• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

SertSessiz SertSessiz beleşçiye bende sinir oluyorum
Sürekli karşılarındaki ısmarlayacak vs daha neler? Karşındakinin içinden gelip ısmarlasa bile başka bi yerde verip telafi etmek gerekir
yok canım bazılarında hiç o nezaket yok, bu adam yemek ısmarladı, ben de çay- kahve ısmarlayım demez. bir de orada senden ne koparırsa.
kendilerini akıllı zannederler, bir çayın hesabı yapar. halbuki herkes bilir onların huyunu, fark edilmediklerini düşünürler

Yine bim ve hakmardan sasmamak lazım.
A101deki urunlerle hakmari kiyaslarsam a101pahali
A101 ile hapyy canter kiyaslarsam hapy canter daha pahali.
Hepsi ayni urunlerdi.
Mesela sutasin suzme peyniri
Blok kasar peynir
Yumurta
Balkupu küp seker.
Cif krem
Bu gibi seylerde fark vardi.

Gezmis oldum fiyatlara baktim.

Hakmarda pınar süt 3.05olmus.
5krs-10krs derken ufak ufak dokunduruyolar

Eskiden alisveris yapinca oh cikti aradan be diyordum.
Artik alisveris yapmak eziyet geliyo
Fiyatlari gordukce sasiriyorum.

Kahvaltilik,meyve ve et urunleri olunca evde kafam rahat.
Ama bunlar bittikce ne pisirsem? Ne hazirlasam kahvaltiya diye dusunmekden sinir geliyo bana

Aksam oldumu basliyolar meyvee demeye.

Kadın cikma muz aldi onuda tarttirip icinden 2 tane geri aldirdi 2.5tl gecmesin dedi.
Zaten ezikler curukler

Allahim nolur kimseyi açlıkla sınama.
Bari yediklerimize göz dikmesinler be.

Herkes gezemiyo,uzerine alamiyo,tatile gidemiyo birakin bi bogazlarina rahat rahat yesinler.

Biriside belediyenin yardim kartiyla ödeme yapti yan kasadan happy canterde 100tl gecmesin gecirmeyin okadar var icinde dedi.

:KK43:
Neden insanların yediklerinede göz dikiyolar.
Napsinlar napalım ölelim mi?
Ben anlamiyorum artik aklim idrak etmiyo.

eşin kredi kartıyla giyim eşyası alsa, sen de puanlarını kullanırsın aslında. ben çocuklara lcw den kartta biriken puanlara bir şeyler alıyorum. çok hoşuma gidiyor. o yuzden arabanın yakıtı vs hepsinin karttan aldırmak istiyorum. bazen nakit ödüyor.
Evet önceki aylarda birikenleri harcadim 55tl kadar birikmisti ilac gibi geldi.
Esimin gencallardan kartla almamasinin sebebi 3-4ay sonra ödemeye basliyo.
Surekli musterileri esim orda da öyle kampanya var elden taksit olduguda 3ay sonra ödemeye basla
4ay sonra ödemeye basla mantigi var.
İndirimede giren baya urunler oluyo.
Msj bildiriyolar.

Yine bim ve hakmardan sasmamak lazım.
A101deki urunlerle hakmari kiyaslarsam a101pahali
A101 ile hapyy canter kiyaslarsam hapy canter daha pahali.
Hepsi ayni urunlerdi.
Mesela sutasin suzme peyniri
Blok kasar peynir
Yumurta
Balkupu küp seker.
Cif krem
Bu gibi seylerde fark vardi.

Gezmis oldum fiyatlara baktim.

Hakmarda pınar süt 3.05olmus.
5krs-10krs derken ufak ufak dokunduruyolar

Eskiden alisveris yapinca oh cikti aradan be diyordum.
Artik alisveris yapmak eziyet geliyo
Fiyatlari gordukce sasiriyorum.

Kahvaltilik,meyve ve et urunleri olunca evde kafam rahat.
Ama bunlar bittikce ne pisirsem? Ne hazirlasam kahvaltiya diye dusunmekden sinir geliyo bana

Aksam oldumu basliyolar meyvee demeye.

Kadın cikma muz aldi onuda tarttirip icinden 2 tane geri aldirdi 2.5tl gecmesin dedi.
Zaten ezikler curukler

Allahim nolur kimseyi açlıkla sınama.
Bari yediklerimize göz dikmesinler be.

Herkes gezemiyo,uzerine alamiyo,tatile gidemiyo birakin bi bogazlarina rahat rahat yesinler.

Biriside belediyenin yardim kartiyla ödeme yapti yan kasadan happy canterde 100tl gecmesin gecirmeyin okadar var icinde dedi.

:KK43:
Neden insanların yediklerinede göz dikiyolar.
Napsinlar napalım ölelim mi?
Ben anlamiyorum artik aklim idrak etmiyo.
Çok haklısın canım...Kipada sık sık raf ömrü dolmak üzere olan ürünler için alanlar oluyor, hiç bakmadım daha önce bu raflara, geçenlerde dedim ben de alayım herkes alıyor ne olacak..Zaten az sayıda ürün oluyor, topladım Carte dor sosları, meyve şöleni, çikolata, karamel sos, UNO hazır pasta keki vs topladım ne varsa gururla... eve geldim koydum rafa, araya bir şeyler girdi tamamen unutmuşum ve hepsinin tarihi geçmiş.. bir uzuldum, aklım sıra ucuza getirdim diye sevinirken hem hepsi çöpe gitti hem de gerçekten ihtiyacı olan birinin hakkına girdim diye kahroldum..İhtiyacım hiç olmayan şeyleri haksız indirimle aldım diye çok kızdım kendime..Belki gerçekten ihtiyacı olan biri alıp çocuklarını sevindirebilirdi..Artık uzak duruyorum o reyondan, o benim rızkım degil, hamdolsun şuan buna ihtiyacım yok, bırak ihtiyacı olan faydalansin, sen de goz dikme insanların rızkına dedim kendi kendime...

no_name_ no_name_ ben haftada 4 gün gidiyorum. Ama bu sürede yedim valla itiraf ediyorum. Nasılsa spor yapıyorum diye rehavet çöktü üstüme.

Herkesin hayattaki öncelikleri farklı. İnsanlar ona göre harcıyor. Ama bazıları da tutumluluk ve vş dilim arasındaki o ince çizgiyi aşmış durumda bence.
Biz gezmeyi çok seviyoruz. Ancak onda bile tutumlu olmaya çalışıyoruz.
Geçen yıl arkadaşlarla tatile gittik. 10 gün kıyıları dolaştık. Ve onlar nedeniyle çok ama çok parça harcadık. Biz hayatımız boyunca hiç deniz kıyısındaki kafelere oturup birşeyler içmiş insanlar değiliz. İçeceğimizi marketten alır, gideriz kumsalda içeriz akşamları. Bunu tasarruf etmek için değil daha çok keyif aldığımız için yapıyoruz. O arkadaşlarla bir gün böyle yapalım dedik. Amannnn olmadı memnun kapmadılar. Sonra her akşam o kafelere gidildi. Valla içine oturdu her akşam oralara verdiğimiz paralar.
Herkesin hayata bakışı değişik işte.

M maviduvar1 diyet ve spor eşim, ne durumdasin güzelim?

Bu sabah 1 dilim peynir + 1 salatalık
Öğle buharda pişmiş karnabahar ve yoğurt yedim, akşam 1 tabak marul salata üzerine 80 Gr ton balığı, 4 YK karnabahar ve 2 yemek kaşığı yoğurt yedim...

Hiç yağ ve tuz kullanmadım, salataya çok az ev yapımı nar ekşisi koydum...

Saatte 6 km hız ile 45 dakika 4600 metre kosubandinda yürüdüm...

Gidecek bu kilolar inşallah...2 litre su içtim, yatana kadar 1 litre daha içerim..Akşam çok acikirsam 1 fincan sade nescafe içeceğim hem tok tutuyor hem yağ yakımını hızlandırıyor ;) sen ne durumdasin?

no_name_ no_name_ ben haftada 4 gün gidiyorum. Ama bu sürede yedim valla itiraf ediyorum. Nasılsa spor yapıyorum diye rehavet çöktü üstüme.

Herkesin hayattaki öncelikleri farklı. İnsanlar ona göre harcıyor. Ama bazıları da tutumluluk ve vş dilim arasındaki o ince çizgiyi aşmış durumda bence.
Biz gezmeyi çok seviyoruz. Ancak onda bile tutumlu olmaya çalışıyoruz.
Geçen yıl arkadaşlarla tatile gittik. 10 gün kıyıları dolaştık. Ve onlar nedeniyle çok ama çok parça harcadık. Biz hayatımız boyunca hiç deniz kıyısındaki kafelere oturup birşeyler içmiş insanlar değiliz. İçeceğimizi marketten alır, gideriz kumsalda içeriz akşamları. Bunu tasarruf etmek için değil daha çok keyif aldığımız için yapıyoruz. O arkadaşlarla bir gün böyle yapalım dedik. Amannnn olmadı memnun kapmadılar. Sonra her akşam o kafelere gidildi. Valla içine oturdu her akşam oralara verdiğimiz paralar.
Herkesin hayata bakışı değişik işte.
Ben de tam sana yazıyordum, ben de hiç hazzetmiyorum o gereksiz kafelerde sırf marka diye oturup 1 fincan kahveye 20 TL vermeyi..Keyif de almıyoruz o tarz ortamlardan...Tamamen hayat tarzı ile alakalı...Bazen de ortam şahane oluyor iki bira içelim deyip dünya para odeyebiliyoruz..Ama onu da atmosfere ödediğimizi bilerek..Canlı müzik, denizin dibi vs gibi çok keyif verici atmosfer varsa ;)

no_name_ no_name_
Ben sabah bir dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı ettim. Domates salatalık biber biraz da peynir yedim.
Ara da 2 hırma 2 kuru kayısı 2 ceviz yedim
Öğlen arkadaşlar bana ulaşamamış. Dışarıdan pide söylemişler. Tek kıymalı pide yedim malesef
Şimdi bir kepçe tarhana çorbası ile bir porsiyon yeşil mercimek yemeği yiyeceğim.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm. 15 dk kondisyon bisikleti 10 dk eliptik yaptım

Canlı müzik varsa iş değişir bence de. Oraya para verebilirirm

no_name_ no_name_
Ben sabah bir dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltı ettim. Domates salatalık biber biraz da peynir yedim.
Ara da 2 hırma 2 kuru kayısı 2 ceviz yedim
Öğlen arkadaşlar bana ulaşamamış. Dışarıdan pide söylemişler. Tek kıymalı pide yedim malesef
Şimdi bir kepçe tarhana çorbası ile bir porsiyon yeşil mercimek yemeği yiyeceğim.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm. 15 dk kondisyon bisikleti 10 dk eliptik yaptım

Canlı müzik varsa iş değişir bence de. Oraya para verebilirirm
Afiyet olsun canım..Bu arada miden iyi ise sabahları uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 adet karanfil atıp içmek zayıflamaya çok faydalı oluyor ebru şallı tarifidir, o 1 kaşık bal da koyuyor ama ben balli sevmiyorum, yarın başlayacağım buna....

Ben bir süredir spor salonuna gidiyordum ama daha önce de yazdığım gibi beslenmeme çok dikkat etmediğim için çok faydasını göremedim. Şimdi 2 hafta sadece kardiyo yapacağım. Bana program olarak 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve kondisyon bisikleti verdiler. Sonra da mekik çekeceğim.
Sen ve bu kardiyo programı uygun mu. Sanki eliptik daha faydalı gibi geliyor bana. Onu. Süresini mi artırsam ne yapsam.
Birkaç yerde kilo vermeden mekik squat yapılmamalı yazıyordu. Bu konudaki düşünceniz nedir
Afiyet olsun canım..Bu arada miden iyi ise sabahları uyanınca 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 adet karanfil atıp içmek zayıflamaya çok faydalı oluyor ebru şallı tarifidir, o 1 kaşık bal da koyuyor ama ben balli sevmiyorum, yarın başlayacağım buna....
Midemde bi sıkıntı Yok. Sabahları içebilirim.

Ben bir süredir spor salonuna gidiyordum ama daha önce de yazdığım gibi beslenmeme çok dikkat etmediğim için çok faydasını göremedim. Şimdi 2 hafta sadece kardiyo yapacağım. Bana program olarak 30 dk yürüyüş, 15 er dk eliptik ve kondisyon bisikleti verdiler. Sonra da mekik çekeceğim.
Sen ve bu kardiyo programı uygun mu. Sanki eliptik daha faydalı gibi geliyor bana. Onu. Süresini mi artırsam ne yapsam.
Birkaç yerde kilo vermeden mekik squat yapılmamalı yazıyordu. Bu konudaki düşünceniz nedir

Midemde bi sıkıntı Yok. Sabahları içebilirim.
program bence gayet uygun. bu kadar çalışmaya kas oranında artış, yağ oranında düşüş olmadı mı? basküle çıktığında kilonda fazla bir azalma olmasa bile, bedeninde incelme yok mu? 40 bedenken 38 bedene düşmek gibi?

program bence gayet uygun. bu kadar çalışmaya kas oranında artış, yağ oranında düşüş olmadı mı? basküle çıktığında kilonda fazla bir azalma olmasa bile, bedeninde incelme yok mu? 40 bedenken 38 bedene düşmek gibi?
Tartıda hiç değişiklik Yok malesef. Ben nasılsa spor yapıyorum diye biraz fazla kaçırmış olabilirim. Zaten pek severim yemek yemeyi
Ancak bu sürede bir pantalon aldım. Daha önce aynı markanın 36 giyerken şimdi 34 aldım.
Eliptik ve bisiklet süreleri iyi diyorsun yani.
Mekik ve squat yapayım mı peki

M maviduvar1 diyet ve spor eşim, ne durumdasin güzelim?

Bu sabah 1 dilim peynir + 1 salatalık
Öğle buharda pişmiş karnabahar ve yoğurt yedim, akşam 1 tabak marul salata üzerine 80 Gr ton balığı, 4 YK karnabahar ve 2 yemek kaşığı yoğurt yedim...

Hiç yağ ve tuz kullanmadım, salataya çok az ev yapımı nar ekşisi koydum...

Saatte 6 km hız ile 45 dakika 4600 metre kosubandinda yürüdüm...

Gidecek bu kilolar inşallah...2 litre su içtim, yatana kadar 1 litre daha içerim..Akşam çok acikirsam 1 fincan sade nescafe içeceğim hem tok tutuyor hem yağ yakımını hızlandırıyor :KK66: sen ne durumdasin?
bu yediklerinle acıkmadın mı nasıl durabildin. valla bravo:) doktora gitmedim başka işim vardı. çarşambaya randevu alırsam gidecem. bişey soracam, kumaşa yapışan ağda nasıl temizlenir?

Tartıda hiç değişiklik Yok malesef. Ben nasılsa spor yapıyorum diye biraz fazla kaçırmış olabilirim. Zaten pek severim yemek yemeyi
Ancak bu sürede bir pantalon aldım. Daha önce aynı markanın 36 giyerken şimdi 34 aldım.
Eliptik ve bisiklet süreleri iyi diyorsun yani.
Mekik ve squat yapayım mı peki
özellikle squat kilo verilmesini hızlandırır. çünkü bilinenin aksine vücuttaki kasların hepsini çalıştırır. hocayı dinleyin ve diyetisyen desteği alın. imkanınız olduğunu bilerek, kırmızı et tüketimini arttırın. siz baskülde bir şey göremeseniz de, vücudunuz sıkılaşmış, yağlar yerini kasa bırakmış. ama daha fazla incelmek istiyorsanız mutlaka verilen diyete uyun.

Cok sevinirim cnm

O ne ki
Mutfak tezgahında sorun olur mu
haşerat zehiri. nalburlarda bulabilirsin belki. ama çok kuvvetli ço dikkatli kullanmak lazım. tezgahta değil de duvar dibindeyse yuvaları veya tezgah altı, oralarda kullan. gıdadan mümkün olduğunca uzakta olsun. 1 kere kullanıyosun, yıllarca haşere görmüyorsun.

Back
X