- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler latiyyaH Hayat ne garip geçmiş olsun canım
mavimli sevgiler :)
no_name_ kız yürüyüş bandında sakın yürüme açık havada yürü. yürü ama yani:) doğumu da kolaylaştırırmış. ay sizi doğurticiz burda yaşasın bir sürü yeğen geliyor:))
Cook gecmis olsun.slm kızlar
bizde hastalıkla urasıyoruz kızımla ben hastayız
yavrumın geniz eti var akıntı yapıyor bir sn öksürmeden duramıyor ne uyuyuor ne uyuyoruz vede cok halsiz
birinci sınıf birde gitmese geri kalıyor.ganede gidiyor yavrum benim
gecen prof.dk götürdük kesinlikle alınması gerek diyor yarı yıl tatiline kadra gecse biraz sprey ve bir surup verdi kullanıyoruz bakalım dün biraz uyudu öksürmedi
bende dün gece cok fenaydım öksür öksür içim dısıma cıktı
sabah kalktım hastaneye gittim ilaçlrımı aldım işe gelmem lazımdı yoksa doktor rapor vereyim dedi cok iyi bir aile hekimi
bugun gelmem gerekti işyeim kahvaltı yaptım ilaçlarımı içtim.simdi birde sıcak ıhlamur içitim
sizleri okuyrum masamda
doktor ilaç uyku yapar dedi hakkaten bir uyku bastı gözümü kapasam uyuyacgm
neyse sıcak odam oturup dinlenip günü tamamlasam eve gidip bir corba yapıp hemen yatıcagım
kv den bahsetmişsinz ben yorgunum hastayım baska iyi oldugum gün anlatırım size
görüşürz kendinize iyi bakın
Kilo verdinmi kanka.Pilatese gittim geldim şimdi okula gidiyorum akşam ders çalışmam lzm
HeheeeH Hayat ne garip geçmiş olsun canım
mavimli sevgiler :)
no_name_ kız yürüyüş bandında sakın yürüme açık havada yürü. yürü ama yani:) doğumu da kolaylaştırırmış. ay sizi doğurticiz burda yaşasın bir sürü yeğen geliyor:))
merhaba:) ne yaşlısı be ya maşallah 39 yaşında liseli çocukların var bizim daha bebiş yok ortalıkta:)) allah sağlıklı uzun ömür versin. allah aileni sana bağışlasın. olsun birikim yapamasan da en azından kimselere muhtaç değilsin buna da şükür:)Merhaba kızlar.
Bebiş, hamilelik ve kayınvalide konusu olunca sohbete dahil olamadım. Malum hiçbiri bende yok :) Bebişler büyüdü liseli adam oldu. Yaş deseniz 39 oldu. Yaşlanmışım ayol ben :)
Benim bir tek görümcem vardı (iki kardeştiler eşim ve ablası sadece). Çok iyiydi.Çok severdim. Kayınvalidem ve kayınpederim de çok iyi insanlardı. Allah rahmet eylesin. Şimdi iki oğlum, anam babam ve kardeşlerimden başka kimsem yok. Yalnız yalnız oturuyorum ha böyle :)
Bugünlerde çok yoğunum kızlar. Yoğunum da öyle para girişi falan yok. Keşke olsa. Hepsi yaz tahtaya, al haftaya cinsinden :)
Bu ara çok ödemem de var. Bu ara birikim falan yok anlayacağınız.
siz de haklısınız üşümeyin amann heeHeheeehava serin be kuzu, dışarda usuturuz diye korkuyorum
![]()
Sen nasılsın bugün? İyisin ya? Keyfin yerinde mi canım?siz de haklısınız üşümeyin amann hee![]()
canım ya saol sorduğun için:) iyiyim çok şükür annemdeyim hala. sadece eşime olan özlemim zorluyor biraz. evde durmaktan da sıkıldım. arkadaşım yada akrabam yok dışarı çıkacağım. eşim de tek göndermez biyere.Sen nasılsın bugün? İyisin ya? Keyfin yerinde mi canım?
k.validem ay bu görünce şoka girer, pırtıları çok kıymetlidir dedi durdu. artık pırtıları yok, mecbur bunları giyecek dedim. yarın dönüyor bakalım, dolabı açınca yüz ifadesini çok merak ediyorum18 yıl aktif calistiktan sonra 6 aydır falan evdeyim canim bebek işine kanalize olmak için ayrıldım isimden... inşallah sagsalim dönsün esin, kendine gelirsin..ama sık sık gidiyor galiba di mi?canım ya saol sorduğun için:) iyiyim çok şükür annemdeyim hala. sadece eşime olan özlemim zorluyor biraz. evde durmaktan da sıkıldım. arkadaşım yada akrabam yok dışarı çıkacağım. eşim de tek göndermez biyere.
sen çalışıyor muydun?
Oyyyy supper bi sürpriz bakalım ne olacak tepkisi, yaz bize mutlakakızlar benim eşim bana, ailesine ve aileme karşı son derece cömert. kendisine gelince cimri mi cimri! pazar günü dolabını elden geçireyim dedim. gömleklerinin, pantolonlarının, kabanlarının, ayakkabılarının ahı gitmiş vahı kalmış. kabanı üniv 1.sınıfta alınmış, öyle diyeyim siz anlayın artık.aldım elime kağıt kalemi, bütün ihtiyaçlarını tek tek yazdım. dün kendisi iş için şehir dışına çıktı. ben de akşam k.validemi de taktım koluma AVM'ye gittim. dolabını baştan aşağı yeniledim. ayakkabılar dahil. bu ay birikim mirikim yok yani.
k.validem ay bu görünce şoka girer, pırtıları çok kıymetlidir dedi durdu. artık pırtıları yok, mecbur bunları giyecek dedim. yarın dönüyor bakalım, dolabı açınca yüz ifadesini çok merak ediyorum
![]()
Saol canim hosbuldum, bi geldim pir geldim, kayinvalide, komşu dedikodusu derken gıybet topigine çevirdim buralari...birikim mi ? Henüz yapmadım ama yapacam insallah
yazacağımOyyyy supper bi sürpriz bakalım ne olacak tepkisi, yaz bize mutlaka![]()
aynen şöyle yapıp evden fırlayıp pırtılarının peşine düşebilirVay basimmmmmm!!!! Allah sana kolaylık versin tatlim o halde...yazacağımaynen şöyle yapıp evden fırlayıp pırtılarının peşine düşebilir
![]()