• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın

Sabahin korunde canim cigkofte istedi(hamile degilim :) nasil bir midem varsa artık)
Tırım tırım tarif bakiyorum yapicim niyetlendim.
Tarifi alim öglen yaparim
Daha önce hic yapmadim.
Nasıl yapicam,becerebilirmiyim hiic bilmiyorum.

Azcik denerim bende

Teog munasebetiyle okullar tatil 2gun evdeyiz yanisi.

Arkadas gelir.
Yemekde yapmam lazim.

sormadı canım. önce bana bi söyleseydin deyince. herşeyi soruyorum, konu annem olunca böyle bi karar aldım ve senin yaptığına bak dedi. aramız limoni. size de mantıksız geldi dimi ama. ben saçmalamıyorum yani.
Canım gunahlarini almak gibi olmasinda o eltinlerde soylemis olabilir aman bana gelmesin de diye.

Benim eltiler k.v bendeyken bana geliyolardi sık sık.
Hani bizi gorsun burda bize hemen gelmesin diye cok cakallardi.
Kadin 2hafta onlarda kaliyosa 1ay bende kaliyodu.
Ben gitmiyodum eltimlerdeyken.
Zaten kadin gelince gitmiyodu benden bide pesine gidicem.

Herkes akıllı valla.

Yedik yemekleri çayları içiyoruz. Bir bakayım dedim. Bu aralar durgunlasti buralar...
Ayyy bu aralar öyle yorgun oluyorum ki eve gelince hiç yemek yapasim olmuyor. Hep zorluyorum kendimi. İttire kaktira 3 çeşit yemeği koyuyorum yine sofraya. Ama o tencereler ocağa konulana dek "ne söylesem?" diye de düşünmüyor değilim. Her vazgeçişimde en az 30 - 40 tl cepte. Böyle böyle gidiyor hafta. Bu aksam dünden suya koyduğum fasulyeleri hasladim. Fazla hasladim ki iki üç poşet de dolapta hazır bulunsun. Bir pişirimlik yapıp yanına pilav ayran salata derken bu aksam da doyduk.
Bu aralar mutfakta akşam çay yaparken yarın sabah için kahvaltıyı da hazırlıyorum masaya. Papatya'dan duymuştum. Öyle rahat oluyor ki...
Bugün adliyede duruşma beklerken gazetelere göz attım. 2017 de emlak piyasasında rakamlar çok artacak deniyordu. Bu aralar satışlar çok düşmüş. Kimse önünü göremiyor. Ben de bir gayrimenkul daha alma niyetindeydim ama ülkenin durumuna bakıp beklemeye aldım. Ne olur ne olmaz elimdekini avucumdakini bağlamak istemedim. Bunda okuduğum ürkütücü yorumların da etkisi oldu tabi. Nasip bakalım. Her şeyin hayırlısı...
Emlak piyasası çok kötü göçecek bence, deli gibi binalar, projeler, siteler yapılıyor ve inanılmaz fiyatlara satılıyor, az kaldı patlayacak ...

Canım gunahlarini almak gibi olmasinda o eltinlerde soylemis olabilir aman bana gelmesin de diye.

Benim eltiler k.v bendeyken bana geliyolardi sık sık.
Hani bizi gorsun burda bize hemen gelmesin diye cok cakallardi.
Kadin 2hafta onlarda kaliyosa 1ay bende kaliyodu.
Ben gitmiyodum eltimlerdeyken.
Zaten kadin gelince gitmiyodu benden bide pesine gidicem.

Herkes akıllı valla.
benim bir üstümde bir kızı daha oturuyor. kadın 55 yaşında falan. çocuksuz. gayet dinç. alsın o baksın çok lazımsa. bide kendi kızı yani. oğlundan gelininden daha iyi bakar. bide biz hala yeni evli sayılırız.
az önce eşime msj yazdım anneni birileri gaza getirmiş başkalarının gazı yüzümden aramız bozulmasın diye. orda gece şu anda uyuyor. biraz mantıklı düşünebilse biraz.. hep kalbiyle hareket ediyor biraz aklıyla etse..

benim bir üstümde bir kızı daha oturuyor. kadın 55 yaşında falan. çocuksuz. gayet dinç. alsın o baksın çok lazımsa. bide kendi kızı yani. oğlundan gelininden daha iyi bakar. bide biz hala yeni evli sayılırız.
az önce eşime msj yazdım anneni birileri gaza getirmiş başkalarının gazı yüzümden aramız bozulmasın diye. orda gece şu anda uyuyor. biraz mantıklı düşünebilse biraz.. hep kalbiyle hareket ediyor biraz aklıyla etse..
Belki esinde farkina varir
Yani ben sana emrivaki yapsam hosuna gidermi falan de.

Erkekler mantikli dusunemiyo bazen
Hemen senin annene olsa.

İyide benim anneme olsa oturur bakarim ya gider evinde ya evimde.

Evimizde baksak bile biz ilgileniyoruz.
Yani annesiyle oglumu ilgilenicek sanki.

Benim k.v esim aksam isten gelince (o da kahveye falan ugramazsa) 1-2saat ancak goruyodu.
Sabah bazen bic gormuyordu.
Yani tüm gun yuzunu gormek istemememe ragmen ben goruyordum.

Pazar gunu esim kahveye gidiyodu annemin tansiyonu var sen gitme bir yere otur evde diyodu.

Oldu pasam baska?
Dadi degilim ben.
Hastada degildi annesi
Ya tansiyonu cikarsa? Diye beklicekmisim

Aman bizim yarina cikacagimizin garantisimi var.

Hastaneye gitsek k.v benden saglam cikar.

Ah be canım çok geçmiş olsun...
Durum çirkin olmuş, bence de gelmemeli...hem yanında kızları var hem de sana gelip yerleşecek, yok öyle bir şey..basında esin yok, git al sat pişir vs kolay mı yahu...

Tatlim ne diyecem, sen bi gebelik testi yapsana, ayyy inşallah vardır gebelik...hem bebeğe çok mutlu oluruz hem de kayınvalideden 9 ay kurtulursun... Ayrıca hamislik varsa bu kadar sıkıntı bebise de sana da zarar...kaç gün var regle?

İlk aklıma gelen bu oldu ne bileyim...

Hemen senin annene olsa.

Benim k.v esim aksam isten gelince (o da kahveye falan ugramazsa) 1-2saat ancak goruyodu.

Pazar gunu esim kahveye gidiyodu annemin tansiyonu var sen gitme bir yere otur evde diyodu.

Oldu pasam baska?
Dadi degilim ben.
Hastada degildi annesi

evet aynen. diyorum ki rahat edemem o varken, dışarı çıkamam. diyor ki dışarı çıkıp napacan. oturayım k.çımın üstüne dört döneyim evde. of gerçekten bayıyor beni bu aile ilişkileri zırvası. ya benimki de ev, yuva, ben de kocamla aileyim. ve ben yuvamda bunu istemiyorum. bi dağılın ya... avrupa çok iyi bu konuda. herkes bir birey herkesin kendi yaşam alanı var.

Hemen senin annene olsa.

Oldu pasam baska?
Dadi degilim ben.
Hastada degildi annesi

Yok öyle bir şey ya!!! Vallahi bi dönem benim kv , kp ile kavga etmiş bi çıktı geldi tam 2 ay...Allahtan o zaman çalışıyorum, sabah erkenden kapıdan kaçmaya çalışıyorum, hemen önümü kesip bana sigara al gitmeden, yok canım simit çekti vs bahanesiyle her sabah gösteriyordu yüzünü..akşamüstü işten 6 da çıkıyordum eşim 8 de çıkıp 9 da evde oluyordu, sırf kadın ile yalnız kalmayayim diye 9 A kadar parkta bankta oturuyordum.2 ay her gün kime, nereye gideyim :( huzur kaçırıyorlar yaaa, çok nefret ediyorum :( Rabbim yardımcımız olsun...

Ah be canım çok geçmiş olsun...
Durum çirkin olmuş, bence de gelmemeli...hem yanında kızları var hem de sana gelip yerleşecek, yok öyle bir şey..basında esin yok, git al sat pişir vs kolay mı yahu...

Tatlim ne diyecem, sen bi gebelik testi yapsana, ayyy inşallah vardır gebelik...hem bebeğe çok mutlu oluruz hem de kayınvalideden 9 ay kurtulursun... Ayrıca hamislik varsa bu kadar sıkıntı bebise de sana da zarar...kaç gün var regle?

İlk aklıma gelen bu oldu ne bileyim...
saol canım benim. iyi ki varsınız ya. yani bide ev tam takır hiçbişey yok yiyecek. alışveriş yap bide ona işin yoksa.
içine mi doğdu acaba:) bugün yapacaktım test biliyomusun. şimdi artık yapasım yok yapmicam.
kv'ye geçmiş olsuna bile gitmek istemiyorum. eşim önce gel dedi ona, şimdi arayıp gelme diyecek, nasıl diyecekse. beni rezil edecek işte arada. dicekler gelin istememiştir diye. şimdi gidip nasıl yüzüne bakacam

saol canım benim. iyi ki varsınız ya. yani bide ev tam takır hiçbişey yok yiyecek. alışveriş yap bide ona işin yoksa.
içine mi doğdu acaba:) bugün yapacaktım test biliyomusun. şimdi artık yapasım yok yapmicam.
kv'ye geçmiş olsuna bile gitmek istemiyorum. eşim önce gel dedi ona, şimdi arayıp gelme diyecek, nasıl diyecekse. beni rezil edecek işte arada. dicekler gelin istememiştir diye. şimdi gidip nasıl yüzüne bakacam
Testi yapmaya madem niyetin vardı yap bence kuzum...

Vallahi sen de bi bahane bul bence... ne bileyim annen hastaymis mesela, onu birakamiyormussun..ya da sen çok üşütmussun misal gripsin, kafan kalkmiyordur yataktan? Bağırsakların bozuk yediğin dokunmuş wc den çıkamiyorsun yatıyorsun surekli, annen bakıyor sana da,???

herşeyime karışır diyorum eşime, eşim idare et yaşlı diyor. sadece vücudu yaşlı, beyni zehir gibi işliyor. hiçbişeyi unutmaz, laf sokar. bunları yaparken gayet genç.
Aynen, biliyoruz biz onların yasliliklarini :( laf sokma huyları çok kötü, saygimizdan cevap veremiyoruz ya, ortamı boş bulup lafı sokacaklar...o da bi yere kadar, sonra böyle oluyor işte, laf yememek için kaçıyoruz...

Aynen, biliyoruz biz onların yasliliklarini :KK43: laf sokma huyları çok kötü, saygimizdan cevap veremiyoruz ya, ortamı boş bulup lafı sokacaklar...o da bi yere kadar, sonra böyle oluyor işte, laf yememek için kaçıyoruz...
öyle bi bahane bulacam ve gitmicem. gripmişim. :) eşime de gribim dicem. hiç saygısızlık yapmadım ben de. iyi olsunlar uzak olsunlar ya valla

öyle bi bahane bulacam ve gitmicem. gripmişim. :) eşime de gribim dicem. hiç saygısızlık yapmadım ben de. iyi olsunlar uzak olsunlar ya valla
Öyle yap canim, hatta çok gripmissin, inşallah iyilestiginde seve seve agirlarmissin..miden bozuk, ateşler içinde yatıyor ol sen..hem bi sure geçmiş olsuna da gitmene gerek kalmaz ;)

Günaydın kızlar
Yıne bir kv vakası
Ne çektik beee :sinirli:
latiyya latiyya bnmde eşim eminim senin eşin gibi yapardı erkekler konu anneleri olunca tek taraflı bakıyorlar onlar için önemli olan annelerinin rahatı senin değil hele bir de kv hasta ise(bnmki gibi) bnm annem hasta dıye başlayan cümleler sıralanıyor
Eşine ben yalnızken bunların hepsini yapamam de annenle ilgilenip misafirler ağırlayıp ev çarşı pazar yapamam hem belki hamileyim yorulmamalıyım de ayrıca annen bize gelmek istiyorsa neden bana söylemiyor da oğlumu arayacam dıyor beni kızı olarak görmüyor mu da yani fln de(senden cekinmiş söyleyememiş der eşin) cekindiyse birlikte nasıl kalacaz o zmn sen de yokken de(damardan gir acındır kendini)
Umarım gelmez kv
no_name_ no_name_ bende en son geldiklerinde 3 de işten çıkıyordum eşim 5te o saate kadar gez gez Bi hal olmuştum:olamaz:

Günaydın kızlar
Yıne bir kv vakası
Ne çektik beee :sinirli:
latiyya latiyya bnmde eşim eminim senin eşin gibi yapardı erkekler konu anneleri olunca tek taraflı bakıyorlar onlar için önemli olan annelerinin rahatı senin değil hele bir de kv hasta ise(bnmki gibi) bnm annem hasta dıye başlayan cümleler sıralanıyor
Eşine ben yalnızken bunların hepsini yapamam de annenle ilgilenip misafirler ağırlayıp ev çarşı pazar yapamam hem belki hamileyim yorulmamalıyım de ayrıca annen bize gelmek istiyorsa neden bana söylemiyor da oğlumu arayacam dıyor beni kızı olarak görmüyor mu da yani fln de(senden cekinmiş söyleyememiş der eşin) cekindiyse birlikte nasıl kalacaz o zmn sen de yokken de(damardan gir acındır kendini)
Umarım gelmez kv
no_name_ no_name_ bende en son geldiklerinde 3 de işten çıkıyordum eşim 5te o saate kadar gez gez Bi hal olmuştum:olamaz:
Hiç sorma tatlim yaaa, ne cekiyoruz...

Kís günü hava kararır, 5 de, hava soğuk, yağmur, camur..ben sokaklarda akşam 9 A kadar :( ne zordu yaaa o günler..

Back
X