- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok sevindim öncu oldugumaCanım bu bidonu yaparken 1 yıl diye düşünmüştüm. Çünkü topige ilk girdiğim zaman trlelli nin böyle yaptığını okumuştum. o yüzden kismetse açılış 1 ekimde olacak. Tabi o zamana kadar Allah muhtaç etmesin inşallah.
Cok iyi oldu sizin paylasmanizdaAmin inşallah canım. Bu bidonu senin sayende yapmaya başladım. İyi ki kendi birikiminin fotoğrafını paylasmissin burda. Onu görünce yapmaya karar verdim. Çünkü bi fikri duymak başka bu fikrin sonucunu görmek başka. Bu yüzden Bende fotoğraf paylaşıyorum. Ben nasıl senden gaza gelip bi yerden basladiysam bi başkası da benden gaza gelsin , faydam dokunsun istiyorum.Allah bereket versin birikimlerimize..
Yapalim kanka birlikdr baslayalim.Bendemi yapsam acaba
eşim pek atmaz o yatırım yapıyo al sat işleri falan
ben ayda en az 200 atsam 1 yılda bişeyler olur sanırım
Baslayalim bizde.Maşallah ne güzel birikmiş
Darısı başıma ocaktan sonra herşey yolunda giderse bende başlayacağım
Yaaa benimde oglum varya ergenligi falan nasil olcak acaba asilescekmi boyle hallerde nasil yaklasmali yasicaz gorucez.Öğlen arasında lise 2'ye giden oğlum aradı. Çıkan bir iki tüyü dert etmiş kendine sakal traşı olacakmış :) İlk kez olacak bu arada :) ne alınır ne gerekir hiç de bilmem :) traş olacağım derken yüzünü de kesmese bari...sakal traşı olmuyorum ben nerden bileyim dedim :) gördüğümüz bildiğimiz kadar yapacağız mecbur...Bir de deodorantı bitmiş beyefendinin...gelirken al diyor :)
İptal etmekle çok iyi yapmışsın canım. Benim kredi kartımın da limiti 32000 TL. Bu karta bağlı bir sanal kart açtırdım internet bankacılığından. 500 TL olarak limit koydum. İnternet Alışverişlerinde sadece sanal kart kullanıyorum.Bu aralar karttan dolandırıcılık olayını çok duyuyorum. Kartımı yıllardır kullanıyorum ve netten alışveriş de yaptım. Aradım bankayı. Limiti de yüksekti. 28000 TL.
İptal ettirdim kartı. Bir daha sanal kart kullanacağım alışverişlerimde.
Bizim adanada yasayan arkadaslarimizda varBütün sayfaları okudum sizleri az çok tanımaya çalışıyorum adana da yaşıyorum çalışıyorum 9 yıllık evliyim çocuğum yok kendimce birikim adına bişeyler yapmaya çalışıyorum
Cok mantikli kesinlikleİptal etmekle çok iyi yapmışsın canım. Benim kredi kartımın da limiti 32000 TL. Bu karta bağlı bir sanal kart açtırdım internet bankacılığından. 500 TL olarak limit koydum. İnternet Alışverişlerinde sadece sanal kart kullanıyorum.
Bizim adanada yasayan arkadaslarimizda var
Daim olsun birikimleriniz.
Tekrar hosgeldiniz![]()
Ben sanal kartı pek kullanmazdım. O anda limit açmak filan. Şimdi düşündükçe buluyorum. İptal ettirdiğim kartı yurtdışından alışverişle bile kullandım. Herşey de. Sanal karta taksit yapılıyor mu pekiİptal etmekle çok iyi yapmışsın canım. Benim kredi kartımın da limiti 32000 TL. Bu karta bağlı bir sanal kart açtırdım internet bankacılığından. 500 TL olarak limit koydum. İnternet Alışverişlerinde sadece sanal kart kullanıyorum.
Bugün o kadar zor geçti ki.. Basım inanın hala agriyor.Annelik çok zor. Hele ki çalışan bir aevlatlarinizaunda iseniz. Allah yardımcınız olsun. Oğullarım anasınıfına giderken babamızı kaybetmiştik biz. Bir tarafta isler bir tarafta cocuklar perisan oldum.Onların çıkış sırası ben adliyede oluyordum bazen. Kahroluyordum. Kimse de çocuklar okuldan alınacak biz alalım demedi. İlkokula giderlerken tam öğlen yemegi icin cikis sırasında yağmur yagdiginda ben adliyede ya da şehir dışında isem onların yanında olamadığım her dakika ömrümden ömür gidiyordu. İfade ya da durusma uzun sürüp akşam olup da evde beni beklerken aç aç uyuyup kaldiklarini asla unutamiyorum. Geçiyor ama delip de geçiyor.
Ben sanal kartı pek kullanmazdım. O anda limit açmak filan. Şimdi düşündükçe buluyorum. İptal ettirdiğim kartı yurtdışından alışverişle bile kullandım. Herşey de. Sanal karta taksit yapılıyor mu peki
@durkan hoşgeldin

Valla Allah korumuş seni. Taksit yapılıyor sanırım ama ben hiç yaptırmadım. Ertesi ay tek seferde ödeyemeyeceksem taksit yaptırmak yerine alacağım şeyi erteliyorum.Ben sanal kartı pek kullanmazdım. O anda limit açmak filan. Şimdi düşündükçe buluyorum. İptal ettirdiğim kartı yurtdışından alışverişle bile kullandım. Herşey de. Sanal karta taksit yapılıyor mu peki
@durkan hoşgeldin
HoşgeldinizBütün sayfaları okudum sizleri az çok tanımaya çalışıyorum adana da yaşıyorum çalışıyorum 9 yıllık evliyim çocuğum yok kendimce birikim adına bişeyler yapmaya çalışıyorum