- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim o halde decavitten..eee vitaminden bulanıyorsa 9 ay çekeceğim demek kino_name_ decavit bende de çok bulantı yapıyordu zaten içince istifra ediyordum gece yatmadan içebilirsin mide bulantısıyla uyuyamama gibi birşey olmazsa..
mavimli gaviscon bulantıya iyi gelmiyor maalsf bulantı için metpamid veriyorlar ama ben onu da kullanmadım birkaç hafta sonra geçicek sabredin ve ekmek arası haşlanmış yumurta olabilir şehriye çorbası olabilir enazından bunlarla aç bırakmayın bebişleri..
166 küsür olana bakıyorum. SEninle yazıştığımızdan beri takip ediyorum. Azda olsa artıyor. Zaten ben param gözümün önünde olmasın istiyorum. Tabi bir de değer kaybetmesin. Aaaa bayağı şey istiyor Muş'um aslında benartıyor değil mi fon? iyi iyi![]()
benim aldığım küsüratlı alınmıyor, diğerlerini bilmiyorum denemek gerek.166 küsür olana bakıyorum. SEninle yazıştığımızdan beri takip ediyorum. Azda olsa artıyor. Zaten ben param gözümün önünde olmasın istiyorum. Tabi bir de değer kaybetmesin. Aaaa bayağı şey istiyor Muş'um aslında ben
Bu fonu küsüratlı alabiliyor muyuz...2.3 gibi mesela
gavisconu zaten gaz ve geğirme durumu için verdi doktor, mide yanması içinde tabi. belki bulantıya da yarar dedim ama haklısın yaramıyor.no_name_ decavit bende de çok bulantı yapıyordu zaten içince istifra ediyordum gece yatmadan içebilirsin mide bulantısıyla uyuyamama gibi birşey olmazsa..
mavimli gaviscon bulantıya iyi gelmiyor maalsf bulantı için metpamid veriyorlar ama ben onu da kullanmadım birkaç hafta sonra geçicek sabredin ve ekmek arası haşlanmış yumurta olabilir şehriye çorbası olabilir enazından bunlarla aç bırakmayın bebişleri..
Senin aldığın hangisi. Aynı bankadan alacağım bende. Kaç liralık olan.benim aldığım küsüratlı alınmıyor, diğerlerini bilmiyorum denemek gerek.
Evet canm o da yapıyor doğru.bana en son mide koruyucu vermişti ben onu da istifra etmiştim doktor diyecek birşey bulamamıştıCanim o halde decavitten..eee vitaminden bulanıyorsa 9 ay çekeceğim demek kigece demir hapıni iciyorum canim, o da bulantı yapar gece ic dediler, gece iciyorum onu
Önceden AVMden çıkmazdım şimdi bende hiç istemiyorum gezmeyi. Kriz bizi gerçekten etkiledi.Hersey nekadar pahalandı dimi?
Market gezmek dahi istemiyorum artik
Fiyatlar korkutuyo
801 aldım ben. birim fiyatı 166,526390Senin aldığın hangisi. Aynı bankadan alacağım bende. Kaç liralık olan.
annesi yenilerini aldıramıyormuş ama kadının fendi inşallah erkeği yendiiii
![]()
Benim baktığım da o. Ama netten hesap açılamıyrmuş. Şubeye gitmek gerekiyor galiba.801 aldım ben. birim fiyatı 166,526390
Benim baktığım da o. Ama netten hesap açılamıyrmuş. Şubeye gitmek gerekiyor galiba.801 aldım ben. birim fiyatı 166,526390
yaa nolmuş bugün. annem tesadüfen kv min hasta olduğunu öğrenmiş eve gelince bana söyledi. zaten böyle önemli şeyleri hiç arayıp söylemezler hep tesadüf duyarım. hastaneye kaldırmışlar bir kolu uyuşmuş kıpırdamıyormuş. serum verip göndermişler yarın bidaha gideceklermiş. hiç sevmediğim ve konuşmadığımız eltim de şehir dışondan gelmiş hastanede yanındaymış. onun haberi olmuş ne hikmetse. (bu arada şehirdışından kv için gelmemiş tamamen tesadüf)
yarın gitmem lazım hiç istemiyorum ya zorunlu bir görev gibi geliyor. bide eltim de ordaysa:/ off kv ile aynı şehirde oturmicaksın gardaaaaş
Maalesef şubat mart gibi kiracımın çıkıp çıkmayacağını öğreneceğim. Ordan gelcek kiraya güvenerek adım atıcam..
inşallah çok çıkmaz ne diyeyim
Zaten hep çıkıyo hiç düşmüyo fiyatlar
Teşekkür ederim bu arada
Yedik yemekleri çayları içiyoruz. Bir bakayım dedim. Bu aralar durgunlasti buralar...
Ayyy bu aralar öyle yorgun oluyorum ki eve gelince hiç yemek yapasim olmuyor. Hep zorluyorum kendimi. İttire kaktira 3 çeşit yemeği koyuyorum yine sofraya. Ama o tencereler ocağa konulana dek "ne söylesem?" diye de düşünmüyor değilim. Her vazgeçişimde en az 30 - 40 tl cepte. Böyle böyle gidiyor hafta. Bu aksam dünden suya koyduğum fasulyeleri hasladim. Fazla hasladim ki iki üç poşet de dolapta hazır bulunsun. Bir pişirimlik yapıp yanına pilav ayran salata derken bu aksam da doyduk.
Bu aralar mutfakta akşam çay yaparken yarın sabah için kahvaltıyı da hazırlıyorum masaya. Papatya'dan duymuştum. Öyle rahat oluyor ki...
Bugün adliyede duruşma beklerken gazetelere göz attım. 2017 de emlak piyasasında rakamlar çok artacak deniyordu. Bu aralar satışlar çok düşmüş. Kimse önünü göremiyor. Ben de bir gayrimenkul daha alma niyetindeydim ama ülkenin durumuna bakıp beklemeye aldım. Ne olur ne olmaz elimdekini avucumdakini bağlamak istemedim. Bunda okuduğum ürkütücü yorumların da etkisi oldu tabi. Nasip bakalım. Her şeyin hayırlısı...
Tabiki peyniri tereyağını falan koymuyorum. Zeytin , sarelle , bardak , tabak , çatal , şeker gibi şeyleri masaya koyuyorum. Zaten hepsinin ağzı kapalı ya da kağıt peçete örtülü oluyor. Çaydanliga suyunu demliğe çayı koyuyorum. Sabah 6 da hazırladığım için pratik oluyor.Kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz ?
Peyniri falan da mı koyuyorsunuz
Akşamdan sabaha sıcaktan bozulmuyor mu , ya da yumuşamıyor mu