• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

sızın kararınız tabıkı ama ben evımde yalnız kalmayı bıle cok sevıyorum hoş sevmesemde yapacak bır seyım yok :)
zor evet yalnızlık ama onun bıle bır tadı var... ınsallah bıran once eşine kavuşursun...

kızlar yarın bır operasyon gecırecegım bana dua eder mısınız?:KK68:

araba için kasko ve sigorta arasındaki fark ne? Kasko da sigorta değil mi zaten?
Trafik sigortası zorunludur. Trafik sigortası olmayan araçlar trafikten men edilir. Kasko ise zorunlu değildir isteğe bağlıdır. Trafik sigortası trafikte 3.kisilere verilen zararları karşılamak içindir. Kasko ise sizin aracınızı ve içindekileri güvence altına alır. Trafik sigortası primleri kaskoya göre çok daha düşüktür. Kısaca bu şekilde izah edeyim canım.

Trafik sigortası zorunludur. Trafik sigortası olmayan araçlar trafikten men edilir. Kasko ise zorunlu değildir isteğe bağlıdır. Trafik sigortası trafikte 3.kisilere verilen zararları karşılamak içindir. Kasko ise sizin aracınızı ve içindekileri güvence altına alır. Trafik sigortası primleri kaskoya göre çok daha düşüktür. Kısaca bu şekilde izah edeyim canım.
teşekkür ederim. yani kasko sözde isteğe bağlı ama yaptırmak her halde zaruri.

sızın kararınız tabıkı ama ben evımde yalnız kalmayı bıle cok sevıyorum hoş sevmesemde yapacak bır seyım yok :)
zor evet yalnızlık ama onun bıle bır tadı var... ınsallah bıran once eşine kavuşursun...

bence de insanın evi gibisi yok. amin canım sen de kavuşursun eşine inşallah.
allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider canım :dua:

teşekkür ederim. yani kasko sözde isteğe bağlı ama yaptırmak her halde zaruri.
Zaruri değil. Aracın yeni ise haliyle çok para verip almissin yaptırmadan olmaz. Aracına bir zarar gelirse kasko karşılar. Ama kasko yoksa tek taraflı bir kaza yaptın diyelim aracın perte çıkarsa yapacak bir şeyin olmaz. Kaskon varsa kasko değerini sana oder.

Simdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun amelia2

Zaruri değil. Aracın yeni ise haliyle çok para verip almissin yaptırmadan olmaz. Aracına bir zarar gelirse kasko karşılar. Ama kasko yoksa tek taraflı bir kaza yaptın diyelim aracın perte çıkarsa yapacak bir şeyin olmaz. Kaskon varsa kasko değerini sana oder.
işte yani isteğe bağlı sözde, ama "trafik sigortası" bu dediğini karşılamadığı için yaptırmazsan olmuyor.

latiyya latiyya şu anki şartlarımda bana böyle bir teklif gelse ben giderdim. Ama ailemle tabi. Fakat ömrümün sonuna kadar orada yaşamak istemem. Bir süreliğine tecrübe edilebilir.
Beth18 Beth18 çok geçmiş olsun canım. Özel değilse ne operasyonu geçireceksin.
Yorum yapıp bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Durumu değerlendirip nakit ödeyebilmek ya da tek çektirmek en mantıklısı
2 arabanın kaskosu sigortası mazotu vs belimize büküyor iyice.

latiyya latiyya şu anki şartlarımda bana böyle bir teklif gelse ben giderdim. Ama ailemle tabi. Fakat ömrümün sonuna kadar orada yaşamak istemem. Bir süreliğine tecrübe edilebilir.
Beth18 Beth18 çok geçmiş olsun canım. Özel değilse ne operasyonu geçireceksin.
Yorum yapıp bana cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Durumu değerlendirip nakit ödeyebilmek ya da tek çektirmek en mantıklısı
2 arabanın kaskosu sigortası mazotu vs belimize büküyor iyice.
evet dediğin gibi tecrübe etmek lazım. böyle bir fırsat her zaman ele geçmez.
araba lüks değil ihtiyaç ama şu masraflarıyla lükse giriyor maalesef:/

inşallah iyi geçer operasyonun canım. Allah acil şifalar versin.

Aynen boyle sosyal medya ve haber kanallari calkalaniyo
Umarim dunyanin sonu gelmistir
Kiymet kopsun artik lütfen.

Nasıl diye düşünüyor insan, aklım almıyor. bu kadar kötülük bir arada olamaz.
Döviz almış başını gitmiş, her geçen gün saçma sapan ahlaksızca kanunlar, fakir daha da fakirleşiyor: (

Günaydın bayanlar. Sınavlarım bitti. İşe gideceğim ama önce kahvaltı yapıyorum. Dün diyetisyen randevum vardı. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete şeklinde diyete başlamış haldeyim. Gerçi diyet kelimesinden nefret ederim. Kısacası dikkat etmeye başladım ve yolum epey uzun. Her neyse. Bugün yemek ve yol parası haricinde bir harcamam olmaz diye umuyorum.

Tecavüzü meşru kılanların zihniyetinden de şüphe ediyorum. Bir adam bir kadını seviyorsa ve kadın onu reddediyorsa ona tecavüz eder ve öyle evlenir o zaman ? Zaten böyle adamlara göre sonuç önemli. Yapılan şeyin iğrençliğinin algılandığını düşünmüyorum. O yasayı meclisten geçirenlerin hiçbirinin de aklı selim insanlar olduğunu düşünmüyorum. Allah ıslah etsin.

Nasıl diye düşünüyor insan, aklım almıyor. bu kadar kötülük bir arada olamaz.
Döviz almış başını gitmiş, her geçen gün saçma sapan ahlaksızca kanunlar, fakir daha da fakirleşiyor: (
Gercekden yasak burada konusmim diyorum ama is siyaseti aştı hayatimizi etkiliyo
Dolar 1.40olunca yazar kasa atan esnaf nerede?
Olmus dolar neredeyse 3.50

Tecavuzcusuyle evlendirilmek ne demek ya aklimin hic bir hucresi almiyo
Ne yani 60yasindaki adam 3yasindaki kizlami evlenecek ?

Ensar vakfi davasi o ogretmen bozuntulari o erkek ogrencilerlemi evlenecek?

Ortalik sapik dolacak.

Farzı misal evli bir kadin tecavuze ugradi tecavuzcusuyle imam nikahi falan mi kiyacak?

Aklimi kaybedicem.

Back
X