• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kaç yaşından itibaren alıyorlar ?
Üstün yetenekli olduğu nasıl anlaşılıyor
Onlar test mi yapıyor , yapıyorsa fiziksel yeteneği mi , zekasal yeteneğe mi bakılıyor ?

4-5 yaşında yapılabiliyor bu testler... kendileri de yapıyor
"RAM" ların yaptığı testi de kabul ediyorlar... onların yaptığı ücretli be ücret baya yüksek, ram (rehberlik, araştırma merkezi) hem ücretsiz hem de devletin olduğu için, her yerde geçiyor ve daha güvenilir... 5. Sınıftan sonra da yapılamıyor... biz 4. Sınıfın sonunda yaptırmıştık... zekasal yeteceğe bakıyorlar....

Günaydın hanımlar.. Haftasonu dinlenirim sanmıştım ama 7 de bebişimiz uyandı. Kalktım artık. Ben maaşımızı haftalara bölmüştüm. İlk hafta bitti. Sevgili bidonuma bu haftadan artan 100 liramı attım. Çok mutlu oldum. Büyük oğlum 3. Sınıfta. Haftalık 5 lira veriyoruz. Fazla veremiyoruz çünkü öğretmeni kızıyo yanında fazla para getirene. Kantinden su harici birşey almak bile yasak. Zaten beslenme yapıyorlar diyo. Sağlıksız buluyo kantini. Oğlumda bidona atıyo 5 lirasını..

Günaydın kızlar
@mandaliina. Beth18 Beth18 . Geçmiş olsun
hawar hawar benim oğlum 50 günlükken sünnet oldu narkozlu çok şükür bi sıkıntı yaşamadık yaşlarına göre ayarliyorlarmis narkoz ayarını
Dün bebek hediyesi 20 tl
Bir kilo mandalina 2 tl aldım
Bugün mevlid ve ev oturmasına gidicem eli boş gitmemek için alırım birşeyler
Herkese iyi haftasonları

Günaydın
Gün 7.30da basladi gerci bende.
8.30 da Oglumu kursa biraktim.
13.30 alicam.
Sonra yemek ve alisveris fasli bakalim nekadar harcicaz

Kursun ing. Kitaplari gelmis öglen 18tl birakicam okula kitap icin.
Oglumun berbere gitmesi gerekiyo aksam babayla gider.
2pantolon kesin almam lazim cocugun 1pantolunu var olan onu giydirdim.

Simit falan alicaktim vazcaydim param cebime kaldi.
Bayat ekmekler onlari kizartirim hem ziyan olmaz.
Bir de mıhlama yapicam bu sabah(esimin uyanmasini bekliyorum)
Kahvaltilikda var.

Balkonumu yikadim hazir esim uyuyoken nede olsa uyuyamam artik dedim.
Kısa programda biraz camasir attim hemen astim.
Oglumun odasini toplayip havalandirdim.
Wc yıkadim
Bulasik mak. bosalttim.

Bir tempoyla basladim bakalim

Mia- Mia- kanki ben aldigi kadar koyuyorum kekede :)
Yani bi akiskan ölcum var benim hani boyle cirpma telini kaldirip havadan akitirsin.
O kivami yakalayinca birakiyorum katmayi.

Kek cok hassas.
Un az olursa söner
Un cok gelirse katı oluyo ekmek gibi sert.
Soguk firina atilip ilk 30dk kesinlikle firinin kapagi acilmadiginda sunger gibi bir kek oluyo
Dagiliyo böyle kabarik kabarik.
Ben hazir kek unlarindan yapiyorum
en garantilisi :)
Bu aralar canim irmik helvasi istiyo
icine o fistiktan almam lazim

Merhaba kızlar.
Evin işi hiç bitmiyor. Sabahtan beri ayaktayim. Çocukların okul kıyafetlerini yıkadim astım. Dün yıkayıp kurutttuklarimi katladım kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım. Kahvaltimizi yaptik şimdi kahvemi içiyorum. Oglusum süt aldı geldi onu kaynattim yoğurt için. Bu hafta sonu evde oturup hiç para harcamamak niyetim. Dün ekmek harici bir şey almadık. Bugün de yine süt ve ekmek alındı. Zaten dün bilerek para cekmedim yanımda 20 tl vardı. Pazartesiye kadar idare ederim.

Merhaba kızlar.
Evin işi hiç bitmiyor. Sabahtan beri ayaktayim. Çocukların okul kıyafetlerini yıkadim astım. Dün yıkayıp kurutttuklarimi katladım kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım. Kahvaltimizi yaptik şimdi kahvemi içiyorum. Oglusum süt aldı geldi onu kaynattim yoğurt için. Bu hafta sonu evde oturup hiç para harcamamak niyetim. Dün ekmek harici bir şey almadık. Bugün de yine süt ve ekmek alındı. Zaten dün bilerek para cekmedim yanımda 20 tl vardı. Pazartesiye kadar idare ederim.

bitmez kardeşim bitmez...... :) bırakıp çıkınca bitiyo ancak... :))
bu hafta sonu bol harcamalı benim yine... ofisteyim ama çıkıcam birazdan, çocuklarla bakalım ne yaparız bugün... yarın benim stajerlerden birinin bebeği oldu, bebek görmeye gideceğiz... dün 204 tl. ye bir çeyrek aldırdım... bi de pasta vs. tamamdır... :)

slm kızlar
dün sıfır harcama kapndı gün
bugun pazara ve avmye gıtcez
spor ayakkabı ıle kot pant alacam kendıme
camaşır işi bitti bugun utuyu de yapacam brazdan
temızlık bugun mu yarın mı yapsam bılemedım henuz

kızlar slm :) artık iş ciddiye bindi çooook birikim yapmam gerek :halay:kalp atışlarını duyduk çok şükür. darısı isteyen herkesin başına.

Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Allah sağlıklı analı babalı büyütsün.

Ben isteyim yemek yedim şimdi 15 tl ona gitti. Toplam 3 tl de yol parası gidecek.

Ayın 4 ünde kk kesiliyor 5 i gibi online ders alacağım 150 tl ona gidecek. Aralık ayında da online yds için ders almaya başlayacağım ona da bi 350 tl falan gidecek.
Söz de para biriktirecegim ama hiç umutlu değilim.
Gerçi eğitim için harcıyorum ama insan yine de köşede biraz parası olsun istiyor.

kızlar slm :) artık iş ciddiye bindi çooook birikim yapmam gerek :halay:kalp atışlarını duyduk çok şükür. darısı isteyen herkesin başına.
İkiz miymiş yoksa :oha::spor::KK55:
Ay bayılıyorum ikizse çok daha çok sevincem :süslü:
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

İkiz miymiş yoksa :oha::spor::KK55:
Ay bayılıyorum ikizse çok daha çok sevincem :süslü:
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:
ay sorma hiç! tek kese vardı aa ikiz değilmiymiş nasılda içime doğmuştu oysa dedim sonra tek kesenin içinde iki kalp duyduk. meğersem tek kese ikizleriymiş :KK66:

Back
X