• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cumartesi günü en yakın arkadaşımın bebeğinin kırkı çıkıyor.
Pazar günü 40 uçurmaya bana gel. Yeğenim elimi öpsün bende hediyesini vereyim dedim.
40 uçurma ne dedi? Anlattım 7 kapı gezilirmiş vs. diye :KK48:
Batıl inançlarım hiç yoktur. Ama bu tarz örf adetlere bayılırım. Elimden geldiğince hepsinide yaparım
Hoşuma gider böyle eğlenceli şeyler.

Neler yapılır diye araştırdım.
Hem anneye, hem de bebeğe ayrı sepet yapılırmış.
Arkadaşımın sepetinin içeriğini şimdiden oluşturdum.
Bende beğendiği bir kimono vardı. Hatta etiketli durduğu için bunu bat sat diyordu. Satmamıştım ama fırsat bulup götürememiştimde. İyi oldu :-)

Anne sepetinde;
Bir kimono, atlet, alt üst çamaşır, çorap

Bebek sepetinde;
Bir takım kıyafet
Bere

Bu yazdıklarım evde var zaten. Masraf etmemiş olucam.
Üçüncü bir sepet daha oluyor. Onun içinde de şeker, pamuk, yumurta,çörek otu, bozuk para vb. şeyler keselere konulup veriliyormuş.

Ekstra birde altın verilirmiş. Ama onu vermiycem.Onun yerine mavi bir zarfa 50 TL koyucam. Bütçem bu kadarına el veriyor.

15 gün sonra birde sünnet mevlüdü olucak.
ay ne kadar tatlısın ya, benimkiler doğunca inşallah, kırkıncı günü sana geleceğim kırk uçurmaya :KK70:

haftaya eşim geliyor inşallah:) yapmam gereken bir sürü şey var. pazara markete gidecem. kuaföre gidecem. temizlik yapacam. hepsinin zamanlaması mükemmel olmalı:) çok heyecanlıyım:))

sempatik_kiz sempatik_kiz a ne diyelim? kız evli değil bütün evi çekip çeviriyor, asıl ona maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ay öyle gerçekten yazıyor ya okula gideceğim yemeğim de var bugün rahatım filan diye ben çocuklu halimle aman bugün de yemek yok diyorum haftanın 2-3 günü :110: maşallah nazar değmesin inşallah kızım da böyle olur ya :dua: sempatik kaç yaşındasın?

Güzel güzel büyü inşallah :KK53: bence bebeği de erteleme istiyorsan ben de önce erteledim sonra hazırım dedim bir gün ve o günü unutmamalıyım diye düşündüm sözde o gün hemen hamile kalcm ya unutmamalıydım :KK16: o günden 7 ay sonra hamile kalabildim :silah::KK55:
ama daha çok yeniyiz.:110: 3 aylık evliyiz daha. eşim de istiyor ama ben biraz gezelim tozalım, evimize, evliliğimize, birbirimize alışalım istiyorum.

ama daha çok yeniyiz.:110: 3 aylık evliyiz daha. eşim de istiyor ama ben biraz gezelim tozalım, evimize, evliliğimize, birbirimize alışalım istiyorum.
Biz 6 aylık evliyken denedik ilk olarak..ama 4 yıldır tanıyordum eşimi.biz hatta şimdi ta ilk sevgili olduğumuzda olaydı çocuğumuz şimdi 5 yaşında olmaktı diye kederleniyoruz arada :KK53::confused: sen daha iyi bilirsin tabi gezin tozun ama genç anne baba olmaya çalışın naçizane tavsiyem :KK31:
Sağol canım Allah razı olsun :) biz 2 yıllık evliyiz bebeğimiz de 5.5 aylık :))

Biz 6 aylık evliyken denedik ilk olarak..ama 4 yıldır tanıyordum eşimi.biz hatta şimdi ta ilk sevgili olduğumuzda olaydı çocuğumuz şimdi 5 yaşında olmaktı diye kederleniyoruz arada :KK53::confused: sen daha iyi bilirsin tabi gezin tozun ama genç anne baba olmaya çalışın naçizane tavsiyem :KK31:
Sağol canım Allah razı olsun :) biz 2 yıllık evliyiz bebeğimiz de 5.5 aylık :))
allah hayırlı zamanda, hayırlısını versin bize de. ben biraz daha gezip, tozmak istiyorum, yeni yeni evime alışıyorum, daha bir haftadır uyandığımda ben nerdeyim, bu kim yaa demeden uyanıyorum:KK48::KK48:

mavimli mavimli allah kucağına alıp, cennet kokularını içine çekmeyi nasip etsin. ne kadarlık evilisin? benim de eşime kalsa hemen çocuk istiyor. :KK48: ben de en az bir sene bekleyelim diyorum, nasip :KK51:
amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun. ben dokuz senedir evliyim kaç senedir uğraşıyorduk sorma.

Back
X