• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

evet evde olman bir artı. biz genelde evde olmuyoruz. yanında mı götürüyorsun o kadar altını dışarı çıkınca :KK17: riskli değil mi?
Evet canım cantamda taşıyorum..hafta sonları özellikle gezmek için şehir dışına falan çıkınca aklım evde kaliyor

Günaydın.

Bu sabah telf kapanmis alarm calmamis biraz gec gitti esim neyseki sıkıntı olmuyo kendi isi gibi artik.

Yumurta 1koli almistim biterse zamli alıcaz yani son fiyatlara bakmadim acikcasi.

Deterjanim azalmisti alip atmisim kenara dün aksam fark ettim kaldirdigim yer surekli baktigim bir yer degil iyi oldu beni baya daha idare eder.

Yuzey temizleyicimide 5lt aldim o da epey gider.

Camasir suyu ve bulasik detj indirimden 5lt almayi dusunuyorum baya bereketli oluyo.
Hemde baya gidiyo.

Bugun 2saklama kutusu daha alicam
1tanesi oglumun cerezleri abur-cuburlari icin
Digerinede pasta,kurabiye malz. Koyucam.
Yerim kısıtlı bol dolapli bir mutfagim yok oraya buraya kaldirmakdansa derli toplu oluyo
Yani bi 10tl daha harcicam bugun

Benim evde yaa :KK43: aslında aklımda çıkıyor..geçen sene 162 tl den 43 tane ceyrek altın atmıştım kenara hiç dokunmadim çok sukur, evde saklıyorum güvenlikli site diye biraz rahatim ama yinede bir yere giderken yanıma alıyorum...ufak tefek rakamları bankada tutuyoruz, aybasindan itibaren 500 tl civarı fon alacak eşim ama ben bankalardan korkuyorum... :KK43:
43 mü, 41 kere maşallah :)) asıl yanında taşırsan büyük risk bence ya. kasa mı kiralasan dicem, fiyatları nedir hiç bilmiyorum. bide aklıma bişey geldi. acaba onları bozdurup elde ettiğin karla bi bilezik mi alsan?

43 mü, 41 kere maşallah :)) asıl yanında taşırsan büyük risk bence ya. kasa mı kiralasan dicem, fiyatları nedir hiç bilmiyorum. bide aklıma bişey geldi. acaba onları bozdurup elde ettiğin karla bi bilezik mi alsan?
Canim öyle çok bir şey değil 7000 tl ye almıştım gecen kasımda..bu yıl da 10 bin ile alacaktım ama nasip olmadı...ben çil çil altın seviyorum çıkarıp saymak falan güzel oluyor ;) onları hiç bozmayacagim diye söz vermiştim..ellemeyeyim..ama bundan sonra ata altın alacağım...

Canim öyle çok bir şey değil 7000 tl ye almıştım gecen kasımda..bu yıl da 10 bin ile alacaktım ama nasip olmadı...ben çil çil altın seviyorum çıkarıp saymak falan güzel oluyor :KK66: onları hiç bozmayacagim diye söz vermiştim..ellemeyeyim..ama bundan sonra ata altın alacağım...
ata olabilir sayması daha kolay olur :KK48: bereketi içinde olsun tatlış

Faturalar gelmiş, 56 tl elektrik, 57 tl internet, 40 tl telefon faturası odenecek bugün..doğalgaz ısınma için hiç yakmiyorum evde, geçen sene de hiç calistirmadik...sadece ocakta kullanıyorum onun dışında genelde elektrikli ocak ve fırın kullanıyorum....en büyük şansım evin ısı yatilimi..bir de yan alt üst çok yakıyor sanırım ev hamam gibi, çoğu gün balkon kapısı açık evde..bir de apartman içi sürekli yanıyor, o da ısı kaybını önlüyor, bu ay onun icin de 12 tl odemistim...aslında sırf bu bile birikim için bi fırsat...

Faturalar gelmiş, 56 tl elektrik, 57 tl internet, 40 tl telefon faturası odenecek bugün..doğalgaz ısınma için hiç yakmiyorum evde, geçen sene de hiç calistirmadik...sadece ocakta kullanıyorum onun dışında genelde elektrikli ocak ve fırın kullanıyorum....en büyük şansım evin ısı yatilimi..bir de yan alt üst çok yakıyor sanırım ev hamam gibi, çoğu gün balkon kapısı açık evde..bir de apartman içi sürekli yanıyor, o da ısı kaybını önlüyor, bu ay onun icin de 12 tl odemistim...aslında sırf bu bile birikim için bi fırsat...
çok iyiymiş. komşuda pişer bize de düşer:) düşünsene komşuya gidip "doğalgazı biraz kısarmısınız ev çok sıcak oldu da" diyormuşsun :))

çok iyiymiş. komşuda pişer bize de düşer:) düşünsene komşuya gidip "doğalgazı biraz kısarmısınız ev çok sıcak oldu da" diyormuşsun :))
Geçen yıl dusunmedik değil... :p tabi akdeniz bölgesindeyiz havalar da çok soğuk olmuyor, ama yazın klimadan dolayı 200 tl elektrik oduyoruz, o ayrı ;)

Back
X