- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çikolata çektiBana da bugün hediye çikolata geldi kızlar. Getiren kişi pastane sahibi olunca. Bir de gecende kavunun baskentinden muvekkillerim bana bir sürü kavun getirmiş. Düşünmeleri bile güzel.
Ah Kıyamam...Kız hamile misin yoksa?canım çikolata çekti![]()
Canım gunu birlik olacak sabah 6da yola cikacaklarmisGidin bence değişiklik olur tanıdığın insanlar zaten bence zevkli olur yıne maddı olarakta daha iyi olur hem
bilmem ki ay inşallah:) yok sorun değil :*)Ah Kıyamam...Kız hamile misin yoksa?
Iyi yapmışsın. Yenilik iyidirkızlar benim eşim bana, ailesine ve aileme karşı son derece cömert. kendisine gelince cimri mi cimri! pazar günü dolabını elden geçireyim dedim. gömleklerinin, pantolonlarının, kabanlarının, ayakkabılarının ahı gitmiş vahı kalmış. kabanı üniv 1.sınıfta alınmış, öyle diyeyim siz anlayın artık.aldım elime kağıt kalemi, bütün ihtiyaçlarını tek tek yazdım. dün kendisi iş için şehir dışına çıktı. ben de akşam k.validemi de taktım koluma AVM'ye gittim. dolabını baştan aşağı yeniledim. ayakkabılar dahil. bu ay birikim mirikim yok yani.
k.validem ay bu görünce şoka girer, pırtıları çok kıymetlidir dedi durdu. artık pırtıları yok, mecbur bunları giyecek dedim. yarın dönüyor bakalım, dolabı açınca yüz ifadesini çok merak ediyorum
![]()
Kolay gelsin. Yüz verme cabuk gitsinkızlar kim çevrimiçi?? nolur bi bakın ya.
eşim aradı amerikadan. annesi hasta işte zor yürüyor falan. hastaneye gidiyor.evi de 1.katta merdiven inmek zorunda hastaneye giderken. kalk sen bana sormadan annesine de ki gel bizde kal. bizim ev giriş katı ya. allaahhhımm çıldırdım! bozuldum tabi bana sormadan yapmış bunu. 2.si de kadın herşeyime karışacak ve onun yüzünden evimden gelen giden eksik olmayacak lanet olsun!! inşallah rahat edebilirim dedim. senin annen olsa aynı şeyi yapmaz mıydın dedi. ne deyim ki yok desem olmaz kabul ettim mecbur.
yarın eve geçiyorum. kafayı yicem ya! ya ağlicam yemin ederim
Oglu anasini cok seviyorsa bakıcı tutsun. O ilgilensinderdimle sıkıyorsam söyleyin.
ya kadın oldu olası dizinden sorunlu. hatta 1 ay boyunca dizi için fizik tedaviye gitti koca koca iğneler yedi. o zaman inip çıkıyordu evine. şimdi noldu ya onu anlamadım çok mantıksız. ve şu anki sorunu da kolundan, dizi bile değil.
canım kadının yanında kızı kalıyor 24 saat. düşkün biri değil yani bide bize de ihtiyacı yok. ya evine gideyim yemeğini yapayım süpüreyim ama evimde kalması nedir ya! eşime istemiyorum desem kavga çıkar kötü oluruz biliyorum. ya bu kv' nin aklına biri mi girdi de bunu eşime söyledi acaba? çünkü hep rahatsızdı ve ne eşim bizde kalsın dedi, ne de kv sizde kalayım dedi şimdiye kadar. şimdi nolduysa. giriş katında oturuyorum diye günah keçisi ben oldum...Oglu anasini cok seviyorsa bakıcı tutsun. O ilgilensin
Madem uzun zamandır hep rahatsız gelirse gitmez. Bir şekilde tepkini koycanım kadının yanında kızı kalıyor 24 saat. düşkün biri değil yani bide bize de ihtiyacı yok. ya evine gideyim yemeğini yapayım süpüreyim ama evimde kalması nedir ya! eşime istemiyorum desem kavga çıkar kötü oluruz biliyorum. ya bu kv' nin aklına biri mi girdi de bunu eşime söyledi acaba? çünkü hep rahatsızdı ve ne eşim bizde kalsın dedi, ne de kv sizde kalayım dedi şimdiye kadar. şimdi nolduysa. giriş katında oturuyorum diye günah keçisi ben oldum...
saolunGünaydın kızlar
latiyya bi dur kuzum ya.
Öncelikle bizi rahatsız etmiyorsun. Bunu düşünme lütfen
2. Bu olayda bi şey var. Bakıma muhtaç değilse ve rahatsız olan kolu ise merdivenle ne alakası var. Eşinle daha şakın şekilde konuş istersen.zaten sen yoksun yeterince canım sıkkın moralim bozuk. Bu halde anneni kırmak istemem filan desen nasıl olur ki. Bir kaç günse katlan ama fazlada yüz verme bence. Asgari düzede konuş. FaLa yüz verirsen gitmez. Madem istemiyorsun önlemini al derim canım
sormadı canım. önce bana bi söyleseydin deyince. herşeyi soruyorum, konu annem olunca böyle bi karar aldım ve senin yaptığına bak dedi. aramız limoni. size de mantıksız geldi dimi ama. ben saçmalamıyorum yani.latiyya sanirim zaten görumcen yanındaymıs k.v nin yani yalnız degil.
Sırf düzayak diye size gelmesi sacma.
Yani o diz onun dizi
Sizde gecici olarak kalsada yine evine donecek o diziyle merdiven cikacak.
Ona giris kat ev tutulmali bence.
O ki dizi hep rahatsiz böylesi daha mantikli.
Gelirse git denmez.
Yani git diyemezsin nekadar kalmak isterse kalir sanirim.
Esin burada yokken sen oturup onlarla vakit gecireceksin tabiki sacma.
Esin annesini dusunerek söylemis ama sanki seni dusunmemis.
Fikrini sormasi gerekiyordu.