- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
Evlilik çok keyifli de tatlim, mümkün mertebe kv, gorumce vb olmamalı sülaledeAmanın amanburası birikimden çok kv topiği olmuş sanırım en iyisi bekar kalmak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik çok keyifli de tatlim, mümkün mertebe kv, gorumce vb olmamalı sülaledeAmanın amanburası birikimden çok kv topiği olmuş sanırım en iyisi bekar kalmak
![]()
evlenince imkanın varsa ne kendi annene, ne onun annesine yakın otur. hatta mümkünse farklı şehirde:)Amanın amanburası birikimden çok kv topiği olmuş sanırım en iyisi bekar kalmak
![]()
Anladım cnm işte erkekler çözüm bulmak yerine hemen küsüyorlar zateneyyay dedim valla msj yazdım bi sürü. gerçekten gerekli olsa yine gelsin kalsın ama yok yazdım. çok lazımsa diğer kızı alsın yazdım. gelmeyecek zaten tamam konuşurum gelmez sen de keyfine bak dedi:/ resmen kendimden şüphe ettiriyor vicdansız kötüymüşüm gibi. naparsa yapsın isterse boşasın umrumda değil. gelince de konuşacam burayı kiraya verelim başka yere kiraya çıkalım dicem.
olabilir canım enerjiye inanırım. oğlun için önce bi fiyat al istersen. tanıtıma 50 lira çok değil mi hatta gereksiz? adı üstünde tanıtım. sosyalleşmesi açısından iyi fikir ama bence.merhaba kızlar
haftasonu nişan için şehir dışındaydık
2 gün de izin almıştım
bugün işe döndüm
çok muhabbetler dönmüş maşallah
latiyya evinde kalmak istiyordun ya sanırım o şansı buldun ama kayınvalidenin olmasını istemezdin tabi ki
bazen istediğimiz şeylerde gönderdiğimiz enerji yüzünden oluyor bu tarz durumlar diye düşünüyorum
çok haklısın aramayanı arama. taş kırdırmak ne ki. senin başına neler gelmiş allah bidaha göstermesin. kimse için huzurunu bozma. zoraki yapmamalı hiçbişeyi. benim kv olayı için eşimle kötü olmayı göze alıp söyledim istemiyorum diye. birileri mutlu olsun diye ben mutsuz olamam.Günaydın kızlar
Biz de de dün akşam ufak bir gerginlik oldu. Eşimin kardeşi taş kırdırmış. Bi arasan dedi. Atayamam dedim. Neden mi?
Ben apandisit ameliyatı oldum. Kv ve ailesi burada yaşadığı halde ne evime ne hastaneye geldi ne de aradılar....
Doğum yaptığımda ertesi gün ziyaret saatinde geldi ve gitti.
Oğlumu sünnet ettirdiğimde tam bir ay sonra geldi.
Bu yaz talihsiz bir kaza geçirdim. Yüzüm paramparça oldu. Beni en son gördüklerinde( ramazan bayramında) korkunç halde idim. Üzerinden 4.5 ay geçti. Yüzümü merak eden olması.
Velhasıl ben neden arayacak mışım???? Beni bu kadar insan yerine koymayanların arayıp geçmiş olsun mu diyecektim. Kendileri taş olsa aramam.
Arasam onlar bunu arayı düzeltme adımı olarak görüp evine gelip gitmeye başlayacaklar. Dertsiz başıma niye dert alayım.
keşke baştan kabul etseydin. kadın tam bakıma muhtaç değil, elden ayaktan düşmemiş, wc ye falan kendisi gidiyor.eşim 3-5 gün annemi konduramadın dedi. gitme yarın evine ben ararım gerek yok artık dedi. sen rahatına bak keyfin bozulmasın dedi. evlilik zor zanaat yemin ederim. çok sıkıldım. çalışmıyorum ya, baksın anneme dimi işim ne zaten. senin annene aynı şey olsa naparsın diyor. ya kızı bakıyor zaten kimsesiz değil ki. 3-5 gün diyor da o kadarlığına gelmez ki niye gelsin. kalırdı daha. of hiç iyi değilim. sıkıldım.
kendi evime de gitmek istemiyorum. dört bi yanında elti görümce kaynana. gidesim gelmiyor. bilmiyorum yani öyle işte. benden gelin, eş, anne olmazdı ya galiba. niye evlendim sanki. bi anneyi sığamadım bak. eşimi kırdım.
burayı da derdimle meşgul ettim kusura bakmayın lütfen.
asıl tam bakıma muhtaç değil diye kalmamalı. canım başında 24 saat kızı var. bende kalırsa mümkün değil rahat edemem. hem herşeyime karışır. hem de çevresi çok, evime giren çıkanın haddi hesabı olmazdı onun yüzünden.keşke baştan kabul etseydin. kadın tam bakıma muhtaç değil, elden ayaktan düşmemiş, wc ye falan kendisi gidiyor.
kadın zaten sıkılırdı, kendi evini arardı, çok kalmazdı diye düşünüyorum.
kızı da abim de yok eve dönelim derdi diye düşünüyorum. olay büyümezdi
önce eşime sorayım demesi ayıp olurdu. kadınlr böyle durumda eşime sorayım der ama erkek eşime sorayım deyince, eşinde korkuyor mu, oğlum bizi mi istemiyor gibi düşünülür. biraz fazla tepki vermişsinsormadı canım. önce bana bi söyleseydin deyince. herşeyi soruyorum, konu annem olunca böyle bi karar aldım ve senin yaptığına bak dedi. aramız limoni. size de mantıksız geldi dimi ama. ben saçmalamıyorum yani.
Merhabakızlar ya oğlum 2 yaşında ya
onu haftasonu oyun grubuna götürmek istiyorum
tanıtım dersi 50 tl
beğenirsek 13 haftalık program varmış fiyat olarak bilgi vermediler
ekstradan masraf olacak kredi kartımı 0'ladım neredeyse olmadı karta çektiririm
gidiş geliş de taksi ile olacak evin yakınında yok ne yazık ki araştırdım
bende kış geliyor hem aktivite olsun hem de kaynaşsın istiyorum sosyalleşsin
çünkü evde oyun oynamaya başladıktan sonra hırçınlaşıp oyuncakları fırlatıyor
bilemedim ne yapsam
eşime direk geleyim dediğini sanmıyorum. kendini acındırmış eşimin de aklına böyle bişey gelmiş, bize gel demiş. ki zaten amaç buydu dolaylı yoldan bunu sağlamak.bunu ona demeden önce bana durumu anlatmalıydı. böyle düşünüyorum sen ne dersin demeliydi. Orası ikimizin yuvası. nolursa olsun tek taraflı karar alamaz.önce eşime sorayım demesi ayıp olurdu. kadınlr böyle durumda eşime sorayım der ama erkek eşime sorayım deyince, eşinde korkuyor mu, oğlum bizi mi istemiyor gibi düşünülür. biraz fazla tepki vermişsin
ileride senin ailen ile ilgli bir konu oldu mu bunu mutlaka kullanır.
ben de sağlam duruş sergilemeliyim eşime karşı. tekrar bi konuşmam lazım. diyemediklerimi, aklıma sonradan gelenleri söylemeliyim. dediğin gibi ruh sağlığımız için. benim en büyük handikapım, onlarla dip dibe oturuyor olmam. o evden çıkmam lazımBen görüşmek istemediğimi eşime söylediğimde (bundan 5-6 yıl önce. Uzun hikaye) eşim haklı olarak aşırı tepki gösterdi. Boşanmak tehdit etti beni. Ben de senşn ailene gitmek aramam sormam dedi. Boşa dedim. Hiç umrumda olmaz dedim. Gerçekten de olmazdı. Ben görüşmek istemiyorsan kendi ruh sağlığım ve mutluluğum için görüşmek istemiyorum. Beni yapmak istemediğim birşeye zorlayan hile bile mutsuz olmama beden olan adamla neden evli kalayım ki...
Aileme gitme dedim. Alırım çocuğumu, atlarım arabama kendim giderim. Aileme de anlatırım neden gitmediğini dedim. Sen de anlat yapabiliyorsan dedim.
düj akşam ki olayda da ben öyle diyğnce " ben gidip gazlarını alıp geleyim" dedi kendisi Gitti.
valla öylesini bulursam ne ala ama etrafımda gördüğüm ve karşıma çıkanlar nazlı, devamlı trip atan, sorumluluk bilmeyen erkeklerdi ve ben de şutladım tabii :) Bana benden güçlü erkek lazım yoksa ben zaten güçlü, ayakları üzerinde kendi başına duran bir kadınımEvlilik çok keyifli de tatlim, mümkün mertebe kv, gorumce vb olmamalı sülalede![]()
Ben ailemden uzaktayım zaten canım, iş sebebiyleevlenince imkanın varsa ne kendi annene, ne onun annesine yakın otur. hatta mümkünse farklı şehirde:)
Öylesi de "ben kimsesizim/yalnızım" psikolojisine girip ego yapıyor ve karşısındakini ezmeye çalışıyor canım bu ezik psikolojiyleAnladım cnm işte erkekler çözüm bulmak yerine hemen küsüyorlar zaten
Bi ark evlenmeden önce çöpsüz üzüm bul demişti bana n kdr haklıymış
Bekarlar dikkat edin buna bence:)))
Bence kadın eşine soruyorsa, erkek de eşine sorabilmeli.önce eşime sorayım demesi ayıp olurdu. kadınlr böyle durumda eşime sorayım der ama erkek eşime sorayım deyince, eşinde korkuyor mu, oğlum bizi mi istemiyor gibi düşünülür. biraz fazla tepki vermişsin
ileride senin ailen ile ilgli bir konu oldu mu bunu mutlaka kullanır.