- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ihtiyacın varsa hemen al... güle güle kullan...şu an kotondayım:)) kızlar tam istediğim gibi bir deri ceket 60 lira çok iyi dimi alayım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ihtiyacın varsa hemen al... güle güle kullan...şu an kotondayım:)) kızlar tam istediğim gibi bir deri ceket 60 lira çok iyi dimi alayım mı?
Aynen canım farkındalıklarımız ve düşüncelerimiz aynı...Bana bir şey katmayan, aşağıya çekmeye çalışan kişileri hayatımda tutmam...ve dedikodu yapan insanlardan özellikle uzak dururum, benim yanımda başkasını çekiştiren beni de çekiştirir...boş işlerle ve kişilerle kaybedecek hiç zamanım yok...sükunete ve huzura ihtiyacım var...
Aynen ben de böyle düşünüyor ve uyguluyorum. Birbirimize birşeyler katamiyor bilgi alışverişi yapamiyorsak hiç bir anlamı yok gorusmemin..
A amelia 2 Çok geçmiş olsun sonuçlar nasıl çıktı .Kayinvalidenlerden allah razı olsun. Ne güzel seni yalnız bırakmamışlar. Babanın yanina da uygun olduğun zaman gidersin. Allah bütün hastalara acil şifalar versin.Bu arada selamlar herkese
Bugun isten erken ciktim
dr. Randevum vardi
2,5 ta uzayinca ise geri donmedim
ben hastahaneye gittim aa bi baktim kv. Beni bekliyor oda gelmis anne niye geldin ben hallederdim dedim olsun beraber ciktik yola beraber sonlandiralim diyor halbuki dun dr.a gelmistim bugun sadece sonuclar alinip dr degerlendirecek bana soyleyecekti. Sagolsun beni yalniz birakmiyo. Hastahaneden sonra evde eksikler vardi onlari aldik birlikte bide bankaya gidip talimat verdim 2 gram altin icin
eve geldik yemek isine baktik kv. Ile simdide beni oturttu o mutfakta geri kalan isleri hallediyor
@altıya hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın.bugün kotondan 60 liraya deri ceket ve 60 liraya elbise aldım. ya eşime 35 liraya saat aldım ama içim rahat değil. gerçek saatler 400lira falan.. iyi mi yaptım ki bilmiyorum
stravidarius'ta manto beğendim ama 200 lira alamadım tabi![]()
bak hemen kotona koşmuşşu an kotondayım:)) kızlar tam istediğim gibi bir deri ceket 60 lira çok iyi dimi alayım mı?
hangi kotondasın söyle ben de geleyimLahmacun yapabilirsin.Kızlar ya benim dün ki yaptığım börekten epeyice bir mayalı hamurum kaldı. Icinde sadece un su tuz var. Bi el atın bakayım pizza dışında ne yapabilirim bununla.
HOŞGELDİN boş gelmemişsin borçlarını da kapatacak olarak gelmen ayrıca takdirlik tebrik ederim.kızlar merhaba cok uzun süredir sayfanızı uzaktan takıp edıp ıc gecırıyordum nerdeyse 7-8 aydır.
cok borcum vardı ve bırıkıme ayırabıleceğim 1 tl bie yoktu.
radıkal bır kararla tek krediyle hepsını kapattım. toplam borcum 10.900 dü.
aylık 1.012 tl ödemeyle 1 senede bitircem ınsallah.
maasım 2023 tl, ailemle yasıyorum,eve destek olmuyorum, 4 gündür sıgarayıda bıraktım . bı yandan borç kapatıp bır yandan bırıkım yapacağım 2017 boyunca
Bana gelebilirsin, ama çocuğunla beklerim. Benim kızlarım büyüdü artık evde bir çocuk evin havasını da değiştiriyor. Beklerim.Aynı şekilde benim de annem öğretmendi. Kadıncağız zaten çok yorgun gelirdi eve. Öyle komşu git gelleri olmazdı. Ama ben işten çıkışta, bunaldığım zamanlarda bir kahve içmeye uğrayabileceğim bir komşu istiyorum hayatımda.
geç kaldın şekerim eve çoktaaan döndüm:)) keşke kız isterdim valla gelmeni :*) nasılsın bu arada bulantılar hafifledi mibak hemen kotona koşmuşhangi kotondasın söyle ben de geleyim
![]()
güle güle giy aldıklarınıbugün kotondan 60 liraya deri ceket ve 60 liraya elbise aldım. ya eşime 35 liraya saat aldım ama içim rahat değil. gerçek saatler 400lira falan.. iyi mi yaptım ki bilmiyorum
teşekkür ederim daha iyisi sizin olsungüle güle giy aldıklarını
teşekkürler@altıya hayırlı uğurlu olsun. Mutlu günlerde kullanın.
Hosgeldiniz ne demek herzaman buyrungunaydın :) sohbet var burda bende gelebılırmıyım![]()
Sezon sonu icin dusunuyorsan subati bekleGünaydın Hanımlar,
Kış sezonu indirimleri ne zaman oluyor biliyor musunuz? Bu kış sezonu başı kızıma birsürü şey aldım ve bence çok pahalıya mal oldu. Bu sene aldıklarımı seneye kullanamayacağı için beğendiklerimin bir büyük bedenlerini alayım diyorum. Bot, kadife tayt, kadife eşofman takımı, uyku tulumu vs. gibi şeyler almıştım. Ocak ayı başı geç olur mu?
Sigarayi birakmaniz cok iyi olmus elinizde kalan parayla cok guzel birikim olur.kızlar merhaba cok uzun süredir sayfanızı uzaktan takıp edıp ıc gecırıyordum nerdeyse 7-8 aydır.
cok borcum vardı ve bırıkıme ayırabıleceğim 1 tl bie yoktu.
radıkal bır kararla tek krediyle hepsını kapattım. toplam borcum 10.900 dü.
aylık 1.012 tl ödemeyle 1 senede bitircem ınsallah.
maasım 2023 tl, ailemle yasıyorum,eve destek olmuyorum, 4 gündür sıgarayıda bıraktım . bı yandan borç kapatıp bır yandan bırıkım yapacağım 2017 boyunca
Kesinlikle en guzeliben de nefret ediyorım vıcık vıcık ilişkilerden. bu kim olursa olsun..kimseye herşeyimi anlatmam. kendime özel bir alanım var. oraya eşim de dahil olmak üzere kimseyi sokmam. kendimle vakit geçirmeye bayılırım. spora giderim, ibadet ederim, kitap okurum...seyahat planlarım. bunlar beni daha çok dinlendiriyor.
arkadaşlarım var elbette. ama dedikodu yapan onun bunun hayatını çekiştiren insandan uzak dururum.
bir insanla görüştüğüm zaman o insan bana birşeyler katabilmeli. o görüşmeden sonra yeni bir film yeni bir kitap hayata başka bir bakış açısı yakalamalıyım. yoksa sınırlı olan zamanımı kimselere yedirmem....
Canim almissin gule gule kullanşu an kotondayım:)) kızlar tam istediğim gibi bir deri ceket 60 lira çok iyi dimi alayım mı?
Birakacak yer olmayinca cocukla zor oluyo hersey.bu gün hastanede randevum vardı ama gidemedim
çocuğumu da yanımda götürmem gerekiyordu ama acayip rüzgar var ve hastane uzak
dün 150 tl altın aldım
önceki aylar dedim kalırsa alayım ama kalmadı dedim en iyisi şimdi ala öylede kalmıyor böylede
hatta talimat vermeyi düşünüyorum 1 yada 2 gram almak için
gitsin kalsın
biz bu aralar sıkışıktık
dahada sıkışacağız belli oldu
hastamız var sevinmiştik durumu iyiye gidiyor diye
ama sanırım işler ciddileşti
ne ddiyeyeim sağlık olsun insan iyi olacağını bilse varını yoğunu verirde olmuyor işte
Bende begenemedim bugunMerhaba bayanlar. kaç gündür yazamıyorum fırsat olmuyordu.
Bugün evdeyim okula gitmedim harcamamda yok doğal olarak.
Kışlık mont ihtiyacım var burada kar yağmaya başladı ben hâlâ istediğim gibi bir mont bulamadım.
Kışlık yine bot almam lazim ama içime sinen olmadığı için onu da alamadım.
Kısacası ihtiyaç var param da var köşe de ama içime Sinen birsey yok. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Olsun gunluk kullanir saatinibugün kotondan 60 liraya deri ceket ve 60 liraya elbise aldım. ya eşime 35 liraya saat aldım ama içim rahat değil. gerçek saatler 400lira falan.. iyi mi yaptım ki bilmiyorum