bunun sebebi benimde oldu hamileleikte mavimli kalsiyum eksikliği vücuttaki kalsiyumu bebekler emmeye baslıyor heleki senin ikiz cok erken başlamıs .bol bol kalsiyum takviyesi ve süt yogurt urunleri yemen lazım aman ihmal etme.
ben sabahları uyandıgımda elim kasılmıs aglardım eşime ovdururdum acardım çok zor bişey bunlar.kendine cok dikkatli bakmalı beslenmeli dinlenmelisin hamileleik cok önemli bir dönem cokkkk dikkat et sen su an dünyanın en özel insanısın içnde bir canlı olusmaya calısıyor hep öyle düşün ne yersen bebeklerine geçiyor ne içersen onlara geçiyor beslenip gelişiyorlar güzelce uyursan onlarda dinlenir.huzurlu olur stresten aman amannn uzak dur.çalışıyorsan işini yap hemen eve git dinlen beslen hamilelik bayanlar için bir dinlenme vücudunu dinleme sakinlik sukunetlik içindeki bebeklerinle izdiva dönemidir bence.
bebekler sen dinlendikçe huzurlu sen yedikçe saglıklı olucak unutma.vitamin haplarını aman sakın haaaa ihmal etme onlar o haplarlada gelişiyor.hemen her sabah kal haplarını iç aynı saaatte.havalar sogudu kendine cokkk dikkat et üşütme hastalanırsan ilaç içemeyeceksin.cok zor olur bak:)
amma yazdım haaa:))

kızıma eşimede böyle tembih ederim hersey için huyum bu