- 24 Ağustos 2012
- 12.480
- 29.014
- 798
bak bak @mavi_patikli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik kek tarifine portakal kabugu, ceviz, damla çikolata eklemiş
Kabartma tozunu ekledikten sonra tahta kaşıkla karıştırman gerekiyor
Sıvıları mikserle, unu da eleyeceksin
Cam kasede daha iyi oluyormuş
Püf noktaları bunlar okumuştum
Klasik kek tarifinin içine ne koyarsan onunla oluyor. Cevizi rondadan geçirme taneli kalıp ağza gelsin rondoda un gibi ufalıyor ceviz anlaşılmıyor
Çok karışık oldu, yapmaktan vazgeçtin İyi oldu
vay be ne çok püf noktası varmışKlasik kek tarifine portakal kabugu, ceviz, damla çikolata eklemiş
Kabartma tozunu ekledikten sonra tahta kaşıkla karıştırman gerekiyor
Sıvıları mikserle, unu da eleyeceksin
Cam kasede daha iyi oluyormuş
Püf noktaları bunlar okumuştum
Klasik kek tarifinin içine ne koyarsan onunla oluyor. Cevizi rondadan geçirme taneli kalıp ağza gelsin rondoda un gibi ufalıyor ceviz anlaşılmıyor
Çok karışık oldu, yapmaktan vazgeçtin İyi oldu
Ucunu azicik birakinca alip basini gidiyo malesef.kolay gelsın canım bende butun evı sılıp supurdum haftasonu babamın yanına gıdıyorum kac haftadır ev aldı başını gıttı bende şimdi evde yalnızım sabahta dınlenmıstım temızledım her yerı rahatladım
Merhaba hosgeldiniz.Kızlar gunaydinlar, ne güzelmiş bu topik, bende tutumlu ve tasarruflu olmak istiyorum.biraz da birikim yapabilmek...çocuğumuz olacak Allah kısmet ederse, hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.kendimce bi miktar altın yatırımım var,simdi elime geçecek bir miktar para var onunla da altın alacağım, çeyrek alıyorum ben, farklı önerisi olan var mı? Bir de bankadan gram altın hesabı açmak istiyorum ama nasıl yapacağım yardımcı olsanız? Ayrıca çok savurgan biriyim, elim çok açık gerekli gereksiz çok harcama yapıyorum, günlük harcamalarimi buraya yazarak kısıtlama yapmak istiyorum..bana da bi el atın lütfen![]()
Çok teşekkür ederim, hoş buldumUcunu azicik birakinca alip basini gidiyo malesef.
Ev isi resmen nankör.
2-3gun evi supurmesen toz almasam devamk geliyo zaten.
Toparlamak 3-5gunu buluyo
Babacın umarim daha iyidir daha da iyi olur canım.
Merhaba hosgeldiniz.
Bizimde bir miktari altin bir miktari tl.
Ceyrek alim olarak rahat fakat bozdururken her birinden malesef 3-5tl dusuyolar.
Bu sebepden ben ceyrek yerine bilezik ve ata olarak aldim.
Bir de altin muhakkak uzun vadese bir yatirim aracı olmali.
Bugun alayim 2ay sonra satayimda malesef zarar oluyo.
Tabiki yazin
Biz ne aldik,nereden aldik,indirim var mi?
Ne nerede indirimde?
Bugun neye nekadar harcadik yaziyoruz.
Bir de kumbaralarimiz var genelimizin.
Kumbaralari birikim icin kullaniyoruz evet.Çok teşekkür ederim, hoş buldumçeyrek altını uzun vadede yatırım için alıyorum, geçen sene kasım ayında 7000 tllik alip kenara koymuştum o zaman 162 tl den almistim, hiç dokunmadim ona... şimdi biraz birikimim ve gelecek param var, onu da uzun vadeli ayırmak istiyorum, o zaman ata altın daha karlı sanırım..bir de hesap actirayim her ay gram altın biriksin diyorum ama onu nasıl yapacağımi bilemedim.. kumbara bizim de var ama günlük harcanan bozukluklar kumbarasi gibi.. kumbaradan kasıt sanırım kenara para atmak...hazır hamileyken icemedigimiz içki ve sigara paralarını biriktireyim diyorum ama bu seferde Dr kontrol ve testler çok pahalı, gidiyor para bi şekilde
![]()
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah..yıllarca çok boşa para harcadım artık biraz toparlanmaliyim, umarım bu topik sayesinde kendime çeki düzen verebilirimKumbaralari birikim icin kullaniyoruz evet.
Ya artanlar yada direk bu birikime gitmeli diye ayirilanlar.
Bende Atalarimdan kâr ettim 575tl-600tl falan almistim suan 800kusurlerde sanirim.
Gerci bileziklerden de kârdayim.
Altin,döviz her türlu kâr ettirdi.
Gr. Altin alan arkadaslar var yardimci olurlar bilgi verirler.
Bebisiniz saglikla, bereketle gelsin.
Birikimlerinizde bool bereketli olsun.
Bende de koku takıntisi var:)Bir de haftalık harcama listesi oluşturmak gerek sanırım, bi bütçe ayırıp ona uymaliyim sanki. Dün markete gittim 60 tl ye yakın sadece oda parfümü almışimeve gelince farkettim çığrından çıktığımı..saçma sapan harcanmış para.yok dolap içi koku, yok elektriğe takılan fisfislar..biraz koku manyagiyim ve çok takiyorum, her ay sırf oda parfumeriye bu şekilde abuk sabuk harciyorumdur.kendime çeki düzen vermeliyim sanki..
İndirim günleri bi ihtiyacım yoksa gerçekten gitmemeye çalışıyorum gratis vs bulunan avmlere...resmen tuzak gibi geliyor. Fazla esyalarimi hep dağıtım büyük bir yük gerçekten, üniv öğrencilerine tüm fazlaliklari verdim, çifter çifter ketillar, mutfak robotları, kahve makineleri, tabak takımları vs.vs. alıp alıp tepilmis ...dağıttım rahatladim, almiyorum artık .Su gratis indirim cilginligi yada madamcoco,english home kasada %50indirim cilginligi vs bunlara baya uzagim ben
Yani sirf indirim var diye gerekli gereksiz seyleri almak da israf.
Gitmedim hic bakmadim.
Bardaklarimi elerken tabaklarimdanda elediklerim oldu.
Yerinede yenisini almadim.
Acele etmiyorum
Bize yetecek kadar var acelem de yok indirim bulurum, sonra alirim diye kendimi frenliyorum.
Gecen arkadasa gittigimizde Allahim dolaplari hinca hinc tabak dolu hangisini cikarcani sasirdi.
Yanindaydim bir modekl cikardi kucuk gelir bu dedi digerini cikardi.
:)
Bende sunum tabaklari belli 2model ve 6'lı.
Alsam napicam cok gelenim gidenim yok
+yerimde yok.
Kirilinca atiyorum aliyorum yeter.
Kahvalti setim yok hic almadim bi onda hevesim var ama dolaplarimin ici kullanissiz yer yok belki ileride alirim onuda.
Aynennnnnn, ben de defalarca koklarım, yumos sarı spring, yillardir kullanırım, özellikle ütü suyu olarak çamaşırlara ütü esnasında sikarim..glade in lavanta ve çiçek kokuları da çok güzel. Sabah 6 da perde yikadim astirdim esime. Hamile olunca kendim asamıyorum, o miss koku olsun diye haftada bir tüm evin perdeleri yıkanır, asılır, yıllardır..annem yıkarken eskiteceksin diye kızarBende de koku takıntisi var:)
Zararli aslida(astim vs) ama seviyorum.
Ben oyle cok paralar vermiyorum.
Cam siselerde olan oda kokum var
Ayrica yumosun fisfisli sisesini kullaniyorum(sari olan)
Yumusatici koyuyorum silme sularima.
Yuzey temizleyicilerin kokularina tek tek itinayla acar bakarim.
En sevdigim reyondur temizlik mlz. Reyonu.
Eve girince o ferah,miss koku burnuma gelecek benim.
iyi aksamlar aynen aynen bu ne soguktur yahu biyle kombinin ayarini yukselttim vallahi bu arada kolay gelsin ve simdidenvafiyet olsun
kizlar ya benimdec6 aylik bebegim var mumkun deil bir seye yetisemiyorum birini yaosam dieri mutlaka kaliyor bir turlu duzen oturtamadim yani supuruyorun silemiyorum falan yani ama yapcak bisi yok bu sebe boyle seneye biraz daha eahatlarim diye dusunuyorum
Bende de koku takıntisi var:)
Zararli aslida(astim vs) ama seviyorum.
Ben oyle cok paralar vermiyorum.
Cam siselerde olan oda kokum var
Ayrica yumosun fisfisli sisesini kullaniyorum(sari olan)
Yumusatici koyuyorum silme sularima.
Yuzey temizleyicilerin kokularina tek tek itinayla acar bakarim.
En sevdigim reyondur temizlik mlz. Reyonu.
Eve girince o ferah,miss koku burnuma gelecek benim.

İnşallah bende bugün evden çıkmayacağım ve para harcamayacagimKonyadan günaydınlar.. Hava buz gibi. Bulutlar yüzündende karanlık. Böyle günlerde çok sıkılıyo içim. temizlik yapacaktım ama kolum kalkmıyo. Dün ekmek ve su dan başka bi harcamamız olmadı. Evde eksik hiç bir şey yok şimdilik. Günümüz güzel geçer inşallah.