Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla benim tarzım değil, ben rahat modern şeyler severim
biz hep salonda otururuz yaz kış
akşamda işten gelince rahat edeceğimiz şeyler seçmiştim. bu kral evi gibi olan salonda otururken rahat edemem, salonun kapısının sürekli kapalı olması gerekir o zaman
evlenirken salon ve oturma odası, mutfak masası, yatak odasını tepe mobilyadan aldım oranın tarzını çok beğenirdim. şimdi fiyatları da makul eskisi gibi değil.
evlendikten 6-7 yıl sonra salon ve oturma odasını değiştirdim. kelebek ve enza mobilyadan aldım (koltuklar çok rahat)
mutfak masam taş gibiydi, yeni evin kendisinde masa olunca, onu da balkona koydum
altı tabure gibi olan mutfak masalarını ben de beğenmiyorum, rahat gibi gelmiyor bana da. mutfak köşe takımları da kiracılar için uygun değil, diğer eve uymuyor
bir sürü ev değiştirdim ve her eve yeni perde almak zorunda kaldım, hiç uymadı, şu an yine perde ihtiyacım var
yatak odası takımım venge rengiydi, o yıllarda modaydı. bu evde giyinme odası var, dolap boşa çıktı
yatak ve şifonyer koyu renk, değiştirme planım yok şimdilik. ama yatağın bir süre sonra değişmesi gerekir. eskidi
yakalamaç gibi oyunlar da oynuyoruz selam:) avea bizim. lira yükledim oluyormuş teşekkür ederim.canım slm.. benim kızım polonya'da.ilk gittiği gün hattına göndermiştik biz.. kullanmıştı.. sanırsam oluyor..hattınız ne?vodafone du bizim..
öylelerine ver ağzının payını. anlamıyorum böyle insanları hiç empati yok duygu sıfır..Canım işte ikinci ayı doldurduk çok şükür doktor da tamam oldu bu iş sıkıntı yok deyince öyle paylaştım bir kaç kişiyle. İçim içime sığmıyor paylaşmak istiyorum sonra gelene bak.
ah bekarlik....Yakında sınavlarım başlıyor bir süre topikte çok aktif olmayabilirim. :)
Bekar ve çalışan olmanın en güzel getirisi artık temizlik yapmıyor olmak sanırım. Ütü benim hayatımda baş köşede ne olursa olsun yapıyorum çünkü annem nefret ediyor ütü yapmaktan. Bulaşıkları makineye koymak hariç çalıştığım dönemde bu ikisi haricinde iş yapmıyorum. Ben normal seviye de temizlik seviyorum. Sürekli temizlik yapmak sürekli etrafı toplama hali. Temizlik yapmaktan yerinde oturamama durumu beni deli ediyor dürüstçe. Gerçekten hiç hoşlanmıyorum.
Benim oglum 11yasinda ama o da yastik dusmani.iste bu olaya yasanan ev yaslanan ev hanimi diyorlar herhalde..
yahu ben alnlamiyorum esyalara surekli hizmet ediyoruz su koltukta en fazla bi saat popomun ustune oturmusimdur..oda kesin uyuyakalmisimdir yani...
benim esim derli topluda aman Allahim bnde bu oglus var akillara zarar..cocul esya dusmani..yaptiginida kamufle ediyom.daha iki yasinda biiyorum duzelir mi..bir dakika poposunun ustune oturmuyo yemek yerken zor oturtuyorum o denli..
sabrediyorum..
sabrin sonu bana selamet olmassa oglan icin felaket olabilir gibi..
hahahah
bnmkiler ne acik ne kapali renk ama kir leke belli oluyo her halukarda..
koyu renkte leke daha cok siritiyo..sil babam sil..
yakinda kaslarim cikacak...
kizim var dort yasinda o duzenlidir nede olsa kiz ama canavar ucumuzun yapicagini yapiyor yani...
rahatlik yok..
Özleriz be begene begene gumbur gumbur geliyodun ne guzel.Yakında sınavlarım başlıyor bir süre topikte çok aktif olmayabilirim. :)
Bekar ve çalışan olmanın en güzel getirisi artık temizlik yapmıyor olmak sanırım. Ütü benim hayatımda baş köşede ne olursa olsun yapıyorum çünkü annem nefret ediyor ütü yapmaktan. Bulaşıkları makineye koymak hariç çalıştığım dönemde bu ikisi haricinde iş yapmıyorum. Ben normal seviye de temizlik seviyorum. Sürekli temizlik yapmak sürekli etrafı toplama hali. Temizlik yapmaktan yerinde oturamama durumu beni deli ediyor dürüstçe. Gerçekten hiç hoşlanmıyorum.
Oooo alirim bir dalBugun 1,5 tl harcadım
Bu ay zulaya 3.500 atacam inşallah
Sizin kalemizi cok sevdim ben yaah bekarlik....
ve calismak...
ikisi bir arada....
surekli temizlik yapmak zorunda kaliyoruz malesef..
temizlik demelimde ortalik toplamak..
kucuk cocuk olunca bnde daginiklik cok oluyo..
ama hamdolsun temizligi duzenli yapinca cok rahatim..
surekli yastiklar yerdedir..
oglum birseyler dagitir..
biz oynarken oturma odasina bomba atilmis gibi..
seviyorul bu halleri..
senin demek istedigin asiri titiz olan trmizlik hastalari icindi sanirim..
evet bnde sevmiyorum..oyle bir insanin evine gittigim zaman rahat etmiyorum..temiz insani severim ama hastasi olacak kadar degil..
bendede vardi cocuklar olunca olmasi gereken kadar yapmaya basladim..temizlik yaparken cocuklarimla ayiracagim vakitte gidiyor..
hic gerek yok..
ama bazen misafirlige gidiyorum ev masallah bi derli toplu coluk cocukta var..icimden cocuklara kelepcwmi vuruyo acaba..
ozenmiyorda degilim..
amann cok uzatmisim be....
neyse hayirlisi diyelim
Kotonda indirim oluyo ben koton bluzlarini sevmiyorum cok klasik is vari.ya kaliteli ama ucuz marka ne önerebilirsiniz giyim için? zara nasıl şu anda fiyatları? illa avm'ye gidecem yani belli oldu of:/
kotona baktım o şubesinde mi yoktu bilmiyorum hiçbişey bulamadım bildiğin döküntü:/ burda butiklerin olduğu bi yer varmış oraya bakayım bari. saolKotonda indirim oluyo ben koton bluzlarini sevmiyorum cok klasik is vari.
Ama yaz basi 3pantolon aldim severek giyiyorum
1tanesi 29.90tl idi.
İnce kumasdi efil efil.
Ben daha cok butiklerden aliyorum
Hem pek kimsede olmuyo aldiklarim nereden aldin diye soruyorlar.
İst. Yasayanlar bilir mc kanzy, ugur giyim,saaten giyim falan.
Öyle bir kac butik tarzi magza var
Baya ucuz oluyo
Cekmedide henuz aldiklarim hic.
tesekkur ederim..sizde cok hossunuz.Benim oglum 11yasinda ama o da yastik dusmani.
Allahim o koltuga oturuyo butun yastiklar assa
Yaslandigimiz yerse 2buyuk yastigi var ayrica kirlet hepsi assa
Kendi yataginda da yastiklari assa atiyo
Yatarken sadece basinin altinda.
Surekli dokup yikamadan da biktim.
Yastiklar napti bu cocuga özür diletip baristiricam yetti gari.
Öpün abinizin elini gozunuzu sevim dicem.
Özleriz be begene begene gumbur gumbur geliyodun ne guzel.
Sinavlarin guzel gecsinde.
Gelirsin
Oooo alirim bir dal
En sevdigim kankam be.
@mandaliina hic böylemi zalimın kizi.
Sizin kalemizi cok sevdim ben ya
Cok hossunuz.
Temizligi malesef bir salinca toparlamasi zor oluyo.
Bende cam silmek istiyorum ama cok üsüyen üsütük bunyem bana musade etmiyo
Ne camı kizoomm otur ıscak ıscak assa diyo
ins rabbim kalbine gore versin..çocuğun yaramazı makbul bence, aşırıya kaçmadığı sürece:) öyle yerinde mum gibi oturan çocuk mu olur:) ama anneyi üzecek kadar değil. çocuğa sınırları öğretilmeli.
allah nasip eder inşallah bir bebecik:) onunla yuvarlanayım yeyim yeyimmm:))
Biz cimrimi olduk nolduktr_lelli aa ayıpsın cnm ne demek tabi bnm maaş senin maaş
Benimde bu sıra kazak ve pantolon almam lzm okul için
Ama carsıya gitmeye üşeniyorum ya
N zmn alırım bilmiyorum
Kartımın hesap kesimi olsun öyle gideyım bari artık
elinde idare edebileceğin kıyafetin varsa sezon indirimini bekle bence. yılbaşına da az kaldı. kesin indirim olur o zamana.Benimde alışveriş yapmaya ihtiyacım var aslında.
Kışlık mont ve bot ihtiyacım var.
Kilo vermekle vermemek arasında gidip geldiğim için henüz almıyorum.
Göz gezdiriyorum yine de ama güzel, kaliteli bir kaşe mont ortalama 200 tl.
Gerçi aldığım zaman yıllarca kullanıyorum. Bir önceki montumu yıllar önce 100 tl ye almıştım 7 yıl giydim. En son annem ihtiyaç sahibi birine verdi. Sen kendine yenisini alırsın dedi.
Böyle güzel ve beni uzun süre idare edecek bir şeyler almak istiyorum.
Ama bir yandan da epey kilo vermem lazım. Bırak kalsın şimdilik elindekilerle idare et sezon sonunda bir yerine iki tane alırsın diyorum. Beni kuşkuda bırakan bu senenin biraz soğuk geçmesi gibi. Şimdiden hava çok soğudu ve birden bire soğudu.
Kararsızım. Tavsiyesi olan var mı ??
mrb kizlar
bu gun ppaca yapip buzluga aticam insallah hafta sonu bi market acilisi vardi burda gittik esimle 73 lira harcamisiz cay tuvalet kagidi havlu kagit. camasir suyu falan aldik.
kizlar bu arafa vissmate camasur suyu kullanan varmi ben daha once dimestis kullaniyordum hafta sonu bu markayi aldik cok memnun kaldim piril piril etti her yeri 1.80 liraya aldikk piyasada 3.5 lira esim alicak yine dursun zulada cok kullaniyorumm