• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben hep ileriyi dusunuyorum
Sigortasi bile yoktu esimin buyuk bir ameliyat gecirdi.
O kardesleri (kallesleri) bir lira cikarip vermediler esime
Gittim bilezik bozdurdum yıl 2007 3bin tl tuttu (özel hastane ssk yok ozaman) ameliyat masrafini karsiladik.

Allah görsun ben vicdanen yaptim.

Artik o da anlatiyo eskiden daha ketumdu anlatmazdi.
Bana sormazdi.
Artik soruyo.

Araba alicak misal ben cok anlamam marka model motor vs.
Ama fikrimi aliyo rengine kadar soruyo.

Cunku esime 1000tl ver 1takim elbise alir gelir
Bana verilse ben dunyalari alirim biliyo farkinda.

Sonunda da olsa kıymet bilmesi iyi
Bu arada eşiniz kova mı

Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.

Köy yumurtasını kaçtan alıyorsunuz

Günaydın Kızlar
Hayat çok enteresan insanlar vicdansız olmuş paragöz olmuş
Hak hukuk tanıyan bilen yok
Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza
Allah korkusu olan merhametli insanlar

günaydın
yıllık yüz lira iyiymiş ben üçyüz dörtyüz gibi bişey ödüyorum :KK43:
Evin semtine göre değişiyor sanırım. istanbul pahalıdır, Ankara'da ev. tahmini 160 m2 dir.

Canım ben ev için 1250 ayırdım. Bunun içinde et, kıyma, market, temizlik malzemeleri, internet üzerinden haftalık sebze meyve aldığım bir çiftlik var, onun ödemesi, haftalık 30 adet köy yumurtası ve kargo ödemeleri var. Bir de bu ay yine internetten 5 lt zeytinyağı söyledim. 150 Tl civarı para arttı.
bence de normal turtar bu. bir sonraki ay deterjan, şampuan vs yoksa harcama azalıyor. benim bu ay yok. kartın az gelmesini bekliyorum.
iyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorum :KK43: neden böyle oluyor acaba doktora mı sorsam?
gebelikte KARPEL TÜNEL SENDROMU diye bir şey oluyor. ben de karıncalanma hissi gibiydi. bir netten bakın. sizinki de o kriterleri karşılıyor mu?

iyiyim canım, yalnız sabah uyanınca ellerim uyuşmuş oluyor zor açıyorum :KK43: neden böyle oluyor acaba doktora mı sorsam?
bunun sebebi benimde oldu hamileleikte mavimli kalsiyum eksikliği vücuttaki kalsiyumu bebekler emmeye baslıyor heleki senin ikiz cok erken başlamıs .bol bol kalsiyum takviyesi ve süt yogurt urunleri yemen lazım aman ihmal etme.
ben sabahları uyandıgımda elim kasılmıs aglardım eşime ovdururdum acardım çok zor bişey bunlar.kendine cok dikkatli bakmalı beslenmeli dinlenmelisin hamileleik cok önemli bir dönem cokkkk dikkat et sen su an dünyanın en özel insanısın içnde bir canlı olusmaya calısıyor hep öyle düşün ne yersen bebeklerine geçiyor ne içersen onlara geçiyor beslenip gelişiyorlar güzelce uyursan onlarda dinlenir.huzurlu olur stresten aman amannn uzak dur.çalışıyorsan işini yap hemen eve git dinlen beslen hamilelik bayanlar için bir dinlenme vücudunu dinleme sakinlik sukunetlik içindeki bebeklerinle izdiva dönemidir bence.
bebekler sen dinlendikçe huzurlu sen yedikçe saglıklı olucak unutma.vitamin haplarını aman sakın haaaa ihmal etme onlar o haplarlada gelişiyor.hemen her sabah kal haplarını iç aynı saaatte.havalar sogudu kendine cokkk dikkat et üşütme hastalanırsan ilaç içemeyeceksin.cok zor olur bak:)
amma yazdım haaa:)):rolleyes::rolleyes:
kızıma eşimede böyle tembih ederim hersey için huyum bu

karpel tünel sendromu daha cok kaslarla sinirlerle alakalıdır genellikle ayakta olur benim bildiğim hamilelikte elde olan sey elin sanki bir taş kesilmiş gibi kasılır acamazsın bu tarz biraz farklı bişeydir.

elin gözünü seveyim huzursuz ayak sendromu bende var gece yataga yatınca cıldırp kendinizi balkondan atmak istersiniz:( cok zor oda cok sükür benim gecti dönem dönem olur

birde calısan kadın ve ev hanımlıgından bahsedilmis.ben bekarken çalıştım evliyken hiç calısmadım bugune kadar 2008 de evlendik.eşimin maası borcların coguna gittigi için calısıyorum mecburiyetten.ilk dönem cok zoruma gitti ama simdi işime alıştım allah yüzüme baktıda rahat bir işim.gidiyorum geliyorm.ben asırı evcil anaç bir bayanım.evi cok severdim çalışmak bana çok ters bir fikirdi.mecbur kalınca basına geçtim işin.ama su an sanki yıllarca calşmıs gibiyim öyle hissediyorm.ve evde kaybetiğim zamana üzülüyorm keske daha önce calıssaydım kızım okula başlayınca bana kolay oldu öglenci öglen gidiyor aksam 17:20 de ckıyorlar 6 dada ben geliyorm.çok iyi oldu bin sükür.hem maddi hem manevi rahtladık bayagı.ama ev hanımlıgı kadar kutssal bişey yoktur heralde cok zor inanın sabah kalkıyordum aksama kadr yapacak iş vardı simdi herseyim sistematik oldu dahada kafam rahatladı.evin işi hiç bitmez yapa yap nankör ev hanımlıgı meslegi:) bence kesinlikle maas baglanmalı ev hanmlarına.cok güzel yönleri var ev gezmeleri yavrunla rahat vakit geçirmek gibi.eger ihtiyacım olmsn bir dk çalışmam.ama istediğim seyleri yapana kadar calısacagm hedeflerm var borcları bitirip araba almak ve ev sırayla.insalhhhh ALLAHIM SEN NASİP ET BİZİDE EV ALMAYI HAYIRLISIYLA

kızlar bişey soracam. saten gecelik pijama tk. giyen var mı rahat ediliyor mu içinde? ben evde sürekli eşofman giymek istemiyorum. kış da geliyor. böyle sıcak tutan, rahat ama çekici ne giyilebilir?

Çok seviyorum seni İstanbul'um!

günaydın arkadaşlar... :)

latiyya canım bak bu sahiplenme, akreplerde had safhada... İstanbul'u bile sahiplenecek derecede :)

Çok seviyorum seni İstanbul'um!

günaydın arkadaşlar... :)

latiyya canım bak bu sahiplenme, akreplerde had safhada... İstanbul'u bile sahiplenecek derecede :)
günaydın meyraa:)) ah biz akrepler herşeyi uçlarda yaşıyoruz:) ne kadann karakteristik bir burç:))

Back
X