- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
iyi akşamlar hanımlar.
maşallah ne çok yazılmış, şu an tamamını okuyamadım ama fırsat bulur bulmaz okuyacağım.
dün akşam salonda hocalık yaptım. iyi gibi, diğer hocaların görüşlerine göre iyiymişim hatta. 45 dk kendim çalışmaya devam ettim, yoruldum ama katlanılmayacak bir yorgunluk olmadı. devam edecek gibiyim. eşimle aynı günler salona gittiğimiz için bu açıdan da sıkıntı olmayacak.
dün akşam salonda hocalık yaptım. iyi gibi, diğer hocaların görüşlerine göre iyiymişim hatta. 45 dk kendim çalışmaya devam ettim, yoruldum ama katlanılmayacak bir yorgunluk olmadı. devam edecek gibiyim. eşimle aynı günler salona gittiğimiz için bu açıdan da sıkıntı olmayacak.
İlk işim onlardan kurtulmak olmuştu.
ara verip, yine devam. bir evde olması gereken her şeyi almaya çalıştım. bir tek nevresimlerim anneciğim sayesinde çok olmuştu, onların da hepsini götürmeyerek çözümü buldum. 4-5 adet nevresim yeterli. danteldir şudur budur çeyizimde hiç yoktu. annem örmüş, ördürmüş ama götürmedim. belki ileride kullanmak istersem, gider annemden isterim.
ben bir yandan indirimleri takip ederek çeyiz almıştım, bir yandan da elimde nakit olsun diye para biriktirmiştim. iyi ki vaktinde başlamışım, yoksa ne bulursam alayım modunda olurdum ki, sonra da beğenmeme ihtimali olurdu. ev giyimi ve h.sonu için rahat giyime ağırlık vermiştim, dolabımı da hemen hemen yenilemiştim. hepsi zamanında, sonra zor gelirdi. öncelikler değişiyor falannnn filannnnn