• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gidin bence değişiklik olur tanıdığın insanlar zaten bence zevkli olur yıne maddı olarakta daha iyi olur hem
Canım gunu birlik olacak sabah 6da yola cikacaklarmis
Pazar gunu
Yani nerelere ugricaklar nasil olacak guzergahlari ne hic bilmiyorum
Kafa dengi insanlar yani sakalasiyolar insanin cani sıkılmiyo
16lık arabayla gideceklermis
Bizde gidersek 20lik araba ayarlicaklar.
Bakalim kısmet.

kızlar kim çevrimiçi?? nolur bi bakın ya.
eşim aradı amerikadan. annesi hasta işte zor yürüyor falan. hastaneye gidiyor.evi de 1.katta merdiven inmek zorunda hastaneye giderken. kalk sen bana sormadan annesine de ki gel bizde kal. bizim ev giriş katı ya. allaahhhımm çıldırdım! bozuldum tabi bana sormadan yapmış bunu. 2.si de kadın herşeyime karışacak ve onun yüzünden evimden gelen giden eksik olmayacak lanet olsun!! inşallah rahat edebilirim dedim. senin annen olsa aynı şeyi yapmaz mıydın dedi. ne deyim ki yok desem olmaz kabul ettim mecbur.
yarın eve geçiyorum. kafayı yicem ya! ya ağlicam yemin ederim

kızlar benim eşim bana, ailesine ve aileme karşı son derece cömert. kendisine gelince cimri mi cimri! pazar günü dolabını elden geçireyim dedim. gömleklerinin, pantolonlarının, kabanlarının, ayakkabılarının ahı gitmiş vahı kalmış. kabanı üniv 1.sınıfta alınmış, öyle diyeyim siz anlayın artık. :KK43: aldım elime kağıt kalemi, bütün ihtiyaçlarını tek tek yazdım. dün kendisi iş için şehir dışına çıktı. ben de akşam k.validemi de taktım koluma AVM'ye gittim. dolabını baştan aşağı yeniledim. ayakkabılar dahil. bu ay birikim mirikim yok yani. :olamaz: k.validem ay bu görünce şoka girer, pırtıları çok kıymetlidir dedi durdu. artık pırtıları yok, mecbur bunları giyecek dedim. yarın dönüyor bakalım, dolabı açınca yüz ifadesini çok merak ediyorum:rolleyes::rolleyes:
Iyi yapmışsın. Yenilik iyidir

kızlar kim çevrimiçi?? nolur bi bakın ya.
eşim aradı amerikadan. annesi hasta işte zor yürüyor falan. hastaneye gidiyor.evi de 1.katta merdiven inmek zorunda hastaneye giderken. kalk sen bana sormadan annesine de ki gel bizde kal. bizim ev giriş katı ya. allaahhhımm çıldırdım! bozuldum tabi bana sormadan yapmış bunu. 2.si de kadın herşeyime karışacak ve onun yüzünden evimden gelen giden eksik olmayacak lanet olsun!! inşallah rahat edebilirim dedim. senin annen olsa aynı şeyi yapmaz mıydın dedi. ne deyim ki yok desem olmaz kabul ettim mecbur.
yarın eve geçiyorum. kafayı yicem ya! ya ağlicam yemin ederim
Kolay gelsin. Yüz verme cabuk gitsin

derdimle sıkıyorsam söyleyin.
ya kadın oldu olası dizinden sorunlu. hatta 1 ay boyunca dizi için fizik tedaviye gitti koca koca iğneler yedi. o zaman inip çıkıyordu evine. şimdi noldu ya onu anlamadım çok mantıksız. ve şu anki sorunu da kolundan, dizi bile değil.

derdimle sıkıyorsam söyleyin.
ya kadın oldu olası dizinden sorunlu. hatta 1 ay boyunca dizi için fizik tedaviye gitti koca koca iğneler yedi. o zaman inip çıkıyordu evine. şimdi noldu ya onu anlamadım çok mantıksız. ve şu anki sorunu da kolundan, dizi bile değil.
Oglu anasini cok seviyorsa bakıcı tutsun. O ilgilensin

Oglu anasini cok seviyorsa bakıcı tutsun. O ilgilensin
canım kadının yanında kızı kalıyor 24 saat. düşkün biri değil yani bide bize de ihtiyacı yok. ya evine gideyim yemeğini yapayım süpüreyim ama evimde kalması nedir ya! eşime istemiyorum desem kavga çıkar kötü oluruz biliyorum. ya bu kv' nin aklına biri mi girdi de bunu eşime söyledi acaba? çünkü hep rahatsızdı ve ne eşim bizde kalsın dedi, ne de kv sizde kalayım dedi şimdiye kadar. şimdi nolduysa. giriş katında oturuyorum diye günah keçisi ben oldum...

canım kadının yanında kızı kalıyor 24 saat. düşkün biri değil yani bide bize de ihtiyacı yok. ya evine gideyim yemeğini yapayım süpüreyim ama evimde kalması nedir ya! eşime istemiyorum desem kavga çıkar kötü oluruz biliyorum. ya bu kv' nin aklına biri mi girdi de bunu eşime söyledi acaba? çünkü hep rahatsızdı ve ne eşim bizde kalsın dedi, ne de kv sizde kalayım dedi şimdiye kadar. şimdi nolduysa. giriş katında oturuyorum diye günah keçisi ben oldum...
Madem uzun zamandır hep rahatsız gelirse gitmez. Bir şekilde tepkini koy

kocamla kpnuştum küstü. eşim çok iyi biri aileme ve bana çok iyi birbirimizi çok seviyoruz. işte saf derecesinde iyi niyetli. bir sen mi düşünüyon anneni allahım ya. kardeşim ve annem kızdı bana, kocanı niye kırıyorsun diye. ya o kırılmasın diye ben mutsuz mu olayım? kendimden şüphe etmeye başladım ne kadar kötü biriyim diye. inanın ki çok anlamsız bizde kalması. eşim cevap vermiyor bakalım nolacak. valla isterse boşasın istemiyorum ya zorla mı

eşim 3-5 gün annemi konduramadın dedi. gitme yarın evine ben ararım gerek yok artık dedi. sen rahatına bak keyfin bozulmasın dedi. evlilik zor zanaat yemin ederim. çok sıkıldım. çalışmıyorum ya, baksın anneme dimi işim ne zaten. senin annene aynı şey olsa naparsın diyor. ya kızı bakıyor zaten kimsesiz değil ki. 3-5 gün diyor da o kadarlığına gelmez ki niye gelsin. kalırdı daha. of hiç iyi değilim. sıkıldım.
kendi evime de gitmek istemiyorum. dört bi yanında elti görümce kaynana. gidesim gelmiyor. bilmiyorum yani öyle işte. benden gelin, eş, anne olmazdı ya galiba. niye evlendim sanki. bi anneyi sığamadım bak. eşimi kırdım.
burayı da derdimle meşgul ettim kusura bakmayın lütfen.

Canim sikma caninu nolur oyle seyler de deme kendine senden cok guzel anne de olur gelun de olur es te olur ayrica dur bakalim bir gelsin biraz dursun belki esini ikna edersin ve kadin gider hemen karamsarliga kapilma bende kv.ler gelince kotu olmuyor degilim ama esimin ailesi diye katlaniyorum. latiyya latiyya

Günaydın kızlar
latiyya latiyya bi dur kuzum ya.
Öncelikle bizi rahatsız etmiyorsun. Bunu düşünme lütfen
2. Bu olayda bi şey var. Bakıma muhtaç değilse ve rahatsız olan kolu ise merdivenle ne alakası var. Eşinle daha şakın şekilde konuş istersen.zaten sen yoksun yeterince canım sıkkın moralim bozuk. Bu halde anneni kırmak istemem filan desen nasıl olur ki. Bir kaç günse katlan ama fazlada yüz verme bence. Asgari düzede konuş. FaLa yüz verirsen gitmez. Madem istemiyorsun önlemini al derim canım

latiyya latiyya sanirim zaten görumcen yanındaymıs k.v nin yani yalnız degil.
Sırf düzayak diye size gelmesi sacma.
Yani o diz onun dizi
Sizde gecici olarak kalsada yine evine donecek o diziyle merdiven cikacak.

Ona giris kat ev tutulmali bence.

O ki dizi hep rahatsiz böylesi daha mantikli.

Gelirse git denmez.
Yani git diyemezsin nekadar kalmak isterse kalir sanirim.
Esin burada yokken sen oturup onlarla vakit gecireceksin tabiki sacma.

Esin annesini dusunerek söylemis ama sanki seni dusunmemis.
Fikrini sormasi gerekiyordu.

Günaydın kızlar
latiyya latiyya bi dur kuzum ya.
Öncelikle bizi rahatsız etmiyorsun. Bunu düşünme lütfen
2. Bu olayda bi şey var. Bakıma muhtaç değilse ve rahatsız olan kolu ise merdivenle ne alakası var. Eşinle daha şakın şekilde konuş istersen.zaten sen yoksun yeterince canım sıkkın moralim bozuk. Bu halde anneni kırmak istemem filan desen nasıl olur ki. Bir kaç günse katlan ama fazlada yüz verme bence. Asgari düzede konuş. FaLa yüz verirsen gitmez. Madem istemiyorsun önlemini al derim canım
saolun Beth18 Beth18 bunda bence de bişey var. çünkü annesi bana dedi ki oğlum beni arasın. sonra bu olay. bide eşim bana dedi ki gğya abisi annesini almak istemiş annesi gitmemiş. ee bize niye geliyor ona gitmiyor da? bide kimler kimler çağırmışmış. annesi bunu gaza getirmil anlaşılan. çünkü çocukları arasında bir bu safsalak. bi eltim var, o da onlaymış. ondan şüpheleniyorum acaba o da kv'yi mi doldurdu. " anne onların evi giriş orda kal" diye.

latiyya latiyya sanirim zaten görumcen yanındaymıs k.v nin yani yalnız degil.
Sırf düzayak diye size gelmesi sacma.
Yani o diz onun dizi
Sizde gecici olarak kalsada yine evine donecek o diziyle merdiven cikacak.

Ona giris kat ev tutulmali bence.

O ki dizi hep rahatsiz böylesi daha mantikli.

Gelirse git denmez.
Yani git diyemezsin nekadar kalmak isterse kalir sanirim.
Esin burada yokken sen oturup onlarla vakit gecireceksin tabiki sacma.

Esin annesini dusunerek söylemis ama sanki seni dusunmemis.
Fikrini sormasi gerekiyordu.
sormadı canım. önce bana bi söyleseydin deyince. herşeyi soruyorum, konu annem olunca böyle bi karar aldım ve senin yaptığına bak dedi. aramız limoni. size de mantıksız geldi dimi ama. ben saçmalamıyorum yani.

Back
X