• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok saol tatlimmm, dün gittik doktora, özel uzman olması gerekiyor , 6 saat gidip 6 saat dönünce nevrim döndü, yasadigimiz şehirde yoktu çünkü... amniyosentez yapıldı. Çok uzun bir iğne ile karından rahime ve bebeğin içinde yaşadığı keseye girip sıvı alıyor o keseden doktor, oldukça zor ve riskli bir işlem...tamamlandı çok sukur, perinatoloji uzmanı olması gerekiyor o da kadın doğumdan sonra 3 yıl mi ne eğitimi oluyor..cok profesyoneldi doktor..fakat o da pek olumlu konuşmadı, Allahtan ümit kesilmez dedi ...normalde 1 ayda çıkıyor sonuç en geç 1 hafta içinde çıkar dedi.su an dua edip beklemekten başka çaremiz yok...
yazdıgın her kelıme ıcıme ışlıyor bılesın senı belkı anlayamam ama bebek sahıbı olmayı ısteyen bırı olarak ne kadar duygulandıgımı kendımı senın yerıne koydugumu soyleyebılırım. Allahım kandıl gununun hatrına ınsallah bebegın saglıklı olacaktır canım Allahın lutufları buyuk Ol derse olur. dualarımızı edelım ınsallah hayırlısıyla bebegın saglıkla dogacak... senın gıbı bebek bekleyen ve bebek sahıbı olmak ısteyen herkese ardından bana nasıp etsın Rabbım bu mucızeyı...

Bende BİM'in pedini beğeniyorum
Orkitten daha iyi bence
A101inkini denememiştim bende bi ara göz atayım :)
brnde katılıyorum ki ben normalde çok hassas bir cilde sahibim herşeyim pamukludur
koteks kullandım uzun yıllar
sonra bir arkadaş önermişti hem uygun hemde iyi diye denedim
problem yaşamadım
yaklaşık 1,5 yıldır bende bim in pedini kullanıyorum

Selam canlar,kandiliniz mübarek olsun.Allahim türm hastalara sifa,iyi haberler bekleyenlere iyi ve hayirli sonuclar ,Bebek isteyenlere mis kokulu saglikli bebekler,huzur ve saglik Dolu bir aile ve Yasam versin.Evlerimiz kazanclarimiz bereketli olsun.Kim hayatina dair ne diliyorsa gercek olsun insallah.

Bir tarafimiz da hep buruk,Allah sevdiklerimizi korusun insallah.Baris,huzur dolu güzel yillar görürüz insallah.

Cepte 100 liram kaldi.simdilik bütün ihtiyaclarimi aldim maas Gelene kadar yettirebilirim insallah.

Su saatleri cook seviyorum.

Benim erbaslar susuyolar bisey istemiyolar artik uyku moduna hazirlaniyolar
Bende yatiyorum nihayet.

Oglumu zorla 12de yatiriyorum artik uyuyamiyorum falan diyo ama aliscak öyle öyle
Döne döne uyusun napim.

Bi avize gordum nette 79tl esime gosterdim oda begendi
Bilmiyorum tutmaliyim kendimi.
Ama bayada uygun fiyati.

Bugun 25tl kaldi elimde Allah bereketini versin napalım.

yazdıgın her kelıme ıcıme ışlıyor bılesın senı belkı anlayamam ama bebek sahıbı olmayı ısteyen bırı olarak ne kadar duygulandıgımı kendımı senın yerıne koydugumu soyleyebılırım. Allahım kandıl gununun hatrına ınsallah bebegın saglıklı olacaktır canım Allahın lutufları buyuk Ol derse olur. dualarımızı edelım ınsallah hayırlısıyla bebegın saglıkla dogacak... senın gıbı bebek bekleyen ve bebek sahıbı olmak ısteyen herkese ardından bana nasıp etsın Rabbım bu mucızeyı...
Canim çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, kimseyi aratmasin... inşallah bir an önce sen de sağlıklı bebislerine kavuş...

Kızlar gunaydinlar iyi haftalar dilerim herkese...su an beklemekten başka hiç bir şey yapamadığım ve artık dusunmekten üzülmekten harap olduğum için biraz havam degissin, farklı konularla kafam meşgul olsun diye her zamanki sohbetlerimize geri dönmek istiyorum, aksi takdirde akıl sağlığımı yitireceğim , zira vakit geçmiyor...

Haftasonu gidiş geliş, doktor masrafları, ilaçlar, işlemler vs derken 2500 tl harcadim..kenarda paramız yoktu, eşim henüz maaşını almadı , ayın 15 inde alıyorlar, ben de işyerinden alacağım 10 bin TL param vardı, dursun sonra alırım diyordum, bu paranın 5000 tlsini almak durumunda kaldım...dün de market pazar alış verişi vs derken ve dışarıda yemek yedik 200 civarı gitti...bu hafta sağlıkla ilgili bi harcama olmazsa paradan şuan 2300 civarı elimde kalan, harcamamiz olmaz...eşimin maaşından da üzerine tamamlayıp 3 tane ata altın almak istiyorum...henüz bi yatırım yapamadım bi turlu, sağlık harcamalarım nedeniyle hep kaldı yatırım planlarım..sağlık olsun da para yerine gelir..bi kaba taslak hesap yaptım son 10 ayda bebek sahibi olabilmek adına ve bu işlemlerle , ki tüp bebek değil aşılama değil, yaklaşık en az, 7-8 bin TL gitmiş, bunun haricinde daha once yaşadığım dusuklerin diş eti rahatsızlığına bağlı olabileceği dusunuldu 2 ay kadar da diş tedavisi yaptırdım, dişlerimi cektirdim, porselen dis yaptırdım bu işlemlerde 5000 civarı tuttu. .demem o ki istesek birikim yapabilirmisiz, sağlık giderleri olmasaymış...bundan sonra bunu da gözönünde bulundurarak harcamalarımı yapacağım...

Vallahi hepinizden Allah razı olsun, su 1 ayda bile tasarrufu öğrendim sizden..eşimi de oldukça yola getirdim sayenizde ;) artık fuzuli gereksiz harcama yok...

günaydın kızlar
haftasonu pek giremediğimden mesajları okuyup yazmak istiyorum
hasta olanlara şifa diliyorum
umarım hayat bize hep güzellikler sunar
bende haftasonu oğlumu oyun grubuna götürdüm gideceğimiz yere direkt ulaşım yok o yüzden taksi ile git gel 39 tl harcadım
başka harcamam olmadı
evde olunca para da harcanmıyor
bu hafta maaşı alınca market alışverişi yapacağım
uzun zamandır da kılık kıyafet alasım yok benimde
htiyacım olur ya da çok beğendiğim birşey olursa alırım ancak
sadece oğluma pijama takımı almam lazım bakalım ne zaman fırsat bulupta bakarım

no_name_ no_name_ günaydınn:KK19: canım o ataları mutlaka almalısın. al sonra buraya yaz hadi yapabilirsin:)
evime gidecem birazdan sonra da dışarda işim var. ben de altın almak istiyorum ama tam altın parası çıkmaz. yarım altın ancak. acaba para olarak tutup bidahaki ay tam mı alsam :KK64:

no_name_ no_name_ günaydınn:KK19: canım o ataları mutlaka almalısın. al sonra buraya yaz hadi yapabilirsin:)
evime gidecem birazdan sonra da dışarda işim var. ben de altın almak istiyorum ama tam altın parası çıkmaz. yarım altın ancak. acaba para olarak tutup bidahaki ay tam mı alsam :KK64:
İnşallah canım, şuan bunu istiyorum ama umarım basarabilirim..bence bekletme git al hemen, bekleyince para gidiyor , hemen bağla parani altına...

evlendikten 4 ay sonra alyansımı kaybettim , büyük geliyordu yağmurlu havada otobüse yetişeyim derken düştü .. yolda farkettim aradık otbüste yok , geçtiğim yolda inşaat vardı çamurlu yol oraya baksam toprağa gömülmüştür .. yenisii yaptırdık . nişanımda görümcen ağır bi model bileklik takmıştı , yaşıma göre değildi ama güzeldi onu da evde kaybettim üstüne bir başka eve taşındık çıkmadı ama hiç kayboldu gözüyle bakmıyorum bi yerlerden çıkar diye 6 yıldır bekliyorum :)

Back
X