• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın Hanımlar,
Kış sezonu indirimleri ne zaman oluyor biliyor musunuz? Bu kış sezonu başı kızıma birsürü şey aldım ve bence çok pahalıya mal oldu. Bu sene aldıklarımı seneye kullanamayacağı için beğendiklerimin bir büyük bedenlerini alayım diyorum. Bot, kadife tayt, kadife eşofman takımı, uyku tulumu vs. gibi şeyler almıştım. Ocak ayı başı geç olur mu?

Günaydın kızlar, buz gibi bir hava var....
Ama erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen, eve dönmek mecburen, mecburiyetten :)
Gününüz güzel geçsin...
-2,5 şu an burada. Dondum vallahi kızı okula bırakıp, işe gelene kadar. Zaten kör karanlıkta kalkıyoruz:KK12:

kızlar merhaba cok uzun süredir sayfanızı uzaktan takıp edıp ıc gecırıyordum nerdeyse 7-8 aydır.

cok borcum vardı ve bırıkıme ayırabıleceğim 1 tl bie yoktu.

radıkal bır kararla tek krediyle hepsını kapattım. toplam borcum 10.900 dü.

aylık 1.012 tl ödemeyle 1 senede bitircem ınsallah.

maasım 2023 tl, ailemle yasıyorum,eve destek olmuyorum, 4 gündür sıgarayıda bıraktım . bı yandan borç kapatıp bır yandan bırıkım yapacağım 2017 boyunca

benimde annem çalıştığı için komşu git gellerimiz olmamıştır
bende kimseye davet etmeden gidemem
zaten zaman da yok haftaiçi ev iş akşam mutfak
haftasonu da ya gidilecek düğün doğum vs oluyor ve de temizlik ile geçiyor
Aynı şekilde benim de annem öğretmendi. Kadıncağız zaten çok yorgun gelirdi eve. Öyle komşu git gelleri olmazdı. Ama ben işten çıkışta, bunaldığım zamanlarda bir kahve içmeye uğrayabileceğim bir komşu istiyorum hayatımda.

Günaydın Hanımlar,
Kış sezonu indirimleri ne zaman oluyor biliyor musunuz? Bu kış sezonu başı kızıma birsürü şey aldım ve bence çok pahalıya mal oldu. Bu sene aldıklarımı seneye kullanamayacağı için beğendiklerimin bir büyük bedenlerini alayım diyorum. Bot, kadife tayt, kadife eşofman takımı, uyku tulumu vs. gibi şeyler almıştım. Ocak ayı başı geç olur mu?
Yılbaşı indirimi olacak onu sakın kaçırma derim. 25 aralık gibi başlar belki.

Aynı şekilde benim de annem öğretmendi. Kadıncağız zaten çok yorgun gelirdi eve. Öyle komşu git gelleri olmazdı. Ama ben işten çıkışta, bunaldığım zamanlarda bir kahve içmeye uğrayabileceğim bir komşu istiyorum hayatımda.

bende isterdim ama ne yazık ki öyle kahve içmeye gidecek bir komşum yok
ama ben bazı sohbetlerden de hoşlanmıyorum
özellikle halı koltuk ya da ne bileyim benim ilgi alanıma girmiyor
ben bazı konuları aşmışım sanki bana bilmediğim şeyler katacak sohbetler istiyorum
herşeyi merak eden ya da açık aranan sohbetler doyum vermiyor bana

ben de nefret ediyorım vıcık vıcık ilişkilerden. bu kim olursa olsun..kimseye herşeyimi anlatmam. kendime özel bir alanım var. oraya eşim de dahil olmak üzere kimseyi sokmam. kendimle vakit geçirmeye bayılırım. spora giderim, ibadet ederim, kitap okurum...seyahat planlarım. bunlar beni daha çok dinlendiriyor.
arkadaşlarım var elbette. ama dedikodu yapan onun bunun hayatını çekiştiren insandan uzak dururum.
bir insanla görüştüğüm zaman o insan bana birşeyler katabilmeli. o görüşmeden sonra yeni bir film yeni bir kitap hayata başka bir bakış açısı yakalamalıyım. yoksa sınırlı olan zamanımı kimselere yedirmem....

bende isterdim ama ne yazık ki öyle kahve içmeye gidecek bir komşum yok
ama ben bazı sohbetlerden de hoşlanmıyorum
özellikle halı koltuk ya da ne bileyim benim ilgi alanıma girmiyor
ben bazı konuları aşmışım sanki bana bilmediğim şeyler katacak sohbetler istiyorum
herşeyi merak eden ya da açık aranan sohbetler doyum vermiyor bana
Aynı konudan bende muzdaribim. Komşularla güne girdim. Geçen ay işten kaçıp uğradım. Habire kıyafet, kombin, makyaj ve dedikodu:rolleyes:Bi de herkes aynı anda konuşuyor. Benim işyerimde ben harici tüm çalışanlar erkek. Ondan mıdır nedir başım şişti valla:ukala:

ben de nefret ediyorım vıcık vıcık ilişkilerden. bu kim olursa olsun..kimseye herşeyimi anlatmam. kendime özel bir alanım var. oraya eşim de dahil olmak üzere kimseyi sokmam. kendimle vakit geçirmeye bayılırım. spora giderim, ibadet ederim, kitap okurum...seyahat planlarım. bunlar beni daha çok dinlendiriyor.
arkadaşlarım var elbette. ama dedikodu yapan onun bunun hayatını çekiştiren insandan uzak dururum.
bir insanla görüştüğüm zaman o insan bana birşeyler katabilmeli. o görüşmeden sonra yeni bir film yeni bir kitap hayata başka bir bakış açısı yakalamalıyım. yoksa sınırlı olan zamanımı kimselere yedirmem....
Ben de seviyorum kendi başıma vakit geçirmeyi. Ama böyle gönül rahatlığı ile dertleşebileceğim bir dostun eksikliğini hissediyorum. Yaş ilerledikçe bu tarz ilişkiler kurmak zorlaşıyor. Yaşanmışlıklarından ders alıyor insan ve malesef kimseye güvenmemeye başlıyor.

elecda elecda indirimler başladı. ben gelecek yıl için kaban, mont, şişme yelek aldım. üst kıyafet almam lazım. pantolanlarda beden tutmuyor bende. ama eşofman tarzı olabilir. ayakkabı bir kere bebekken almıştım gelecek yıl giyer diye. chicco ayakkabı elimde patladı, olmadı.
bu yıl indirimler erken başladı. gecen yıl aralık 15 ten sonra başlamıştı. yaklaşık 3 haftadır çok güzel indirimler var
çocuk kıyafeti de ihtiyaç mutlaka alınacak, indirimi kaçırmamak lazım

Ben de seviyorum kendi başıma vakit geçirmeyi. Ama böyle gönül rahatlığı ile dertleşebileceğim bir dostun eksikliğini hissediyorum. Yaş ilerledikçe bu tarz ilişkiler kurmak zorlaşıyor. Yaşanmışlıklarından ders alıyor insan ve malesef kimseye güvenmemeye başlıyor.
benim arkadaşlarım var çok şükür. ama herkesle herşey konuşulmuyor.
bir arkadaşımla kv, işyerindeki sorunları daha çok paylaşıyorum. bu arkadaşım dışında kimse kv ile ilişkimi bilmez.
bir arkadaşımla tasavvufi konulardan konuşuruz, bana çok güzel tavsiyeler verir. kitaplar önerir.
bir arkadaşımla daha çok maddi konulardan, eşlerden, çocuklardan konuşuruz. onunla ara sıra kılık kıyafet muhabbeti ederiz.
fakat bu arkadaşlarımla hergün görüşmem. bazısı ile haftada bir, bazısı ile ayda bir. hem biribirimizi özlüyoruz, hem de sıkmamış oluyoruz.

ben de bir ara komşulara girip çıkıyordum ancak bazı şeylerine rast geldiğimden beri çok çok nadir görüyorum.

elecda elecda indirimler başladı. ben gelecek yıl için kaban, mont, şişme yelek aldım. üst kıyafet almam lazım. pantolanlarda beden tutmuyor bende. ama eşofman tarzı olabilir. ayakkabı bir kere bebekken almıştım gelecek yıl giyer diye. chicco ayakkabı elimde patladı, olmadı.
bu yıl indirimler erken başladı. gecen yıl aralık 15 ten sonra başlamıştı. yaklaşık 3 haftadır çok güzel indirimler var
çocuk kıyafeti de ihtiyaç mutlaka alınacak, indirimi kaçırmamak lazım
Botları 2 numara büyük alacağım ben de. Kızın ayak numarası bir yılda 2 numara büyüyor neredeyse. Benetton'nun kıyafetlerinden çok randıman alıyorum. Çok sık yıkanmasına rağmen hiç birşey olmuyor. Ama sezonda pahalı. Bir de uyku tulumu kullanıyorum ben. Kız kesinlikle yatarken üstünü örtmüyor. Öyle olunca yorgan gibi uyku tulumlarından alıyorum. Onlara da çok para bayıldım bu yıl. En iyisi bir dolaşayım ben, olmadı kartla alır aybaşı öderim.

kızlar merhaba cok uzun süredir sayfanızı uzaktan takıp edıp ıc gecırıyordum nerdeyse 7-8 aydır.

cok borcum vardı ve bırıkıme ayırabıleceğim 1 tl bie yoktu.

radıkal bır kararla tek krediyle hepsını kapattım. toplam borcum 10.900 dü.

aylık 1.012 tl ödemeyle 1 senede bitircem ınsallah.

maasım 2023 tl, ailemle yasıyorum,eve destek olmuyorum, 4 gündür sıgarayıda bıraktım . bı yandan borç kapatıp bır yandan bırıkım yapacağım 2017 boyunca
Hoşgeldin
Yola çıkmışsın yapabilirsin bence
2017 yılı 30 umu tamamladığım ve burayı keşfettiğim yıl oldu yani birikim yılım oldu.
2017 de senin birikim yılın olsun, bence yıllık birikim hedefi yapabilirsin

Aynen canım farkındalıklarımız ve düşüncelerimiz aynı...Bana bir şey katmayan, aşağıya çekmeye çalışan kişileri hayatımda tutmam...ve dedikodu yapan insanlardan özellikle uzak dururum, benim yanımda başkasını çekiştiren beni de çekiştirir...boş işlerle ve kişilerle kaybedecek hiç zamanım yok...sükunete ve huzura ihtiyacım var...

Aynen ben de böyle düşünüyor ve uyguluyorum. Birbirimize birşeyler katamiyor bilgi alışverişi yapamiyorsak hiç bir anlamı yok gorusmemin..

Back
X