- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Ben colleziondan mont aldım. 139 TL ye. Mavi den baktım. Şişme montlardan. Mavi de 319 idi.mesela montu nereden aldın cınım:) deri ceket istiyorum bide aslında. bide bot için nereye bakayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben colleziondan mont aldım. 139 TL ye. Mavi den baktım. Şişme montlardan. Mavi de 319 idi.mesela montu nereden aldın cınım:) deri ceket istiyorum bide aslında. bide bot için nereye bakayım?
Ben havacılık sektöründe çalışıyorum. THY 30 tane uçağını kızağa çekti. Ekipleri işten çıkarıldı. Pegasus bazı uçuş ekiplerini zorunlu izne gönderdi. Durum hiç iyiye gitmiyor malesefDoğru uçak biletleri de pahalılandı havayolu şirketleri uçaklarını gara çekiyor pilotları ücretsiz izne yolluyor tarzı haberler görmüştüm geçen hafta ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu hafta black friday adı altında hiç olmadığı kadar indirim mesajı aldım sezon sonunda şubat martta indirime giren mağazalar bile şimdiden %50 yaptılar
avmlerde yine biraz alışveriş yapan indirime kapılan vardır ama sultanahmette eminönünde tek dolu yerler ucuz büfeler ve hamburgercilerdi bugün
O da olmuyor. İngiltere vizesi ayrıyok tam tersi canım amerika vizesi ile ingiltereye gidilir mi diye sordum:)
Fiyat artışları bu durumdan mı kaynaklanıyor.Ben havacılık sektöründe çalışıyorum. THY 30 tane uçağını kızağa çekti. Ekipleri işten çıkarıldı. Pegasus bazı uçuş ekiplerini zorunlu izne gönderdi. Durum hiç iyiye gitmiyor malesef
ben de çalıştım havaalanında 2 sene öncesine kadar. unuttum prosedürleri. hadi ya kızağa çekti hı aaa gerçekten durum vahimO da olmuyor. İngiltere vizesi ayrı![]()
Ayrica 2deri ceket almistim gecen sezon siyah ve tabamesela montu nereden aldın cınım:) deri ceket istiyorum bide aslında. bide bot için nereye bakayım?
Tesekkür ederimtr_lelli güle güle giy canım
Ay unutmusum yazmayi defactotr_lelli monta bayıldım fiyatı da uygunmuş. deri ceketler ne kadar ucuzmuş öyle. onlar nerden?
haki renk sevmem ama bu çok güzel kürk kapşonu da öyle. güle güle giyinlatiyya montu arkadasta gordum
200tl aldim dedi marka ismi verdi
Avm gittigim gunde tesaduf indirim varmis kasada ögrendim.
Bu yilda haki renk mont pek moda
pek tabi kuzumAyyyy rica edicim şu indirim bahsini kapatalım Nalan....
Yoksa çok pis gözüm dönmeye başladı
Az önce kendimi benim hangi renk kazağım Yok derken yakaladım ama sonra kovaladım..![]()
Saol canimhaki renk sevmem ama bu çok güzel kürk kapşonu da öyle. güle güle giyin
Bencede kışt,pistAyyyy rica edicim şu indirim bahsini kapatalım Nalan....
Yoksa çok pis gözüm dönmeye başladı
Az önce kendimi benim hangi renk kazağım Yok derken yakaladım ama sonra kovaladım..![]()
Evet insan daha iyi göruyo yazincaİyi akşamlar ,benimde market 57 tl,balık 20 tl ekmek de 4 tl çikolata 6 tl hergün mutlaka çikolata alıyormuş:)) uzun zamandir takip etmiyordum giderlerimi buraya yazınca daha iyi oluyor.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çoğaldıkça güzellesiyor topigimiz.
Havacılıktaki bütün hizmet alımları dolar üzerinden yapılıyor. Mesela uçak yakıtının fiyatı günlük dolar kuru üzerinden belirleniyor. Dolardaki bu artış maliyetleri arttırdığı için bilet fiyatları artıyor.Fiyat artışları bu durumdan mı kaynaklanıyor.
Pegasus zaten pek iç açıcı durumda değildi.
Hükümet kriz Yok diye açıklama yapıyor. İnşallah geçici bir durumdur bu
Anladım canım. Tabi 2001 i hatırlamıyorum ama son 2 haftasır uçak biletlerindeki artışı ciddi anlamda görebiliyorum.Havacılıktaki bütün hizmet alımları dolar üzerinden yapılıyor. Mesela uçak yakıtının fiyatı günlük dolar kuru üzerinden belirleniyor. Dolardaki bu artış maliyetleri arttırdığı için bilet fiyatları artıyor.
2001 krizinde de önce havacılık sektörü etkilenmişti. Bir süre sonra diğer sektörlere yansımıştı durun.