• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar.. eşimle aramızdaki çok büyük bir sorunu hallettik. kafanızı şişirerek anlattığım olaylarda benim de hatam varmış. ben ve benim çenem:) çok fevriyim çoğu zaman. eşimin de arada tutan zamburu ayrı da neyse:)
ama daha büyük bir sorun vardı, onu aştık. çok mutluyum.
diyeceğim o ki, sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın. allah hayatımızdaki güzel insanları eksik etmesin. iyilerin yokluğunu vermesin. şükredecek ne çok şeyimiz var..
geceniz iyi olsun :)

Arkadaşlar bu topigi gördugume ınanılmaz sevındimmm. Bi para birıktren ben mıyım dıodum . Size bi sorum olucak şimdi benım yazdan berı bırıkmiş az bi param var. Aklmdada almak istedıgım bi.kaç bişey var.acaba dıyorm almk istedıklerımı alıyımmı yoksa nefsıme hakım mi olayımmm
Ne gibi seyler?
Yani aciliyeti varsa alinmasi gerekse bence alinmali.

Yada harcamayım edecegi kadar çeyrek alıyım köşede dursun dıyorum. Hoş altınlarımı da hepkaybedıyorum çok canım sıkkın:KK42:

Ben yazim(yalanci tavuk gogsu ama)
(Ben hep bu fincanla olctugumden oyle vericem tarifi)

4/1margarin
1sutlu kahve fincani tozseker
1sutlukahve fincani un
Yarim lt süt.
(Sutu yine azar azar katin kivam aldikca eklenir birden katmayin)

Margarini eritin unu koyup 4-5dk kavurun
Sonra tozsekeri ekleyin.
Topak topak olamamasi icin sütü yavas yavas dokup cirpin.
Muhallebi kivami alinca ocakdan alin 1vanilya ekleyin
Blendirla 5dk cirpin.
Teşekkürler

Aciliyeti yok ama kafamda takıntı. Aslında hepsini zamnla eşime aldrrm ama birden alıyım rahatlayım dıyorum :bicak: ölümlü dunya dıyorum içimde kalmasın dıyorum:eek:
Ozaman söyle yapsaniz
Önce istediklerinizi alsaniz sonra guzel bir baslangicla ve kararlilikla birikime baslasaniz.
Hem icinizde uhde kalmamis olur.

Ben eksiklerimi genelde yavas yavas aliyorum.
Misal bardaga ihtiyacim vardi birde yemek tbagi ve pasta tabagina.
Bu ay 2cay takimi ve 1su bardagi takimi aldim.
Bir dahaki ay tabaklarimi alicam acelem yok
Suan tabagim var.
Gecen ay mont aldim bu ay sonu gibide cizme bakicam

Yani bir siralama belirliyorum ay icinde cok yuklenmiyorum.
Birini öduyoruz kart kesiliyo digerini diger aya yukluyorum.
Belki fikir olabilir.

Yada harcamayım edecegi kadar çeyrek alıyım köşede dursun dıyorum. Hoş altınlarımı da hepkaybedıyorum çok canım sıkkın:KK42:
Altin kaybetmek mi?
Nasil yani!
Caliniyo falanmi ,dusuruyomusunuz?

Bu cok tehlikeli
Ben altin bieklik,kolye,kupe takmam mesela
Gunluk hayatimda

1defa altin kupemin birini dusurdum ve cok uzulmustum esimin hediyesiydi modelinide cok seviyordum.
O gun bu gun takmam
Dugun vs özel gun bazen takiyorum gün sonunda cikariyorum.

Amman dikkat.

Günaydın bol duali,nurlu,bereketli kandiller olsun
Bol bol dua edelim
Hatta birbirimize dua edelim kulun kula duasi kabul olurmus.
Rahmetli babannem dua ederken tüm darda kalan kulanirini dualarini kabul et benide bos cevirme kapindan derdi.
Allah rahmet eylesin.

Bugun pazara cikicam gunes cikmis hava piril piril soguk ama olsun
Meyve alicam
Birazda gezerim.
20tl zuccaciyeci amcaya borcumu vericem 10tl borcum kaliyo
Tabak getircek bana tabaklarim gelene kadar borcumu kapatayimda tabaklarin borcunuda bir dahaki ay oderim.
Sagolsun hic sorun etmez.

Kocaman bir sene daha bitiyor
Ve 1sene daha yaslaniyoruz.
Umarim herkes icin hayirla gelir.

Ayrica patlama haberleri aliyoruz umarim bir dur derler artik
Sonu gelir.

Altin kaybetmek mi?
Nasil yani!
Caliniyo falanmi ,dusuruyomusunuz?

Bu cok tehlikeli
Ben altin bieklik,kolye,kupe takmam mesela
Gunluk hayatimda

1defa altin kupemin birini dusurdum ve cok uzulmustum esimin hediyesiydi modelinide cok seviyordum.
O gun bu gun takmam
Dugun vs özel gun bazen takiyorum gün sonunda cikariyorum.

Amman dikkat.
Öncelıkle benım tektasım ve alyansım kayboldu. Calınma ihtımalınde düşünüyorum. Şimdi de kızımın bilezıgı benım bu kalın zincirkolye ucu yarım altınlı olan kolyeler var ya ondan bi de küpem yok. En son küpeyi ve kolyeyi aynı gun takmıştım. Bi daha yok. Bi yere koymuş olma ihtımalınde duruyorum. Umarım öyledr. Cok üzgünüm.

Öncelıkle benım tektasım ve alyansım kayboldu. Calınma ihtımalınde düşünüyorum. Şimdi de kızımın bilezıgı benım bu kalın zincirkolye ucu yarım altınlı olan kolyeler var ya ondan bi de küpem yok. En son küpeyi ve kolyeyi aynı gun takmıştım. Bi daha yok. Bi yere koymuş olma ihtımalınde duruyorum. Umarım öyledr. Cok üzgünüm.
Bu kotu bisey ama hem maddi kayip hem manevi alyans falan.
Bence bankada biriktirin.

günaydın arkadaşlar

N nurlucennet bende bir küpe ve bilekliğimi kaybettim
ama bence birileri aldı çünkü ben devde olmuyordum yazları ve tanımadığım insanlar gelip evimde kalmış

bir bilekliğimide kaybettim sanıyorum onu geçen sene temizlik yaparken buldum önceki bilekliğim kaybolunca oda kaybolmasın diye zor ulaşılır bir yere koymuşum unutmuşum, bide alyansım kayboldu 1 yıldır yok ama onu kızım attı sanırım, bir defa bahçede buldum , sonra yine kayboldu

günaydın arkadaşlar

N nurlucennet bende bir küpe ve bilekliğimi kaybettim
ama bence birileri aldı çünkü ben devde olmuyordum yazları ve tanımadığım insanlar gelip evimde kalmış

bir bilekliğimide kaybettim sanıyorum onu geçen sene temizlik yaparken buldum önceki bilekliğim kaybolunca oda kaybolmasın diye zor ulaşılır bir yere koymuşum unutmuşum, bide alyansım kayboldu 1 yıldır yok ama onu kızım attı sanırım, bir defa bahçede buldum , sonra yine kayboldu
Yüzüklrımı bırılerın aldıgını düşünüyorum o ara gelen gıden çoktu. Ama kolye küpefaln kımsenın almış olması ımkansz cunku bana kımse gelmedi bende kımseye gıtmedım anem hariç

Düğünde annenin ve babamın taktığı bizelğklerim vardı. Maddi durumumuz çok kötü De olsa hiç bozdurmadım. Hatırası vardı bende. 2008 de bu eve taşınırken kaybıldu. Aklıma geldikçe hala içim acır. Annem bazen soruyor. Ev aldınız araba aldınız. Bozdurdunuz mu diye. Hayır diyorum.

Düğünde annenin ve babamın taktığı bizelğklerim vardı. Maddi durumumuz çok kötü De olsa hiç bozdurmadım. Hatırası vardı bende. 2008 de bu eve taşınırken kaybıldu. Aklıma geldikçe hala içim acır. Annem bazen soruyor. Ev aldınız araba aldınız. Bozdurdunuz mu diye. Hayır diyorum.
Aynenn ne eşime ne anneme dıyebıldım . Kolyeyı kardeslerım dugunumde takmıştı. Hatıraydı . Kızımın bilezıgı de öyle manevı degerleri çok buyuktu :*( inşallah bulunur dıye umud ediyorm

Aynenn ne eşime ne anneme dıyebıldım . Kolyeyı kardeslerım dugunumde takmıştı. Hatıraydı . Kızımın bilezıgı de öyle manevı degerleri çok buyuktu :*( inşallah bulunur dıye umud ediyorm
Manevi değeri insanın yüreğini acıtıyor.
Benim bulmak gibi bir umudum yok. Koca ev taşındı. Keç kere temizlik yapıldı
İnşallah seninkiler bulunur.

Günaydın bol duali,nurlu,bereketli kandiller olsun
Bol bol dua edelim
Hatta birbirimize dua edelim kulun kula duasi kabul olurmus.
Rahmetli babannem dua ederken tüm darda kalan kulanirini dualarini kabul et benide bos cevirme kapindan derdi.
Allah rahmet eylesin.

Bugun pazara cikicam gunes cikmis hava piril piril soguk ama olsun
Meyve alicam
Birazda gezerim.
20tl zuccaciyeci amcaya borcumu vericem 10tl borcum kaliyo
Tabak getircek bana tabaklarim gelene kadar borcumu kapatayimda tabaklarin borcunuda bir dahaki ay oderim.
Sagolsun hic sorun etmez.

Kocaman bir sene daha bitiyor
Ve 1sene daha yaslaniyoruz.
Umarim herkes icin hayirla gelir.

Ayrica patlama haberleri aliyoruz umarim bir dur derler artik
Sonu gelir.
Inşallah

Back
X