- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
çok sağol canım benim de yaşım 28 ve bu yaşımda belimde ve sırtımda fıtığım var 2 tane ağrılardan gece uyuyamaz oluyoruö bazen.hipotroidi hastasıyım doğumdan 1 yıl sonra çıktı bu da.ben kafaya taktıkça hastalıklar çıkıyor.enerjim kalmadı hiç işten eve evden işe yemek yap çocukla ilgilen gerçekten bazen bunalıyorum birde borçlarla uğraş.birde kv ve eltiyle aynı binadayız birde onları takıyorum kafaya ki sorma.başımda bir sürü dert yaniArkadaşım senin durumunu dün okumuştum. Yaşım 34. Ben bu durumu çok şükür yaşamadım ama etrafımda yaşayanları gördüm. Emir altında çalışamam diyemez bir baba. Asker komutanından emir alır,polis amirinden,öğretmen müdürden. Yani iş hayatı böyledir. Çocuğu ailene emanet edip bikaç gün eşinle kavga dövüş te olsa konuş. Niyetini anla. Lafa değil icraata bak mutlaka. Zaman geçtikçe eşinin bu hallerini çekmek sana çok daha zor gelcek çünkü. Etrafındakilerin hayatına baktıkça üzülürsün yaşadığın duruma. Aklını başına toplamaya çalış. Çocuğunu düşün. Onun geleceğini düşün. Doğurmak doğurtmak kolay canım. Önemli olan onun geleceğini yaratmak. Ve bu yükü eşinle paylaşmanız gerekli. Ama sen hem çocuğunu hem eşini taşıyacaksın gibi. Sonradan pişman olmamak için mutlaka eşinle konuşup bi adım atmalısın. Kararlılığını görürse belki toplar kendini.. Allah yardımcın olsun.