• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

no_name_ no_name_ decavit bende de çok bulantı yapıyordu zaten içince istifra ediyordum gece yatmadan içebilirsin mide bulantısıyla uyuyamama gibi birşey olmazsa..
mavimli mavimli gaviscon bulantıya iyi gelmiyor maalsf bulantı için metpamid veriyorlar ama ben onu da kullanmadım birkaç hafta sonra geçicek sabredin ve ekmek arası haşlanmış yumurta olabilir şehriye çorbası olabilir enazından bunlarla aç bırakmayın bebişleri..

no_name_ no_name_ decavit bende de çok bulantı yapıyordu zaten içince istifra ediyordum gece yatmadan içebilirsin mide bulantısıyla uyuyamama gibi birşey olmazsa..
mavimli mavimli gaviscon bulantıya iyi gelmiyor maalsf bulantı için metpamid veriyorlar ama ben onu da kullanmadım birkaç hafta sonra geçicek sabredin ve ekmek arası haşlanmış yumurta olabilir şehriye çorbası olabilir enazından bunlarla aç bırakmayın bebişleri..
Canim o halde decavitten..eee vitaminden bulanıyorsa 9 ay çekeceğim demek ki :( gece demir hapıni iciyorum canim, o da bulantı yapar gece ic dediler, gece iciyorum onu

artıyor değil mi fon? iyi iyi :KK66:
166 küsür olana bakıyorum. SEninle yazıştığımızdan beri takip ediyorum. Azda olsa artıyor. Zaten ben param gözümün önünde olmasın istiyorum. Tabi bir de değer kaybetmesin. Aaaa bayağı şey istiyor Muş'um aslında ben
Bu fonu küsüratlı alabiliyor muyuz...2.3 gibi mesela

166 küsür olana bakıyorum. SEninle yazıştığımızdan beri takip ediyorum. Azda olsa artıyor. Zaten ben param gözümün önünde olmasın istiyorum. Tabi bir de değer kaybetmesin. Aaaa bayağı şey istiyor Muş'um aslında ben
Bu fonu küsüratlı alabiliyor muyuz...2.3 gibi mesela
benim aldığım küsüratlı alınmıyor, diğerlerini bilmiyorum denemek gerek.

gavisconu zaten gaz ve geğirme durumu için verdi doktor, mide yanması içinde tabi. belki bulantıya da yarar dedim ama haklısın yaramıyor.

Canim o halde decavitten..eee vitaminden bulanıyorsa 9 ay çekeceğim demek ki :KK43: gece demir hapıni iciyorum canim, o da bulantı yapar gece ic dediler, gece iciyorum onu
Evet canm o da yapıyor doğru.bana en son mide koruyucu vermişti ben onu da istifra etmiştim doktor diyecek birşey bulamamıştı :D sen içmeye çalış ama içemezsen de çok bir kaybın olmuyor galiba düzgün beslendiğin sürece ;)

Hersey nekadar pahalandı dimi?
Market gezmek dahi istemiyorum artik
Fiyatlar korkutuyo
Önceden AVMden çıkmazdım şimdi bende hiç istemiyorum gezmeyi. Kriz bizi gerçekten etkiledi.
Bu kış çok zor geçecek Allahtan yazdan deterjan, sıvı yağ, salça, şeker gibi çok tutacak malzemeleri aldımda içim az da olsa rahat.
Hala soba yakmayada başlamadım. Ay sonuna kadarda başlamam muhtemelen. Elektrikli sobayı günde 3 saat yaksam faturam 250den aşağı gelmiyor. Klima daha az yakıyor ama o da baş ağrıtıyor diyehiç kullanamıyoruz:KK43:
Az yakan bir elektrikli soba bulmam lazım

Kızlar ya böyle bir soruda sorulur mu bilmiyorum ama aylık kaç ton su kullanıyorsunuz?

Geçenlerde birine su faturamı söyledim. Aaa çok iyi gelmiş dedi. Kaç m3 kullanmışsınız dedi. Baktım 6 m3 dedim. Bana resmen pis muamelesi yaptı. Ağzının ortasına bir tane vurasım geldi. :KK11:

Aynısı burda bir topiktede başıma geldi. O zamanda deli olmuştum.
Dikkat ediyorum zaten yazında en fazla 9yada 10 m3 kullanılıyor
Evde 2 kişiyiz günlük duş alınıyor
Haftada 2 kere çamaşır,2 kere bulaşık makinesi çalışıyor.
Balkonlar kışın haftada bir yıkanıyor. Yazında bir gün yıkayıp, bir gün siliyorum.

yaa nolmuş bugün. annem tesadüfen kv min hasta olduğunu öğrenmiş eve gelince bana söyledi. zaten böyle önemli şeyleri hiç arayıp söylemezler hep tesadüf duyarım. hastaneye kaldırmışlar bir kolu uyuşmuş kıpırdamıyormuş. serum verip göndermişler yarın bidaha gideceklermiş. hiç sevmediğim ve konuşmadığımız eltim de şehir dışondan gelmiş hastanede yanındaymış. onun haberi olmuş ne hikmetse. (bu arada şehirdışından kv için gelmemiş tamamen tesadüf)
yarın gitmem lazım hiç istemiyorum ya zorunlu bir görev gibi geliyor. bide eltim de ordaysa:/ off kv ile aynı şehirde oturmicaksın gardaaaaş

Siz kaç yıllık evlisiniz
Eşinizin iş durumu bu şekilde olacaksa bence siz de gidin , yoksa evliliğinizden birşey anlamazsınız ..

Yedik yemekleri çayları içiyoruz. Bir bakayım dedim. Bu aralar durgunlasti buralar...
Ayyy bu aralar öyle yorgun oluyorum ki eve gelince hiç yemek yapasim olmuyor. Hep zorluyorum kendimi. İttire kaktira 3 çeşit yemeği koyuyorum yine sofraya. Ama o tencereler ocağa konulana dek "ne söylesem?" diye de düşünmüyor değilim. Her vazgeçişimde en az 30 - 40 tl cepte. Böyle böyle gidiyor hafta. Bu aksam dünden suya koyduğum fasulyeleri hasladim. Fazla hasladim ki iki üç poşet de dolapta hazır bulunsun. Bir pişirimlik yapıp yanına pilav ayran salata derken bu aksam da doyduk.
Bu aralar mutfakta akşam çay yaparken yarın sabah için kahvaltıyı da hazırlıyorum masaya. Papatya'dan duymuştum. Öyle rahat oluyor ki...
Bugün adliyede duruşma beklerken gazetelere göz attım. 2017 de emlak piyasasında rakamlar çok artacak deniyordu. Bu aralar satışlar çok düşmüş. Kimse önünü göremiyor. Ben de bir gayrimenkul daha alma niyetindeydim ama ülkenin durumuna bakıp beklemeye aldım. Ne olur ne olmaz elimdekini avucumdakini bağlamak istemedim. Bunda okuduğum ürkütücü yorumların da etkisi oldu tabi. Nasip bakalım. Her şeyin hayırlısı...

Kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz ?
Peyniri falan da mı koyuyorsunuz
Akşamdan sabaha sıcaktan bozulmuyor mu , ya da yumuşamıyor mu

Selam kızlar
Kv lerden bahsedilmiş,benim Kv sagolsun pek eli sıkıdır çocuk evlendirdik diye övünür tüm borçlarımızı takılarla ödedik, sonrası da var Tabiki
Maddi destek hiç görmedim ama Çocuklarıma bakıyor manevi destek gördüm
Tabi bana bayıldığından değil

Ayy yeter sinir bozucu oluyor Kv konusu.

Bir yerden toplu para gelecek diyordum geldi 20.000 tl vadeli hesaba ekledim
Doğru mu ettim bilemedim ama bu miktarda altın evde tutamazdım

Kahvaltıyı nasıl hazırlıyorsunuz ?
Peyniri falan da mı koyuyorsunuz
Akşamdan sabaha sıcaktan bozulmuyor mu , ya da yumuşamıyor mu
Tabiki peyniri tereyağını falan koymuyorum. Zeytin , sarelle , bardak , tabak , çatal , şeker gibi şeyleri masaya koyuyorum. Zaten hepsinin ağzı kapalı ya da kağıt peçete örtülü oluyor. Çaydanliga suyunu demliğe çayı koyuyorum. Sabah 6 da hazırladığım için pratik oluyor.

Ben de akşamdan hazırlıyorum. Tabakları çatalları bardakları koyuyorum. Dmatesi salatalığı biberi dışarı çıkarıyorum. Kuru kayısı ceviz vs çıkarıyorum.
Sabah çok pratik oluyor.

IMG-20161123-WA0002.webp

Back
X