- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girmeyecekmiş artık..latiyya nerdesin tatlım görünmüyorsun...
Malesef böyle parayi bozdurdugun an gidiyoMrb kızlar.. dün iş çıkışı markette 20 tl harcadım..bugün işe gelirken 70 tl benzin aldım.. 18 tl.de eczaneye..paranın adı var.. uçup gidiyor..dikkat ettiğimiz halde böyle..etmesek evin yolunu bulamıcaz heralde![]()
Seminerden faydalandığın bilgilerden bizde istifade etmek istiyoruz..haberin olsun :)Ben oglumu biraktim geldim
Annemin yanina ciktim halam burda hala biraz orda takildim
Simdi evi supurucem.
Azicik kurufasulye ve pilavim var bugun yeter.
Ogluma corba yapmamlazim.
Para harcamadim harcamicam bugün.
Ama yarin yine toplanicaz biz kadinlarla.
dereotlu peynirli pogaca ve ıslak kek yapma fikrim var üsenmezsem.
Evde malzemelerim var.
Biz boyle bisiler yapip toplanip yiyoruz sohbet ediyoruz.
Bir dernekde.
Bugun noldu onu anlaticam size
Bu semtin belediyesinden aradilar ki ilk defa nasil ulasmislar falan bilmiyorum.
Bir bayan belediyenin kadinlara yonelik gelirinizi arttirma,tasarruf yollari adlı semineri vardir.
X mekanda su gun su saatte sizde gelmek istemezmisiniz dedi.
Gidersem burdan arac da kalkcakmis.
Tek basima gitmem galiba birini bulursam gitmeyi dusunuyorum.
Kayit yaptirmam gerekiyomus yalniz.
Bi bakin duruma göre belki giderim.
Bir arkadas bulabilirsem giderim tek gitmem sanirimSeminerden faydalandığın bilgilerden bizde istifade etmek istiyoruz..haberin olsun :)
Ah ah evde olsam beraber giderdik kuzu:))gerçi burdan oraya zor tabide:))Bir arkadas bulabilirsem giderim tek gitmem sanirim
Gidersem tabiki seve seve![]()
bizimde gecen aylar gelmedi 3 ay sonra bi geldi 100 lirA bide ihbarname gondemisler ben cok dikkat ederim bu konuda surekli kontrol ederim istanbuldayim bu aradaBu arada arkadaşlar doğalgaz faturanız geldimi?bizim bu ay gelmedi üstünden 12 gün geçti??
Gelmez o cnm o pek giymez.Ah ah evde olsam beraber giderdik kuzu:))gerçi burdan oraya zor tabide:))
Annene söylesen gelmez mi senle?
Üzüldüm...kısa sürede kaynaşmıştık...belki döner bir gün...Girmeyecekmiş artık..![]()
iyi bari bitirmişsin canım.. akşamda dinlenirsinEmniyetle adliye arasında mekik dokudum durdum...çoğu işi hallettim...biraz daha ofiste takılır alınacakları alır eve geçerim...evde de yemek yapılacak daha...bütün gün hem içeriye hem dışarıya koş nihal koş...![]()