- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
banka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.mavimli fon nasıl bısey ben hıc almadım yada satmadım bılmıuyorum ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.mavimli fon nasıl bısey ben hıc almadım yada satmadım bılmıuyorum ???
ayyy canım çekti kız ne diyosunİyi akşamlar arkadaşlar
Dişçideydim bugün, ve diş stresini atmak için işten geldiğim gibi, mutfağa geçtim, yemekten sonra portakallı, cevizli ve parça çıkolatalı kek yaptım :)
Çok güzel kabardı... :))
çeyrek 200 küsürdü ama kaçtı ya hatırlamıyorum şaka gibi:) 213 lira uygun diyerekten aldım. ama bir dahaki sefere gram altın alacam artıkbanka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.
evet canım ben de bebiş istiyorum. durumlarımız benziyor eşlerimizin seyahate çıkması bakımından da. 5.denememizi gerçekleştirdik eşim amerikaya gitmedenlatiyya sende bebiş ıstıyorsun degıl mı? bende ıstıyorum ama benım eşimde cok sık seyehate cıkıyor zor yanı ama ınsallah olur dıyebeklıyoruz...
kızlar eşim yok evde bende cok usumuyorum dolayısıyla bız ne zamandır kombıyı yakmıyoruz bı kasımın başında 1,5 hafta kadar yaktık ondan sonra yakmadık evde tek yada ıkı kişi olunca yakmıyoruz. oradan da bu aralar tasarruf edıyorum yanı
bırde bu aralar hıc market alışverısı yapmıyorum yazın yaptıgım soslar receller konserveler cok ısıme yarıyor
ayyy canım çekti kız ne diyosun![]()
yok merak etme sorun yok :)) ama tarifi yazsan iyiydiAyyy, pardon yaaaaa, yemek işini pek paylaşmam aslında :)
Şeyyy çok kolay aslında
Hemen bi kek çırp at fırına
inşallah tutmuştur canımevet canım ben de bebiş istiyorum. durumlarımız benziyor eşlerimizin seyahate çıkması bakımından da. 5.denememizi gerçekleştirdik eşim amerikaya gitmedenbu ayın sonunda belli olacak tutup tutmadığı bakalım
![]()
annene yardım etsen iyi olur sanki.yarın annemin günü var. 15 kişi gelecek yaklaşık. nefret ediyorum kalabalık yemeli içmeli öff. kalırsam o kadar kişinin bulaşığı hizmetini tek başıma yapacam. yok gidersem annem çok yorulacak. napsam![]()
Cevizin girdiği her şey çok güzel oluyor. Cevizli tarçınlı havuçlu çok severimİyi akşamlar arkadaşlar
Dişçideydim bugün, ve diş stresini atmak için işten geldiğim gibi, mutfağa geçtim, yemekten sonra portakallı, cevizli ve parça çıkolatalı kek yaptım :)
Çok güzel kabardı... :))
Klasik kek tarifine portakal kabugu, ceviz, damla çikolata eklemişyok merak etme sorun yok :)) ama tarifi yazsan iyiydi![]()
Yarin misafirim vartr_lelli ooo akşam akşam bir sürü iş yapmışsın
hamarat hatun
bende ütü yaptım bayağı birikmişti, geçen hafta yapamayınca
ödemeleri yaptık çok az bir para kaldı ama geçen aya göre bu ay daha idareli davranmışız
umarım önümüzdeki ay daha iyi olur
yanı dovız ve altın gıbı oyle mı? pekı getırısı dıgerlerine gore daha mı fazla??banka fonu internet bankacılığından alıyorum istediğin zaman alıp satabiliyorsun piyasaya göre değeri artıp azalabiliyor öyle işte.
5. deneme derken normal yollar degıl mı canım, tup bebek tedavısı falan degıl ? bırde annene yardım etsen cok ıyı olur.evet canım ben de bebiş istiyorum. durumlarımız benziyor eşlerimizin seyahate çıkması bakımından da. 5.denememizi gerçekleştirdik eşim amerikaya gitmedenbu ayın sonunda belli olacak tutup tutmadığı bakalım
![]()
aynen şimdi sezon ortası ındırımlerı var magazalarda onları gorunce aklıma hemen okuduklarım gelıyor belkı bır ındırım yok gercekte ama ındırım yazınca bızler dırek sazan gıbı atlıyoruzDi miBeth18 insan okuyunca çok şaşırıyor ve vayyyy be nasıl gözümüz kapanıyor da farketmiyoruz bunları diyor değil mi?
Akşam sporuma gittim geldim. Çok mutlu olauyorum spora gidince.
kolay gelsın canım bende butun evı sılıp supurdum haftasonu babamın yanına gıdıyorum kac haftadır ev aldı başını gıttı bende şimdi evde yalnızım sabahta dınlenmıstım temızledım her yerı rahatladımYarin misafirim var
Gerçekten bilinçli bir tüketici olmuşsun sen canım darısı başıma artıkne zamandır bırsey almıyorum kendıme yazın bır kac parca gıysı almıstım
gecen ayda kısa etek aldım fıyatı cok uygundu
montum ayakkabım cızmem kazagım herseyım var
belkı sezon sonu ındırımınden bırseyler alırım ama hiççç neyetım yok şimdilik subat mart gıbı nasıl dusunurum bılmıyorum ...
M maviduvar1 google amcaya tuketım cılgınlığı yazdım bır suru sey okudum demıştı
bende okudum cıkanları gercekten bu ındırımler, mıller, kazandıgımızı sandıgımız puanlar falan hepsı algı yonetımıymıs
artık gercekten cok bılınçlendıgımı hıssedıyorum cocugum olursa ne yaparım bılmıyorum ama suanda kendım ıcın gereksız hıc bırsey almıyorum markete gırdım gecen gun evde her sey olmasına ragmen marketın havası bıle almaya yonlendırıyo ınsanı. gırdım soyle bır baktım sonra amelıa ıhtıyacını al ve cık evde hersey var dedım
gercekten evde yemek meyve sebze aburcubur ıcecek her sey vardı önceden olsa gırer kesın bır kac sey alır cıkardım... simdi oralara verecegım paraları sevdıklerımle paylaşıyorum...