• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

iyi akşamlar hanımlar.:KK68: maşallah ne çok yazılmış, şu an tamamını okuyamadım ama fırsat bulur bulmaz okuyacağım.
dün akşam salonda hocalık yaptım. iyi gibi, diğer hocaların görüşlerine göre iyiymişim hatta. 45 dk kendim çalışmaya devam ettim, yoruldum ama katlanılmayacak bir yorgunluk olmadı. devam edecek gibiyim. eşimle aynı günler salona gittiğimiz için bu açıdan da sıkıntı olmayacak. :KK69:

Benim annem de sürekli şunu gördüm güzel gidip alalım
Bunu alalım
Şundan ördüreyim diyip dururdu
Ben de istemiyorum ona vereceğin parayı kenara koy , nişanlıyken gider hepsini alırız diyordum , iyi ki öyle olmuş , o tarz kullanımsız hiç bir şey olmadı evimde . Sadece bol bol oldu , fazla çorap patik havlu seccade bardak hepsini verdim
Sadelik , az eşya en güzeli
Ben de aynı şeyleri kendi anneme söylemiştim de benimki beni zerre sallamadı:KK12:Mesela benim yüne alerjim var. 3 tane annem 3 tane de kayınvaldem yün yorgan vermişti:işsiz:İlk işim onlardan kurtulmak olmuştu.

çeyiz konuşulmuş :KK53: evlenmeden 1.5 yıl önce başlamıştım. keyifli ve zor bir süreç. bir ara çok sıkılmıştım.:olamaz: ara verip, yine devam. bir evde olması gereken her şeyi almaya çalıştım. bir tek nevresimlerim anneciğim sayesinde çok olmuştu, onların da hepsini götürmeyerek çözümü buldum. 4-5 adet nevresim yeterli. danteldir şudur budur çeyizimde hiç yoktu. annem örmüş, ördürmüş ama götürmedim. belki ileride kullanmak istersem, gider annemden isterim.:KK76: her bir şeyimi kullanmaya çalışıyorum. dolap bekçisi değiller ya.:dondurma: ben bir yandan indirimleri takip ederek çeyiz almıştım, bir yandan da elimde nakit olsun diye para biriktirmiştim. iyi ki vaktinde başlamışım, yoksa ne bulursam alayım modunda olurdum ki, sonra da beğenmeme ihtimali olurdu. ev giyimi ve h.sonu için rahat giyime ağırlık vermiştim, dolabımı da hemen hemen yenilemiştim. hepsi zamanında, sonra zor gelirdi. öncelikler değişiyor falannnn filannnnn:KK8:

İyi akşamlar. Bugün okula gitmedim. Tüm gün o doktor senin bu doktor benim gezdim resen. Göz doktoruna gittim gözümde alerji olmuş onun için ilaç yazdı. Aynı zamanda dahiliye ye gidip tahlil yaptırdım check up niyetine. Sonuçlar çıktıktan sonra beni diyetisyene yönlendirdi oradan da randevu aldım perşembe ilk randevuda gideceğim. Yapacağım dan değil ya :) yine de gideyim dedim.
İlaçlar toplam 43 tl tuttu. Karttan çektirdim. KK aşka geldi bu ay dikkat etmeme rağmen. Her neyse her şeyin başı sağlık sonuçta.
43 tl ilaç parası, 3 tl poğaça toplam 46 tl harcamam oldu bugün.

Çeyiz konuşulmuş. Yakın zaman da hatta önümüzde ki 2 seneden önce evlenmek gibi ne bir planım ne de bir adayım var. Ama ben birşeyleri önceden alıp koymak yerine onun parasini köşeye ayırmayı daha dogru buluyorum. Eğer evlilik gibi birsey olursa nakit para olunca hersey kısa zamanda halledilir diye düşünüyorum. Ben sade eşyalar beğeniyorum genel de. Ama yine de Çeyiz için köşe de en kötü bi 10 bin tl nakit olmalı diye düşünüyorum şu an. Çok fazla taksit işine girilmesi gerek kalmaz böylece.

iyi akşamlar hanımlar.:KK68: maşallah ne çok yazılmış, şu an tamamını okuyamadım ama fırsat bulur bulmaz okuyacağım.
dün akşam salonda hocalık yaptım. iyi gibi, diğer hocaların görüşlerine göre iyiymişim hatta. 45 dk kendim çalışmaya devam ettim, yoruldum ama katlanılmayacak bir yorgunluk olmadı. devam edecek gibiyim. eşimle aynı günler salona gittiğimiz için bu açıdan da sıkıntı olmayacak. :KK69:
Canım nasılsın
Tam uzmanına sormuşum bölgesel zayıflamayı :)
Hemen favorilerime ekledim..
ben normalde çok yürürüm gezerim Ama tempolu bi yürüyüş değil. Pazar günü 18 km yürümüşüm :KK48: ama pert oldum.. bacak kası yapmak da korkuyorum iyice kalınlaşır diye
Salonda işe başlamışsın hayırlı olsun.. rica etsem fiziğini paylaşır mısın? Çok merak ediyorum :KK53:
Sapık sanma beni hahaha emi :KK53:

İyi akşamlar kızlar
Haftasonu şehir dışından misafirim vardı çok yedik çok gezdik çok harcadık :)
Ama değer.. uzun zamandır ilk kez bu kadar eğlendim..
maaş günü haftasonuna geldi dün de toplantı vs derken hala int bankacılığından ödemeleri halledemedim. Yarın bi hesap kitap yapmam şart ne durumdayım hiç bilmiyorum

merhaba kızlar sizi her zaman okuyorum ama yazamıyorum

MissMoonTwilight MissMoonTwilight canım hayırlısı olsun canım umarım en yakın zamanda istediğin gibi
bir iş bulursun

tr_lelli tr_lelli canım geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir oğlun

evet canım o fılm ama kız gelın gıtmıyor evlendıkten 10 sene sonra gıdıyorlar ve eşi kuranın uzerıne yemın edıyor kotu bırsey olamayacak gerı donecegız dıye ama kadını gondermıyor gerı

aynen canım gercek bır olaymış bu

canım kredi kartı taksıtlendırmesı varmış okumuştum onu yapabılrısınız
canım eşim dün sordu da biz şimdiye kadar düzenli ödediğimiz için taksitlendirme yapmıyorlarmış
artık bakalım bir çaresini bulacağız

mavimli mavimli
Benim 2 aylik bebegim var
Ilk alisveris yaparken cok masraf oldu.
Ben cogunu taksitle almistim izne cikarkende borclarim bitmisti.
Bide dogum sonrasi baya para harcaniyor
Biz bebek odasi almadik besik yeterli oluyor cocuk odasi alicam ileriki yillarda
Arabasida pusetli ve buyuk tekerlekli sec cok rahat oluyor.
Allah bağışlasın canım. ben de yavaş yavaş para koyuyorum kenara belli ki gerekecek hemen :KK66:

Günaydın kızlar
Sabah sabah markete ve eczaneye uğrayacağım. 2 gündür para harcamıyordum. Acısı çıkacak galiba

Bizim devasa kumbaradan cikanlar vadesiz hesapda yatiyo
Esim 1000tl daha aktarmis hesaba
75tl verdi banada.
Zulada kalsin ihtiyaclarim icin kullanicam.
Dolaptakiler bizi bu hafta idare eder.
Ufak tefek eksigi esime aksam aldiriyorum.
Ay da bitiyo bisey kalmadi hadi hayirlisi

Ev baya sogudu(kuzey cephe)
Bu taraf daha cabuk soguyo.
Ufo yaktim aksam oglum hasta malum.
Kasimda dogalgaz yakmaya baslarin ben

Bizim günaydoğu cephe ama nerdeyse 1 aydın ufo yakıyorum ben kızım hasta olmasın diye ayarlı bir şekilde yanıp sönüyor..kaloriferi de yeni yeni akşamları yakmaya başladılar bakalım..
Ben de evdekilerlerle biraz idare etmek istiyorum bu ay kızımın parası vardı 1000 tl onu kullanmaya başlamışız muhtemelen o biter zaten anca yeter..
8 ay sonra ihtiyaç kredisi bitecek inşallah ozmn birazcık nefes alabiliriz..darısı ev kredisine :dua:

Back
X