İlk hayatına gelince 15 yıl kadar çalışıp, çocuk için ara verdim uzun zaman. Tek çocuk düşünüyordum, bu Zaman geri gelmez, çocuğumla vakit geçireyim diye düşündüm.
Bir ara diyordum ki çok zengin bir kocam olsa, sigortamı yatırsa, çalışmaya Ne gerek var, otur çocuguna bak. Tabi bunu ilk Doğum yaptıgım zamanlar diyordum.emeklilik için çalışmıyor muyuz, yatırsın eşim primimi evde kalırım diyordum.
Bu hükümetin yaptıgı en iyi icraat ise ücretsiz analık iznini 2 yıla çıkarmak diyordum. Parası olan bebeğinin en güzel zamanlarını birlikte geçirir diyordum
Hata etmişim ne saçma düşünmüşüm
Evde kafayı yedim
Elimde bir bez bir ara, bir o camı sil, bir bu camı
Oturdukça toz görüyorsun
İş hiç bitmiyor
Üstüm başım perişan halde balkon yıka fayans temizle
Asosyal De oluyorsun, biri gelir de işin de alıkoyar diye istemiyorsun
Bir insan görsem saatlerce konuşuyordum, bebekle dışarı da çıkamadığından, susmadan ve karşıdakine fırsat vermeden konuşuyordum
Neyse çalışmak iyi , uzun iş hayatından sonra evde oturulmuyor
Ama evde düEn kurmuş olanlar için diyeceğim Yok
Bir ara diyordum ki çok zengin bir kocam olsa, sigortamı yatırsa, çalışmaya Ne gerek var, otur çocuguna bak. Tabi bunu ilk Doğum yaptıgım zamanlar diyordum.emeklilik için çalışmıyor muyuz, yatırsın eşim primimi evde kalırım diyordum.
Bu hükümetin yaptıgı en iyi icraat ise ücretsiz analık iznini 2 yıla çıkarmak diyordum. Parası olan bebeğinin en güzel zamanlarını birlikte geçirir diyordum
Hata etmişim ne saçma düşünmüşüm
Evde kafayı yedim
Elimde bir bez bir ara, bir o camı sil, bir bu camı
Oturdukça toz görüyorsun
İş hiç bitmiyor
Üstüm başım perişan halde balkon yıka fayans temizle
Asosyal De oluyorsun, biri gelir de işin de alıkoyar diye istemiyorsun
Bir insan görsem saatlerce konuşuyordum, bebekle dışarı da çıkamadığından, susmadan ve karşıdakine fırsat vermeden konuşuyordum
Neyse çalışmak iyi , uzun iş hayatından sonra evde oturulmuyor
Ama evde düEn kurmuş olanlar için diyeceğim Yok
ben de işe dönünce sağlığıma kavuşacağım sanırım ama bebeğime aşığım hiç ayrılasım yok