- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Su bardağına 1 parmak kadar ekledim. Mükemmel oldu :)Ben de yapayım
Siz sıvı yağ koydunuz mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su bardağına 1 parmak kadar ekledim. Mükemmel oldu :)Ben de yapayım
Siz sıvı yağ koydunuz mu ?
Kaç yaşından itibaren alıyorlar ?
Üstün yetenekli olduğu nasıl anlaşılıyor
Onlar test mi yapıyor , yapıyorsa fiziksel yeteneği mi , zekasal yeteneğe mi bakılıyor ?
Ben hazir kek unlarindan yapiyorumMia- kanki ben aldigi kadar koyuyorum kekede :)
Yani bi akiskan ölcum var benim hani boyle cirpma telini kaldirip havadan akitirsin.
O kivami yakalayinca birakiyorum katmayi.
Kek cok hassas.
Un az olursa söner
Un cok gelirse katı oluyo ekmek gibi sert.
Soguk firina atilip ilk 30dk kesinlikle firinin kapagi acilmadiginda sunger gibi bir kek oluyo
Dagiliyo böyle kabarik kabarik.
@meyraa teşekkür ederim ben de bunu denicem :)) siz de afiyetle yiyin inşallah :))
Merhaba kızlar.
Evin işi hiç bitmiyor. Sabahtan beri ayaktayim. Çocukların okul kıyafetlerini yıkadim astım. Dün yıkayıp kurutttuklarimi katladım kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım. Kahvaltimizi yaptik şimdi kahvemi içiyorum. Oglusum süt aldı geldi onu kaynattim yoğurt için. Bu hafta sonu evde oturup hiç para harcamamak niyetim. Dün ekmek harici bir şey almadık. Bugün de yine süt ve ekmek alındı. Zaten dün bilerek para cekmedim yanımda 20 tl vardı. Pazartesiye kadar idare ederim.
kızlar slm :) artık iş ciddiye bindi çooook birikim yapmam gerekkalp atışlarını duyduk çok şükür. darısı isteyen herkesin başına.
İkiz miymiş yoksakızlar slm :) artık iş ciddiye bindi çooook birikim yapmam gerekkalp atışlarını duyduk çok şükür. darısı isteyen herkesin başına.

ay sorma hiç! tek kese vardı aa ikiz değilmiymiş nasılda içime doğmuştu oysa dedim sonra tek kesenin içinde iki kalp duyduk. meğersem tek kese ikizleriymişİkiz miymiş yoksa
Ay bayılıyorum ikizse çok daha çok sevincem
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
amin canım oldukça riskli bir gebelikmiş, inşallah sağlıkla kucağıma gelirler.İkiz miymiş yoksa
Ay bayılıyorum ikizse çok daha çok sevincem
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
benim de saçımı kestirmem gerek iyi hatırlattın25 tl kuafore bıraktım geldım![]()