- 1 Mart 2010
- 45.492
- 116.323
- 1.123
Rica ederim canım.tr_lelli çok teşekkür ederim. Sabah işenmezsem deneyeyim
Bende epeydir yapmadim bende yapim
Yapincada resim atarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım.tr_lelli çok teşekkür ederim. Sabah işenmezsem deneyeyim
Benim kızım 3 yaşında. Ayda bir cumartesi günü metroya binip, kitapçıya gidiyoruz. O ayki kitabını seçiyor ve yine dolaşarak eve dönüyoruz.Hanımlar para harcamadan çocuklarla yazın park, bahçe, su kenarı geziliyor da
Kışın neler yapıyorsunuz, biz hep avm ye gidiyoruz ve bize bir Cumartesi 500 mal oluyor. Yemek yemeğe, oyuncaklara gidiyoruz derken bir ayakkabı bir kazak alsan o para gidiyor. Ertesi gün, ertesi hafta aynı şey
Uzun zaman yazın avm ye gitmedim. Çocukları alıp parka vs açık hava öekanlarına falan götürdüm. Kışın para harcamadan yapılabilecek neler var? Çocuklar küçük bu arada
Ayrica bisi yazicam.
Kaliteli mekan insani kaliteli yapmiyo enayi oluyosun.
Alti ustu sutlu kahve icecegim gidip x mekanda 15tl verirsem sirf mekan icin o benim icime oturur.
O mekanda icmezsem onu benim incilerim dökülmez.
Ayni marka su marketde 30krs bufede 75krs. 1tl İse neden 30krs. Olani almim?
Su ayni su ayni marka.
1suya 2.5tl diyen mekanlar var saka gibiler.
Ben ilk defa gidecegim mekanlarin bile menu ve fiyatlarina int. Bakiyorum.
Yorumlarini okuyorum.
Agvaya gittik (gidenler bilir goksu nehri civari oteller resmen biri gelsede kaziklasak diye yollarda bekliyolar)
İnternetden arastirdim fiyati,mekani,yorumlari.
Tamam suraya gidicez dedim.
Gittik 2kisilik kahvalti masasi donattirdik 50-60tl ye. 3kisi yedik.
Normalde belki rast gele girsek daha pahali mekana girecektik.
Kapida da menu nekadar diye sorulmuyo.
Otel seciminde de öyle cok detayli arastiriyoruz, fiyat da mekanda önemli.
Bu yil gittigimiz otele bizden 3hafta önce gidenler ayni gun sayisi kadar a 1000tl fazla ödemisler.
Otelin yogunluguna,zamanina,sezonuna ve satabilmelerine gore fiyat koyuyolar.
Turlar indirim yapiyo gunluk.
Direk aradiginizda pazarlik bile yapabiliyosunuz.
Bizim gittigimiz zamanda buyuk bir kalabalik cikis yapmis otel gayet sakinlemis haldeydi.
Biz 4* otelde 6gun guzel bir fiyata gayetde eglendik.
1000tl fazla odeyen ilk gordugu turdan direk ayirtmis yeri odemeyi yapmis.
Bunlar ufak seyler ama hep bütceye +.
Yazlığım için 3,5 aydır aldıklarım ..
Hepsini indirimden aldım
1 nevresim takımı 70 tl english home
1 yazlık battaniye 37 tl madame coco
1 pike 53 tl madame coco
Oğluma pike 43 tl madame coco
Bana pike bornoz 25 tl madame coco
3 uzun bardak 6 tl esse
Kahve kaşığı ve bambu bıçak 18 tl esse
12 su bardağı 24 tl esse
6 kişilik yemek takımı 200 tl cemile store ( bu takımı daha önce görüp beğenmiştim ihtiyacım yok diye almamıştım , kolay kolay herşeyi beğenmem , avm gezmeyi de hiç sevmiyorum , o yüzden aldım )
Çok az almışım , 6 ayda tamamlamış olsam süper olur ..
Kaliteli demir / ferforje karyola istiyorum
Uyguna nereden alabilirim ?
Bir de bekarken bellona , evlenince istikbal yatak aldım ..
Şimdi bunlardan başka almak istiyorum , hangi marka önerirsiniz , bel fıtığıyım .. Yataş , idaş , işbir ?
Ağvadaki mekanın adını paylaşır mısınız?
allah ailesine sabır versin..Bugun oğlumun okulundan 12.sınıf öğrencisi bir çocuk vefat etmiş. Okul ve öğrenciler üzüntüye bogulmus. Kaderin garip bir cilvesi girmeyi hedeflediği üniversitenin (Ege Tıp) hastanesinde vefat etmiş çocuk. Rabbim hiçbir ana babaya böyle bir acı yasatmasin. Düğüne gittim ama orada da hep onlara üzüldüm...Evlat can...evlat her şey...
Amin canım. Bugünlerde öyle çok genç ölümleri duyuyoruz ki...allah ailesine sabır versin..
maalesef.. allah korusun herkesi. haber izleyemiyorum ben artık zaten. allahım sen koru sevdiklerimizi..Amin canım. Bugünlerde öyle çok genç ölümleri duyuyoruz ki...
3 günlük dünya siz ne meraklısınız öyle? Her yerde sorularınızı görüyorum![]()
hayırlı olsun canım yazlığınız...
nerden aldınız ve arsa alıp siz mi yaptınız, yoksa hazır mı aldınız...
neden soruyorum, çünkü istanbul yakınlarından yazlık amaçlı bir arsa aldık biz de, ama karar veremiyorum... yani ev, prefabrik mi olsun, beton mu, tahta mı vs... :)
ben de büyük otelleri sevmiyorum. bizim kaldığımız bir nehir kenarında bungalov idi. sessiz sakin, mis gibi hava. kafa dinlemek için gidiyoruz sonuçta. diğeri ise butik oteldi, denize sıfırdı nerdeyse.
bu arada. şu eng. home ve m.coco mallarının heepsi çin malı arkadaşlar. tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları hepsi zehir saçıyor. ondan o kadar ucuz almayın bence oralardan.
Canim benim yaptigim tarif yagda cekmiyo ama mayali degil seversen yapabilirsin.
3corba kasigi yogurt
Tuz
1kabartma tozu
Un
Su veya süt.
(Kabartma tozu yerine karbonatda koyulabilir)
Yumusak bir hamur yapilacak ele yapismicak kivamda.
(Ben yine su ve un ölcusu veremiyorum ölculu yapmadigim icin)
Tezgahda aciyorum
İster kare kare ister sekilli kaliplarla kesiyorum
Kizgin yagda kizartiyorum pofur pofur kabariyo ici bos oluyo.
Ama ben o yaptigimi mesela 2'ye bölüyorum.
Bir topunu buzdolabi posetine koyup buzdolanina kaldiriyorum(3-4gün dayaniyo) baska sabah hemen acip kesip kizartiyorum.

Ben margarinle yapiyorum ve yarim pkt koyuyorumTereyağla yapınca da 125 gr mı yoksa daha az mı koymak lazım ?
Bazı tarifler tereyağını kaldıramıyor aynı ölçüde koyunca yağı çok geliyor , bazılarınaysa cuk oturuyor ..
Bu tarif mayali degil
Pişiyi elde yuvarlak şekil yaparız
Küçük baklava şeklinde kesip yaptığımıza " peyikli" deriz .. Ay canım ne çekti![]()