• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Herkese günaydın
2 gündür hastayım rapor aldım
Pazara da baby shower yapacağım kardeşime çok işim var toparlansam da yapabilsem
hawar hawar Geçmiş olsun cnm
Sağlık çok önemli
Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin

günaydın herkese...
bende dun pofuduk pogaca yaptım yanına peynir domates salatalık vss. yedik aksam yemeginde
bide baton kalıbım vardı onunlada kızım küçük kek kabında kek cırptı fındıklı kakolu döktük kalıba pişirdik nasıl güzel olmus cok seviyor ugraşmayı mutfakta.anneanneside küçük mutfak önlügü dikti ona takıyor geciyor mutfaga bende yapacagm diye minnos:)) aksam öyle ugrastık
sabahta beslenmesine koydum pogaca ve yaptıgımız simitten
cıktım geldim işteyim.
bugün öglen yemeginde mangal günümüz var sabah kahvaltı yapmadım öglen cok yerim diye kahve içiyorm
HAYIRLI cumalar hepimize

Gün aymasada bana günaydin :)
Hayırlı cumalar
biraz erken olmus ama iyi olmus..cumanin bereketini kapmissin..bize birsey birakmamissin...

Herkese günaydın
2 gündür hastayım rapor aldım
Pazara da baby shower yapacağım kardeşime çok işim var toparlansam da yapabilsem
hawar hawar Geçmiş olsun cnm
Sağlık çok önemli
Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin
hayirli cumalar sizlerede bugunun ve safi isminin hurmetine sifalar diliyorum:)
gunaydinn kizlarr

disarda yagmur var hava kapali bebis musade etse yaticam cunku tam yatmalik hava
hayirli sabahlar hayirli cumalar aman Allahim bebis mi dedin sen Allah bagislasin...
icinde bebis kelimesi olan butun cumlelere bayilirim:))))
Günaydın kızlar
Eşimi oğlumu gönderdim. Ben de hazırlanıp çıkarım birazdan. Önce pazara gidip sonra işe gideceğim.
ohhh erken kalkan yol alir..isiniz rast gitsin..hayirli isler...
Masallah cnm erken evlenip böyle bilinçli anne olanları tebrik ediyorum ben
tsk ederim..bilincli olmak evet..hersey cocuklarim icin...
onlari cok seviyorum..hangi anne evladini sevmez ki..
o yuzden hersey onlar icin...:))))sizede hayirli cumalar bu arada.....
Günaydın herkese
Hayırlı cumalar
Bugun erken gitcem işe
Of hava cok kapalı
Yatmak istiyorum
hayirli isleriniz olsun...tekrae hayirli cumalar.....ise giden herkeste olan cumleler..yatmak istiyorum...esimide kaldirirken tam uyumalik hava dedi...:)))dedim kalk sen uyursan ben uyursam biz uyursak.....m.dedi hanimcim tamm kalkiyorum edebiyat yapma:)
Günaydınlar
hayırlı cumalar
sizede hayirli cumalarr.....m
gunaydinlar olsunnn:)))

Allaha sukur islerim bitti..
ne yemek yapacagimda belli..
simdi kizima borek kizartiyorum..siparis dun geceden..kalkar birazdan missler gibi yer..oglan hamdolsun ne bulsa yiyo.
oturtmakda sorun..ama kararliyim masada oturdugumuz vakit yemek yiyecek..eger kalkarsa ac kalacak..
hersey onun icin..cocuk ac mi birakilir demeyin sakin ha...:))) zaten uzuluyorum ama onun icin yani...
bu sekilde alismamasi lazim..
en azindan yemek yerken sakin olmasi lazim..daha kucuk ama ogrenir bnm pasam...
hazirliklar bitince ders calisicam...
bu saatlerde zihnim aciliyo sanki....:)))
hayat devam ediyor..
birikim isine gelirsek sabah herifle cumalastim..arkadan kizimin kumbarasini gosterip harcligida koydurttum..20 tl atti kizbanka....:)
iyiki varsin cuma...bosuna bereketlisin demiyoruz...

Tutumlu hatunlar bir sorum var
Ben kuruyemişi eskiden malatya pazarından alırdım
Darbeci olduklarını öğrendiğimden beri oradan almıyorum
Bimin paketlilerinden aldım fena değil cevizle badem içi

Tatbak bu bimdekilerden daha mı uygun ?
Uygunsa tadı nasıl ?

Günaydın kızlar. Büyük oğlum çok hasta. Dün öğlen okuldan geldiğinde yanıyodu zaten. Bir saat içinde kusma başladı. dün kızılay haftası için kutlama varmış okulda. Çok üşüdüğünü söylüyo orda. Bu soğukta başka bir yol bulabilirlerdi. Kocaman çok amaçlı salonu var okulun. Orda yapmamışlar açık havada yapmışlar. Bu yıl sabahçıyız. Sabah çok soğuk oluyo hava. Sonuç olarak çocuklar hasta oldu. Doktor penisilin verdi . Zaten iğneden korkuyo. Sabaha kadar kustu yavrum. Ne yedirsem midesinde durmuyo. Çok üzülüyorum. Bebeğe de bulaşmaması lazım hastalığın.

Günaydın kızlar. Büyük oğlum çok hasta. Dün öğlen okuldan geldiğinde yanıyodu zaten. Bir saat içinde kusma başladı. dün kızılay haftası için kutlama varmış okulda. Çok üşüdüğünü söylüyo orda. Bu soğukta başka bir yol bulabilirlerdi. Kocaman çok amaçlı salonu var okulun. Orda yapmamışlar açık havada yapmışlar. Bu yıl sabahçıyız. Sabah çok soğuk oluyo hava. Sonuç olarak çocuklar hasta oldu. Doktor penisilin verdi . Zaten iğneden korkuyo. Sabaha kadar kustu yavrum. Ne yedirsem midesinde durmuyo. Çok üzülüyorum. Bebeğe de bulaşmaması lazım hastalığın.
Midesinimi üsüttü acaba
Cok gecmis olsun.

Tutumlu hatunlar bir sorum var
Ben kuruyemişi eskiden malatya pazarından alırdım
Darbeci olduklarını öğrendiğimden beri oradan almıyorum
Bimin paketlilerinden aldım fena değil cevizle badem içi

Tatbak bu bimdekilerden daha mı uygun ?
Uygunsa tadı nasıl ?
Ben tatbakdan alıyorumm

Back
X