- 1 Mart 2010
- 45.496
- 116.334
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tv yi ne marka aldınız kaç ekran ve kaca aldınz bizimde tv bozuk almamz lazım ocaga kadar survivör başlamadan:))Merhaba kizlar bu ara mobilya degisim zamani galiba:)
Bende iki kanepe bir tane tv aldim cuma gunu gelecek.begendigim kanepenin kollari kumasti ben deri istiyorum dedim o yuzden yapilmasini bekliyorum.
Evde boya yapildi dun ama bu gun fena soguk evde ciril temizlik yapiyoruz esyalari saga sola cekiyoruz:)
Parasal yonden cok acildim ama bazen de gerekiyor
Kafamda vericem dedim.
Spor yapmayi hic sevmiyorum.
Bu havalarda da yurumek hic benlik degil.
Yediklerime dikkat ederek vericem.
Dünü guzel atlattim.
Hic ekmek yemedim.
Bugunde corbayla günü gecirme planım var.
Boyun kac bilmiyorum ama ayniyiz.günaydın herkeze
ben hamile kaldıgımda 52 kg dum.temmuzda dogum yaptım 72 kg la eylülde 52 kg inmiştim 2 ay içinde.su an 58 kg bende 3 kg vermek istiyorm
Cok sabirli degilim.Günaydınlar
bol bereketli günler dilerim.
Karatay beslenmesini tavsiye ederim canım hem sağlıklı besleniyorsun hem kilo veriyorsun. Ben yaklaşık 2 senedir karatayımsı beslenmeye çalışıyorum kaçamaklarım oluyor tabii ki 1-2 kilo alsam da kurallara uydum mu geri tekrar dönebiliyorum.
asla benim tarzım değil, ben rahat modern şeyler severimBenim tüm eşyalarım düğünümden , çeyizimden , 5 yıllık yani ..
Eki Görüntüle 1905895
Salon dediğin bu tarz olmalı bence , benimki de bu tarz , tabi herkesin zevki kendine ..
Oturma odam köşe idi , altı yere çok yakın , vileda girmiyordu , öne de çekilmiyordu , ben de her hafta temizlikte illa dip köşe temizlik yaparım , koltukların , yatakların altını da silip süpürürüm , oklavanın ucuna bez takıp siliyordum , çok zorlanıyordum , taşınırken köşe kısmını çıkardım , yataklı sandıklı 3'lü kanepesi kaldı ..
Evlenirken vitrin , orta sehpa ve dresuar istemedim , ama aldılar , hep gözüme batar fazlalık diye ..
Eşyaları kendi evim olduğunda herşeyi değiştirmeyi düşünüyorum , onun dışında keyfi değiştirmeyi düşünmüyorum .. Yeni eve yeni eşya mantığındayım ..
İlk başta kendi evim olmuş olsaydı sanırım en az 20 yıl değiştirmezdim , ona vereceğim para ile tatil yapardım ..
benim de öyle 10 kilo versem iyi olurayyy kilo konusunu açmayın vermem gereken en az 10 kilo var ve benim iştahım bu ara çok açık
![]()
Kızlar mutfak dolaplarınızı nasıl siliyorsunuz
Benim dolaplar parlak yüzey
bir de kapıları nasıl siliyorsunuz
bu akşam bu 2 işi yapmam şart
haftasonuna hazırlık
İnsAllah insAllahHep beraber zayıflamaya
Cifle kapaklari silip temiz suyla duruluyorumKızlar mutfak dolaplarınızı nasıl siliyorsunuz
Benim dolaplar parlak yüzey
bir de kapıları nasıl siliyorsunuz
bu akşam bu 2 işi yapmam şart
haftasonuna hazırlık
129 muBankadan altın alcaktım, ama gramı 129 TLye çıkmış. Bu rakamdayken almak istemiyorum biraz daha bekleyeceğim sanırım
Ne güzel olmuş canım..Sen bir vermişsin RAbbim fazlasını göndermiş..Kizlar benim zula 650tl oldu.
50tl komsu ogluna yollamistim askere gidiyo diye 550 dusmustu.
Sonra 100tl geldi.
Birinin borcu vardi esime bana biraktilar esimde almadi benden.
O da benim oldu.
50gitti 100geldi yani.
O 50tl verdigimden esimin haberi yoktu bile.
Altin almak hic istemiyorum
Ben atalari 570-600tl aldim 2sene önce suan Ata ya 800kusurler vermek icime sinmiyo.
Suan giyside almak istemiyorum yanlarim ve gobegim cikiyo sevmiyorum biseyde alasim yook bu sebepden.
Para olarak dursun benim zula.