum.

merhaba canlar,

iş yerınde bize bı kaç yere bakmamızla ılgılı gorevler verılıyor kimisı bıraz yakın kımısı bıraz daha uzak ama her yer ıcın aynı ücretı alıyoruz. ve tabı bazı uyanık elemanlar da var bu elemanlar kendılerıne yakın yerlerı secıp aynı ucretı alma peşindeler Allah ıslah etsın onlar yanı amir kendılerıne uzagı verıyor ancak bunalr allem edıp kallem edıp yakın yerı almayı becerıyor ben ve bır kac kişi de hiççç oralı olmuyor ne hallerı varsa gorsun dıyerek.

sonra Allah o kadar buyuk ki sözde bana uzak olan yer bana ozel arac gonderıyor benı aldırıyor hatta gerı bırakıyor sagolsun
ama onlar kendı araclarıyla gıdıp gelıyorlar yanı hem emek hemde para harcamış oluyorlar...

yaaa işte boyle her seyın kurnazlıgını düşünürsen tepetaklak oluverırsın demek gelıyor ıcımden Allah gercekten cok buyuk kendı pisliklerınde bogulsunlar dıyorum balkada bısey demıyorum.
Her yerde neler dönüyor canm bizde de işe gelmeyenler oluyormuş rapor yok izin yok o halde biz 5 dk geç kalmayalım diye uğraşırken..
Allah herkese gönlündeki gibi nasip ediyor kötülük varsa bugün çıkmasa yarın çıkar..

merhaba canlar,

Ben Allahın adaletine inanıyorum canım..Ama bu dünyada çıkıyor ama ahirete saklıyor..Her işyrinde var öyle uyanık geçinen tiplerden..:)

neyse yazınca bıraz rahatladım ...

hastalanmıs kuzucuk:( gecmıs olsun lellım tr_lelli tr_lelli

bende gorevden geldım boyle erken gelecegımı tahmın etmıyordum :D
geldım kahvaltı etmemiştım hemen dolaba ekmek koymustum koy ekmegı onu tost makınesınde kızarttım cıtır cıtır oldu
uzerıne kendı yaptıgım peynır kendı yaptıgım recel Allah'ım boyle bır tat yok :)
bılmıyorum bana kendı yaptıgım seyler belkı başka yıyenler begenmeyebılır ama ben dogal oldugu ıcın cok cok sevıyorum ıcınde katkı olmadıgını bılıyorum ya o bana yetıyor:dondurma:
bırde fazla bısey harcamadan eldekılerı degerlendırmek cok hosuma gıdıyor
yalnız ılk defa konserve yaptım 6 kavanoz kadar bozuldu attım ona cok canım sıkıldı artık sadece domates yapıcam
karısık konserveler yapmıcam banane :63:

kesılmış bıraz sutum vardı hemen ocaga koydum bıraz daha kestırdım
onu da peynır yaptım sımdı süzülüyo (cok sevdım bu peynır olayını ya yenı yenı yapmaya başladım)

yarın akşama mısafırım var ortalıgı toparlamam lazım
bıde pizza yapıcam d.g. yapıcaz da gorumceme bıde pasta aldık mı tamamdır(aslında pastayı da kendım yapmak ıstıyorum da yok artık dememek ıcın yapmıcam %50 ındırımlı bı yer var oradan aldık mı tamamdır :KK48: )

Her yerde neler dönüyor canm bizde de işe gelmeyenler oluyormuş rapor yok izin yok o halde biz 5 dk geç kalmayalım diye uğraşırken..
Allah herkese gönlündeki gibi nasip ediyor kötülük varsa bugün çıkmasa yarın çıkar..

Ben Allahın adaletine inanıyorum canım..Ama bu dünyada çıkıyor ama ahirete saklıyor..Her işyrinde var öyle uyanık geçinen tiplerden..:)

aynen kızlar katılıyorum bır sekılde cıkıyor ya bırde nasıl ıclerı rahat edıyor anlamıyorum ya Allahından bulsunlar

@kayacans canımcım evet market ve yakıtı katmamıssın ıcıne o kalemler de baya masraf malesef yok gıbı dursa da
dıger topıkte segazel segazel guzel onerılerde bulunmuş ılk 3 ayı rahatlatmak acısından.
belkı 3 ay degılde ıkı ay yapılabılır bu sekılde bır odeme
hemde cok sıkışmamış olursunuz

Back
X